Te cigare su specijalne, zaista... Jel mi ima ko dati informaciju da li se još uvijek proizvode, ako da, gdje ih ima kupiti u Sarajevu??? (pošto sam obišao sve tržne centre, a i veće trafike u mahali i - jok)
Vase cigare
Moderator: anex
-
ljubilac
#1 Vase cigare
Neki dan sjedim ja u kafiću kad vidim momka puši Tigru. Sarajevsku onu valjda, koja li druga... A ja ubijeđen bio da se ista više ne pravi.
Te cigare su specijalne, zaista... Jel mi ima ko dati informaciju da li se još uvijek proizvode, ako da, gdje ih ima kupiti u Sarajevu??? (pošto sam obišao sve tržne centre, a i veće trafike u mahali i - jok)

Last edited by ljubilac on 30/09/2008 14:52, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
#2 Re: Tigra
uh, jest to bila ruzna cigara
Ljuta brate i jaka
a sjecate li se Kolumbo cigareta
al su one cudno smrdile
Od Lorda si mogo dobit zausnjake
A Bond su bile moje cigarete. Prave zenske
et, sto ti je bivsi pusac
a sjecate li se Kolumbo cigareta
A Bond su bile moje cigarete. Prave zenske
et, sto ti je bivsi pusac
- chuchumbamayumbe
#3 Re: Tigra
Dobra tema, s tim da bi se mogao promijeniti naslov u "koje cigarete furljate".
Ne znam za Tigru, cini mi se da je ponekad vidim na trafici.
A moje su Ronhill Super Light.
Nekako kad sam se propushio to mi bila prva cigareta, probao sam mnoge druge, ali mi je ova legla i od tada je ne mijenjam.
Nekako kad sam se propushio to mi bila prva cigareta, probao sam mnoge druge, ali mi je ova legla i od tada je ne mijenjam.
- Amazonka27
#4 Re: Tigra
ja to odbijam uz komentar necu te trudnicke ili necu te pederskechuchumbamayumbe wrote:Dobra tema, s tim da bi se mogao promijeniti naslov u "koje cigarete furljate".
-
mamica papucarka
#5 Re: Tigra
i moje su bile Ronhill Light (ne Super, on bas lahori
)
a Bond je bio ono nekad birvaktile
kad sam prsetala pusit ostalo mi je Ronhilla Light citava steka i kome god sam nudila nije htio, jer su mu preblage.
Amazonka, a sta ti dumfljas pa ti je Ronhill trudnicki ili pederski
a Bond je bio ono nekad birvaktile
kad sam prsetala pusit ostalo mi je Ronhilla Light citava steka i kome god sam nudila nije htio, jer su mu preblage.
- chuchumbamayumbe
#6 Re: Tigra
AAAA, vehabija!!!!Amazonka27 wrote:ja to odbijam uz komentar necu te trudnicke ili necu te pederskechuchumbamayumbe wrote:Dobra tema, s tim da bi se mogao promijeniti naslov u "koje cigarete furljate".
- sffovac
#7 Re: Tigra
i ja gledam, ako to pusi, sto pusi uopsteAmazonka27 wrote:ja to odbijam uz komentar necu te trudnicke ili necu te pederskechuchumbamayumbe wrote:Dobra tema, s tim da bi se mogao promijeniti naslov u "koje cigarete furljate".
u startu je bio plavi ronhill, pa plavi walter
aura light dugi niz godina, dok nisu poskupile i otisle preko 2km
onda opet duzi period drina jedina
i eto bio sam cist do prosle nedjelje, preko 4 mjeseca
sad sam bio na drini light, al eto opet sam skonto da cu da HIN baĆim, nadam se da cu uspjet
-
ljubilac
#8 Re: Vase cigare
Nijedne light. Ne osjećam da uvučem dim i odmah mi muka u želucu. 
- chuchumbamayumbe
#9 Re: Vase cigare
Neki dan sam imao priliku da ispushim dvije kutije original americkog Marlbora i mogu vam reci da je ODLICNA cigareta...
Probao sam ovaj "nash", pakojekakve Njemacke, Talijanske, Svajcarske, ali americki Marlboro je 10 klasa iznad njih.
Probao sam ovaj "nash", pakojekakve Njemacke, Talijanske, Svajcarske, ali americki Marlboro je 10 klasa iznad njih.
-
Klodovik
#10 Re: Vase cigare
Ratna Drina, Marlboro (Lights), Ronhill Lights, a znalo se pođahkad zapaliti i Gauloises. Kad sam dogurao do dvije (ponekad i tri) kutije dnevno, bacio sam cigarete. Džaba je kad ne znam uživati u njima...
-
vratnik
#12 Re: Vase cigare
Cigare, ili cigarete?
(ne pusim, ove druge nikad, ove prve rijetko)
- Amazonka27
#13 Re: Vase cigare
ma trudnicke zato sto sam nakon godinu dana srela haverku i odemo na kahvu...vazda smo pusile obicnu drinu..kad ono ona vadi ronhil super light...reko sta ti je? Kaze hocu da smanjim...a po belaju ja ostala bez cigara pa se ogrebala od nje za 2. nakraju skocim i kupim svoje drinu jedinu
elem...kako nije bila udana...ni na kraj pameti da bi razlog mogao biti drugi osim navedenog. Posto je krila trudnocu nista joj se nije primjetilo. nije proslo ni mjesec - rodila curicu
a pederske zato sto ih je u mene ko fol hairlija tako nazvao...

- Amazonka27
#14 Re: Tigra
drina jedina..kad sam kokuz drina obicnamamica papucarka wrote:i moje su bile Ronhill Light (ne Super, on bas lahori)
a Bond je bio ono nekad birvaktile![]()
- chuchumbamayumbe
#15 Re: Tigra
Jel' ti tu blizu negdje ta shteka, aa?!mamica papucarka wrote:i moje su bile Ronhill Light (ne Super, on bas lahori)
a Bond je bio ono nekad birvaktile![]()
-
mojgrad
#16 Re: Vase cigare
vratnik wrote:Cigare, ili cigarete?
ni jedno ni drugo...
-
mojgrad
#17 Re: Vase cigare
a zasto je krila trudnocu?Amazonka27 wrote:ma trudnicke zato sto sam nakon godinu dana srela haverku i odemo na kahvu...vazda smo pusile obicnu drinu..kad ono ona vadi ronhil super light...reko sta ti je? Kaze hocu da smanjim...a po belaju ja ostala bez cigara pa se ogrebala od nje za 2. nakraju skocim i kupim svoje drinu jedinuelem...kako nije bila udana...ni na kraj pameti da bi razlog mogao biti drugi osim navedenog. Posto je krila trudnocu nista joj se nije primjetilo. nije proslo ni mjesec - rodila curicu
![]()
- maccarona
#18 Re: Vase cigare
merak mi zasmrdit onom jednom titovskom uz poker i jeftin konjak

-
vratnik
#19 Re: Vase cigare
Ali ja stvarno nisam na TO mislio!mojgrad wrote:vratnik wrote:Cigare, ili cigarete?
ni jedno ni drugo...
-
vratnik
#20 Re: Vase cigare
Ma da su titovke! Ja kupim one u sarenom pakovanju na benzinskoj. Uzmem tu odmah i kakvog konjaka, naspem ga u casu od kole s puno leda i fino slusam kulturnu muziku.maccarona wrote:merak mi zasmrdit onom jednom titovskom uz poker i jeftin konjak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Amazonka27
#21 Re: Vase cigare
koja si ti mahalusamojgrad wrote:a zasto je krila trudnocu?Amazonka27 wrote:ma trudnicke zato sto sam nakon godinu dana srela haverku i odemo na kahvu...vazda smo pusile obicnu drinu..kad ono ona vadi ronhil super light...reko sta ti je? Kaze hocu da smanjim...a po belaju ja ostala bez cigara pa se ogrebala od nje za 2. nakraju skocim i kupim svoje drinu jedinuelem...kako nije bila udana...ni na kraj pameti da bi razlog mogao biti drugi osim navedenog. Posto je krila trudnocu nista joj se nije primjetilo. nije proslo ni mjesec - rodila curicu
![]()
- maccarona
#22 Re: Vase cigare
vratnik wrote:Ma da su titovke! Ja kupim one u sarenom pakovanju na benzinskoj. Uzmem tu odmah i kakvog konjaka, naspem ga u casu od kole s puno leda i fino slusam kulturnu muziku.maccarona wrote:merak mi zasmrdit onom jednom titovskom uz poker i jeftin konjak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wow
-
vratnik
#23 Re: Vase cigare
Pa prirodno. A od ove kulturne muzike mi je najdrazi onaj tolstojevski.maccarona wrote:vratnik wrote:Ma da su titovke! Ja kupim one u sarenom pakovanju na benzinskoj. Uzmem tu odmah i kakvog konjaka, naspem ga u casu od kole s puno leda i fino slusam kulturnu muziku.maccarona wrote:merak mi zasmrdit onom jednom titovskom uz poker i jeftin konjak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wowrashopish li poslije svega konzervu na celu?
![]()
- maccarona
#24 Re: Vase cigare
vratnik wrote: Pa prirodno. A od ove kulturne muzike mi je najdrazi onaj tolstojevski.
i nek mi neko kaze da cuda ne postoje
-
vratnik
#25 Re: Vase cigare
Pa mi smo ured srodne duse. A da nismo rodbina? Cija si ti, ha?