vasa razmisljanja i savjeti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
gonic zmajeva
#1 vasa razmisljanja i savjeti
123
Last edited by gonic zmajeva on 18/01/2021 16:10, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Maksuz se registrovao, a nijednog odgovora..
Mozda je najvaznije pitanje je li ona u pravu? Volis li ti nju? Ili ti samo ego povrijedjen?
Mozda je najvaznije pitanje je li ona u pravu? Volis li ti nju? Ili ti samo ego povrijedjen?
- plejka2
#3 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Nek razmislja a ti ako mozes za to vrijeme nadji neku drugu koja nece razmisljat jesi li dobar za nju ili ne.
Cim tu dodje do gusenja nema nista od toga...
Cim tu dodje do gusenja nema nista od toga...
-
sqeeze
#4 Re: vasa razmisljanja i savjeti
a fkt ako je voliš, trudi se
- plejka2
#5 Re: vasa razmisljanja i savjeti
trudi se jasta pa ce te jahat kad stigne
zna se ko kosi a ko vodu nosi i konec,ende
zna se ko kosi a ko vodu nosi i konec,ende
-
Mr. Brightside
#6 Re: vasa razmisljanja i savjeti
dobio si nogu neofirno 
-
todd_smith
#7 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Bio sam joj neka vrsta rebound guy.....i osta si joj isti, trazi novu, tu ti je sve gotovo
- medvjed23
#8 Re: vasa razmisljanja i savjeti
tipično žemsko...
napravi neku romantičnu, bljutavu glupost, obori je s nogu i živite sretno do kraja života...
napravi neku romantičnu, bljutavu glupost, obori je s nogu i živite sretno do kraja života...
-
zahone
#9 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Bio u vrlo slicnoj situaciji, bar sto se tice dijela "treba mi par dana da razmislim"
Zene kao ona su takve, sve ce da ti uzme, cekati ce da ti svoj ponos pogazis, kazes joj da ne mozes bez nje, da je zoves, molis..
i na kraju cete se pomiriti..
E tu si zajebao brale, nakon toga 2 sedmice, mjesec nije bitno, kada ti uzme sve od ponosa do dostojanstva
i kada vidi da letis ko budala, tu ona pocinje da konta da niste jedno za drugo, i prekida..
Evo ti savjet jednog od jednog "sita i reseta" :
Imas dvije solucije.
Prva je da joj ovog momenta joj posalji poruku, da je gotovo da te vise ne zove, i onda cekaj da ti se vrati puzeci, moleci i ni slucajno odmah da se pomiris sa njom nego je zavlaci par dana. I nakon toga dobro razmisli zelis li..
Druga solucija je da je fakat prekrizis za sva vremena..
Zene kao ona su takve, sve ce da ti uzme, cekati ce da ti svoj ponos pogazis, kazes joj da ne mozes bez nje, da je zoves, molis..
i na kraju cete se pomiriti..
E tu si zajebao brale, nakon toga 2 sedmice, mjesec nije bitno, kada ti uzme sve od ponosa do dostojanstva
i kada vidi da letis ko budala, tu ona pocinje da konta da niste jedno za drugo, i prekida..
Evo ti savjet jednog od jednog "sita i reseta" :
Imas dvije solucije.
Prva je da joj ovog momenta joj posalji poruku, da je gotovo da te vise ne zove, i onda cekaj da ti se vrati puzeci, moleci i ni slucajno odmah da se pomiris sa njom nego je zavlaci par dana. I nakon toga dobro razmisli zelis li..
Druga solucija je da je fakat prekrizis za sva vremena..
-
gonic zmajeva
#10 Re: vasa razmisljanja i savjeti
123
Last edited by gonic zmajeva on 18/01/2021 16:11, edited 1 time in total.
-
zakonpera
#11 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Ovako ti zene odprilike osjecaju .. nisu bas toliko osjecajne koliko mislis .. ako je ona odlucila da ti da nogu ili ako je nasla nekog drugog ti se mozes prostirati po noge,, klecat joj, mrtav lezat .. ona ce preko tebe mrtvog preci i pregazit te. Ako znas i osjetis da je kraj .. ona ne vidi buducnost sa tobom i povlaci sse a ti grizi muda i budi rob pa joj se javljaj i moli ako si budala. Svoju opsesiju za njom zamijeni drugom klinkom ili djevojom koja ce ti dati paznju .. kada do toga vec dodje ova prva ce biti historija. Znaci nista nazor nema .. iskljuci cip te opsesije kojom si sam sebe zatrovo, vrati samopouzdanje i upoznaji nove djevojke.
- p206
#12 Re: vasa razmisljanja i savjeti
ovi na forumu bi rastavili svojim savjetima Romea i Juliju
prva rečenica i nekako, u drugoj već možeš pročitati riječi "gotovo, kraj, fajront" i slično
djevojka hoće vremena da razmisli o svemu, pa daj joj vremena... što se morate vidjeti odmah i popričati...
možda ste "udavili" jedno drugo u zadnje vrijeme viđajući se prečesto... ko zna šta se njoj mota po glavi, možda i ta moguća svadba
i ja sam po prirodi nestrpljiv, ali brate desanka radi kad nema šta pametnije
zaebajem se, nađem neku drugu zanimaciju i zaboravim na to stalno zivkanje
samo joj reci, da ako misli da može imati i naći boljeg nek ide odmah, ali normalnim tonom da ne izgleda kao prijetnja
a sumnjam da je mogla naći, čim ste zajedno 4 godine
i da, smanji to piće, možeš se provesti ko čoek i bez toga
i ne dozvoli da ti ljubav postane opsesija, to djevojke detektuju odmah i tad na vidjelo izađe ona brutalna strana ženske prirode... što bi se reklo "puša ti je tad burazeru"
nisu one osjećajnije od nas, iako tako izgledaju
prva rečenica i nekako, u drugoj već možeš pročitati riječi "gotovo, kraj, fajront" i slično
djevojka hoće vremena da razmisli o svemu, pa daj joj vremena... što se morate vidjeti odmah i popričati...
možda ste "udavili" jedno drugo u zadnje vrijeme viđajući se prečesto... ko zna šta se njoj mota po glavi, možda i ta moguća svadba
i ja sam po prirodi nestrpljiv, ali brate desanka radi kad nema šta pametnije
samo joj reci, da ako misli da može imati i naći boljeg nek ide odmah, ali normalnim tonom da ne izgleda kao prijetnja
i ne dozvoli da ti ljubav postane opsesija, to djevojke detektuju odmah i tad na vidjelo izađe ona brutalna strana ženske prirode... što bi se reklo "puša ti je tad burazeru"
-
MirtolaDas
#13 Re: vasa razmisljanja i savjeti
gonicu zmajeva,
pa znas sta, onako iz iskustva, cini mi se da njoj bas i nije toliko stalo koliko je tebi. ako ti neda da pivu popijes s vremena na vrijeme i smeta joj kada izadjes (jednom sedmicno) bez nje i govori ti da ti je na zadnjem mjestu, ne znam. budi fer prema njoj i razidjite se. neka ona nadje nekoga ko ce je bolje paziti od tebe, a ti nadji neku koja ce te prihvatiti takvog kakav jesi.
al' komprimisi su majka lomljenja kicme
a mozda ti za koji dan i kaze koju konkretnu rijec, pa ova citava tvoja dilema bucj u vodu
pa znas sta, onako iz iskustva, cini mi se da njoj bas i nije toliko stalo koliko je tebi. ako ti neda da pivu popijes s vremena na vrijeme i smeta joj kada izadjes (jednom sedmicno) bez nje i govori ti da ti je na zadnjem mjestu, ne znam. budi fer prema njoj i razidjite se. neka ona nadje nekoga ko ce je bolje paziti od tebe, a ti nadji neku koja ce te prihvatiti takvog kakav jesi.
a mozda ti za koji dan i kaze koju konkretnu rijec, pa ova citava tvoja dilema bucj u vodu
- Don Zivconi
#14 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Bez obzira sto je proslo toliko god vase "veze" meni smrdi na onoga bivseg sto je "prebolila", to da joj treba vremena su price male djece. Vi sada niste u vezi i sta god ona da uradi tipa tvoga izleta
vadit ce se na to pa mi nismo bili u vezi
bar je tako bilo od strane mojih jarana koji su trazili malo prostora i na kraju su opet sretno skupa ostali
. Pravo da ti kazem ganjaj sta okolo da ti kasnije nebi bilo zao 
-
gonic zmajeva
#15 Re: vasa razmisljanja i savjeti
123
-
tare89
#16 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Najbolja rečenica... Imao sam isto tako iskustvo, doduše kraće, oko dvije godine. Nemoj ovo, nemoj ono, ja ti zadnja, ti hladan... MRŠ! Nađi ti draga moja nekog ko će ispunjavati tvoje "nemoj ovo, nemoj ono", nađi nekog kome ćeš biti nulta, a ne prva i ko će ti biti topliji od mene... Ja.. iskljuci cip te opsesije kojom si sam sebe zatrovo, vrati samopouzdanje i upoznaji nove djevojke.
I evo sada mi je super, ona našla nekog debila, on igra kako ona kaže, bude mi nekad smiješno kada skontam da sam i ja bio takav...
Na kraju, poslušaj me, lagano ti nju pošalji neka razmišlja kod svog oca i mame, a ti raju sastavi, pa u kafanu...
-
gonic zmajeva
#17 Re: vasa razmisljanja i savjeti
123
Last edited by gonic zmajeva on 18/01/2021 16:14, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#18 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Ocito joj je samopouzdanje poljuljano, imao si aferu, napustila je fax, sto si obecao promijeniti promijenis kratkorocno..
Ona sad ili te moze daviti svakodnevno ili pristati na ono sto nudis, a ocito nije zadovoljna onim sto joj trenutno imas ponuditi...
Mozda ovo vrijeme da iskoristis i vidis koliko su njeni zahtjevi bili objektivni..i jesi li ih trebao ispuniti do kraja, a ne samo dok se bura stisa..
Ona sad ili te moze daviti svakodnevno ili pristati na ono sto nudis, a ocito nije zadovoljna onim sto joj trenutno imas ponuditi...
Mozda ovo vrijeme da iskoristis i vidis koliko su njeni zahtjevi bili objektivni..i jesi li ih trebao ispuniti do kraja, a ne samo dok se bura stisa..
-
gonic zmajeva
#19 Re: vasa razmisljanja i savjeti
123
Last edited by gonic zmajeva on 18/01/2021 16:14, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#20 Re: vasa razmisljanja i savjeti
"meni treba vremena" ili "nije do tebe nego do mene" su u istoj ravni.p206 wrote: djevojka hoće vremena da razmisli o svemu, pa daj joj vremena... što se morate vidjeti odmah i popričati...
Bilo ko u vezi da to kaze, musko ili zensko mozes odmah skontati da je proso rok trajanja, i to je pravilo. Izuzetaka postoji ali generalno je tako.
Gonicu, nemoj nikada misliti da savrseno poznajes drugu stranu pa da mozes reci "ma ne bi ona, nije ona takva". Ne mora biti bivsi ali moze biti vrlo lako da joj je paznju privukao neko drugi.
Ne zivkaj je, vidis da ocigledno to ne zeli i time nalazi samo savrsen izgovor da tebe ubija u pojam jos malo.
Ali ovako citajuci, mislim da je ovo period koji svako ima, kad si sam sebi suvisan a ne neko drugi. Ocigledno ona ima dosta toga sto je muci, pa pusti je nek sredi sama sa sobom sve sto ima. Pa ako ti se javi dobro jest, ako ne... ti znas sta ti je ciniti...neces je cekati mjesecima da se ona tebi sjeti javiti a nit ti nju trebas sad nesta ubjedjivati i pravdati se kad ocigledno ona ima neke strahove za koje ti kazes da joj nisi dao povoda. To je do nje...
- plain vanilla
#21 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Nisi li imao jednu aferu? Bez obzira sto je to samo kafa bila, probudi to sumnju, a narocito kad je samopuzdanje vec poljuljano. Osjeca se manje vrijednom i vaga sve..gonic zmajeva wrote:Ovo je glavni problem,mnogo joj se stvari desilo u zadnje vrijeme,mnogo promjena u njenom zivotu.Drugarice su joj se pocele udavat,smanjuje joj se krug prijatelja a kako ona kaze "mi se 4 godine nismo pomakli s mjesta",plasi se da je necu ostavit kad zavrsim s faxom mada joj nikad nisam davao povoda za to niti mislim na to.Ali u sirem krugu prijatelja desilo se par prekida zbog toga pa je i to pecka sad,znala je nekad reci da cu je samo ostaviti jer nije dovoljno dobra za mene.plain vanilla wrote:Ocito joj je samopouzdanje poljuljano, imao si aferu, napustila je fax, sto si obecao promijeniti promijenis kratkorocno..
Svejedno, ne bi brak bio rjesenje vasih problema, ti zelis i dalje izlaziti, popiti s rajom, njoj to smeta..ona se hoce udati..e sad jel samo hoce da se uda da joj ne prodje voz ili za tebe zeli da se uda..to ja ne znam
-
juzna_strana
#22 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Slaba ti je tu nafaka.
Cim nekom 'treba vremena' , nema tu hajra..
Kad se prava,obostrana ljubav desi,nema kalkulacija,gines za nju. I ona za tebe..
Sve ovo ti govorim iz vlastitog iskustva.
Cim nekom 'treba vremena' , nema tu hajra..
Kad se prava,obostrana ljubav desi,nema kalkulacija,gines za nju. I ona za tebe..
Sve ovo ti govorim iz vlastitog iskustva.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#23 Re: vasa razmisljanja i savjeti
Ovo je istina ziva.plain vanilla wrote: Svejedno, ne bi brak bio rjesenje vasih problema, ti zelis i dalje izlaziti, popiti s rajom, njoj to smeta..ona se hoce udati..e sad jel samo hoce da se uda da joj ne prodje voz ili za tebe zeli da se uda..to ja ne znam
Ako uzmemo u obzir temu od prije nekoliko dana gdje se zena razvodi od muza jer se izmedju ostalog nije navikla nikada na to da on voli izaci sa drustvom i popiti...bolje sad nego za 15 godina kad tu budu djeca.
-
gonic zmajeva
#24 Re: vasa razmisljanja i savjeti
123
-
cp123
#25 Re: vasa razmisljanja i savjeti
p206 wrote:ovi na forumu bi rastavili svojim savjetima Romea i Juliju![]()
prva rečenica i nekako, u drugoj već možeš pročitati riječi "gotovo, kraj, fajront" i slično![]()
i ja sam po prirodi nestrpljiv, ali brate desanka radi kad nema šta pametnijezaebajem se, nađem neku drugu zanimaciju i zaboravim na to stalno zivkanje