Bitno mi je da auto ima nešto specifično i da ne bude obična konfekcija. Ne volim frižidere na točkovima
PS: da li i vozite auto omiljene marke ili je sve u sferi platonske ljubavi?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ma alfe su generalno lose... bar info od ljudi koji ih imaku, pretezno 147... mada imaju finu liniju eksterijer vrh, ali kvalitet upitan... mada svako ima svojeRomeo 80 wrote:Dakle, pitanje je jasno. Koja vam je omiljena marka automobila i zašto?Ja sam ljubitelj Alfa Romea, prije svega zato što volim aute sa sportskim prizvukom i dozom individualizma. Volim generalno i japanske i američke automobile, mada ne sve.
Bitno mi je da auto ima nešto specifično i da ne bude obična konfekcija. Ne volim frižidere na točkovima
PS: da li i vozite auto omiljene marke ili je sve u sferi platonske ljubavi?

Što je sigurno, sigurno je, jelde Muha?muha_sa wrote:
jrambo wrote:
A skylinesema911s wrote:omiljeni,., da krenem redom
富士重工業株式会社 zasto? nekad davne 2000god dodjeh u kontakt sa Play Staion 1 i grand turismo 1,., prvo sto za oko zapade Subaru Imreza 22b Sti ( poce se internet preko dial up modema pretrazivat) prije par godina smognem hrabrosti i kupim Legacy BP(al servis, skupi dijelovi, nema ovo nema ono)., ali ima jos vremena za Imprezu
Mercedes![]()
BMW odrastao na brdovitom balkanu ako ces da si medju zahebanom rajom moras BMW volit, vozit pricat o njemu![]()
三菱グループ opet krivac PS1 I GT1 (pogotovo mirage, lancer, gto, fto,., uhh)
Stare Toyote do 95 godine(poslije pederluk),., u svrakinom je bila Celica GT-four(crvena vozala se oko 2003) ljepota
Vw(ovo nije da mi je omiljeno ali golf jbga) al Karmann Ghia kada malo stanem na noge
Avudi( 80 2,3quattro crveni), i nesto mi se svidja a4 (b4 sivi sa 4kruga tatrane, boje kao u stcc)
ダイハツ工業株式会社 ovi sto neznam, ruzni su, mali, nejaki,., ali opet imaju nesto pogotovo Copen,. 2sjedala, 800kila, kabrio, 0,7ccm vrti se do djavola
ford(al samo neki modeli)
gumpert,engleske manufakture, spyker, ruf![]()
mada volim sve osim kineza, korejaca, talijana, francuza, meksikanaca![]()
![]()
U jbt, ti kao Marketing stručnjak.titinho wrote:Mercedes Benz
Stari od kakao sam rodjen ima Mercedese, i to je uticalo. Ali prije svega jer objektivno Mercedes je sama elita automobilske industrije i sama usporedba sa Mercedesom, svakom proizvodjacu prija. Zbog napredne tehnologije, ljubavi prema automobilima, savrsenstvu i jednsotavnosti, zbog sigurnosti, brzine, zadnje vuce, znaka na haubi, udobnosti i prostranosti. Pa i zato sto je Njemacki, sto ima 100godisnju historiju kroz Benz i Daimler firme.
Zbog toga S klase, pa cak i kamiona tipa Actros koji izazivaju strahopostovanje. Zbog tradicije, zbog toga sto je prva limuzina vecine lidera svijeta.
530i wrote:Respektujem svaki dobar auto.
Da nemam ograničenja koja imam, vozio bih neki BMW benzinac.
Ali mnogo mi je simpatičnih auta od Citroena GS do golfa petice GTI.
Svaki ljubitelj auta respektuje svaki auto koji zaslužuje respekt, zbog ovoga ili onoga. Isključivost tipa volim jedno, a mrzim sve drugo je glupa.
Švedski mercedesRomeo 80 wrote:Što je sigurno, sigurno je, jelde Muha?muha_sa wrote:![]()