dobra vecer forume, gdje god da si
bila sam danas sa dobrom mojom drugom, pa smo povele pricu i o ovoj temi
kako je ona znala oba lika iz moje dvije price, prvo ih je procitala pa smo ih se prisjetile...za ovog drugog je rekla da ionako nije kontala dje sam posla, kad sam s njim dogovorila dejt, a za onog prvog je bila iznenadjena, jer je lik i danas "ko slika"...samo mi je nekad tada, kad smo obje imale dvadesetak godina jednom od kuce pisala da ga je upoznala i da je upoznala i njegovu groznu zenu i da sam ja za nju miss (dobra druga zlata vrijedi

)
elem,
njena dva najgora dejta (imam dozvolu i nada se da joj forum nece prestrogo suditi)...ima dvoje krasne djece i ona i covjek se vole i te neke stvari iz mladosti, samo su sad smijesna sjecanja.
tad nekad, ona je imala dvadeset i bila je ista andjelina jolie...s njom izadjes i mozes glumiti fikus, jer su svi prvenstveno njoj prilazili
dejt broj jedan (austrijanac):
upoznali se oni, on odusevljen, ne odvaja se od nje...
dogovore se odmah sutra za dejt...kino.
nadju se, film...neki akcioni

u cineplexu (kaze,trebala je odmah znati da nije za nju, kad je vodi u mas prodaksn kino
ali ok, film prodje ...divno, krasno...on treperi oko nje...odu u njegov stan, ona sjedi na balkonu, i konta...sta ja ovdje radim, jesam li normalna...a opet, toliko je lik bio normalan i fin...ljubili se...nista dalje...covjek korektan totalno.
dogovore se odmah sutra za drugi dejt...
prije drugog dejta javlja se on njoj da mora sestri odvesti nekakvo voce u neko selo ovdje pored, ta sestra radi u hotelu, nestalo joj...hitna stvar, zakasnice sat vremena,samo da se javi da ona zna. sve cool. ona odusevljena njim.
dolazi on, krecu..dolaze u neki kafic...i on krece s pricom...
-rekao sam sestri da sam te upoznao, kako si super...ali ona je malo skepticna i ja sam razmislio...mislim da je bolje da prekinemo ovo...ti si iz bosne i...mozda ti mene zelis samo iskoristiti...
ona sjedi...ko popisana...blokirala, ne zna progovoriti...on nesto jos obrazlaze, ona nista vise ne cuje...same noge je podizu i odlazi.
najgori dejt ikad.
drugi dejt (momak iz zenice):
u studentskom domu bila neka festa, ta grupica iz zenice mislili dernek zesci, pokucali...a troje iz krajine i jedan hercegovac festaju
the more the merrier
bujrum.
"polutan" on, "polutan" ona...odmah se on prilijepio za nju...jako jako slicna porodicna prica...a i oboje iz bosne...a on se ne zove adi, ona se ne zove selma...fin, visok, pametan...dogovore se za dejt.
dosao po nju...nekim autom direkt s posla...tada, student, ima neki poslic...'ma visnja na tufahiji...da prosetaju malo na nekom izletistu, pa ce tamo u neku kafanicu...
to sve plan preko sms-a.
...do trenutka kad je stvarno dosao po nju i izasao iz auta...
izlaz lik, na njemu neka majica, ali hlace...one jeans trofrtaljni (kaze ona, znas onaj dziberski new yorker style, znaci, ne ni one kargo hlace, krace) i bijele papuce...
ona se sledila...
setaju oni, a ona sve konta hoce li je neko vidjeti s njim

dziber i gotovo. on nesto prica, pokusava je poljubiti, ona NE MOZE.
kaze, znas kad NE MOZES i bog.
vidi on, nesto ide nizbrdo, pokusava biti zanimljiviji, ona se vec iskljucila...popili pice i cao.
njega joj je kasnije bilo zao i sram, pa ga je izbjegavala sresti.
kaze sad- jbg. to je ona dozvoljena povrsnost kad imas 20 godina, danas bi me bilo sramota tako misliti ili bih mu odmah rekla, sta si se obukao tako dziberski
(ovdje je rekla, joj kad me klix popljuje

)
i offline mislim na dobrobit foruma