Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alibaba_i_30_godina

#7401 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alibaba_i_30_godina »

pustopoljina wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:Sve pokušavam da se sjetim neke katastrofe, ali fakat nisam imao ništa pretjerano loše kao pojedini ovdje. A imao sam date-ova i po 2-3 u jednom danu. :lol:
Meni su se ove obje katastrofe desile poslije raskida...tad sam skontala da mi treba vremena da se dohavizam...a ovaj sa 30+ mislim da je bio " dotak'o sam dno zivota". Nezeljen prekid veze u kojoj sam bila najbolja verzija sebe.
Ma ja sam vise imao glupih nekih situacija nego neke katastrofe u tom smislu, pa čak i nakon raskida, a i kada je bila neka bas "katastrofa" u 1-2 navrata kojih sam se sada sjetio onda je opet bilo nesto u pozadini toga.

Evo npr. Sjetio sam se jednog date još prije nekih 15ak godina. Dopisivao se duže sa jednom djevojkom, sve super bilo i tako odemo na kao neki date. Šetamo Vilsom i djevojka svako malo pljune, gledam i pitam sta joj je, ona ništa nastavi pričati I pljuvati po cesti. Ali opet kažem, nije mi to ništa katastrofalno. Kočijaški da. Vidim je ponekad, udala se prije par godina, izgleda da je prestala pljuvati. A bila je i pomalo lujka. :mrgreen:
pustopoljina

#7402 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

Hah tako i jedna sto zvace, a usta ne zatvara...kad bi isle skupa jesti, nisam mogla gledati u nju...ko ves u centrifugi :skoljka:
Raigor Stonehoof

#7403 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Raigor Stonehoof »

SmokingMan wrote:
90minut wrote:
SmokingMan wrote:Haha koji jadnik jbt. :lol:
Možda stvarno jeste bivša male šanse naravno, al' onaj ko nije imao ludaču zbog koje si morao promjeniti broj telefona taj ne zna šta je život.
Ma kad je gotovo gotovo je,nema te budale koja te može vezati za sebe,i reći "Hej honey,znaš,mi još mi nismo završili"...Pa gdje to ima :lol: .Gdje ima bolesne ljubomore tu nema života.Ko god gleda sebe da izvuče iz toga neće sebi dozvoliti da mu se dva puta ponovi isto.:D

otkad se nisam sjetio ove serije :D
SmokingMan

#7404 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by SmokingMan »

Muke vaskolike. Insan nikako da nauči voljeti,nikako. :D
bitangeIprinceze

#7405 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bitangeIprinceze »

Miss Moonlight wrote:Nemam sad toliko losih, ali je svaki wierd :-)
Uglavnom od jednog me zeludac zabolio i bas me isfuralo.
Po preporuci drugarice, drug njenog decka, aman bas bi se slagali, slicna interesovanja, profesije...
Dodao me na fb, malo tipkali...pametan, duhovit, simpatican....Hajmo na kafu u 11h ujutro. Ok. Ujutro se ne javlja. Ja naravno nisam otisla. Javlja se u 13h, prespo covjek :-)
I opet 2-3 dana hajde da se iskupi i na kraju se nadjemo. Ja se ogranicim vremenom na 1h da ne bih morala se muciti ako je peglativan.Super sve, simpatican.
Opet izasli...vec me nervira, stalno mobitel, tipka, ne prati konverzaciju i ja kazem hajmo mi kuci, svjeze vani bilo. I pise on sto tako rano, sta je bilo, bla bla moramo opet.
Izadjemo mi treci put, super atmosfera, zezancija, bas lijepo.
Nakon pola sata pocinje mu zvoniti mob. On ukida poziv, nervozan...Kontam u sta se ovaj uvalio. I kazem ja otidji javi se, stvarno je ok, ne smeta. Javlja se on tu odmah...
Sa dr strane veze pocinje zena vristati: Gdje si, sto se ne javljas, boli tebe briga jesam ja stigla ziva i zdrava...On se pravda kao: Kuci sam, zaspao...
Ona vristi jos vise Nisi, koga lazes, tu sam, sad cu ti sve polupati. Imas 5 min da se stvoris ovdje inace...
Ja :shock:
Ne mogu sebi doci. On prekinu vezu, ustade, kaze Izvini moram ici, ludaca ce mi sve polupati. To je neka bivsa, bolesno ljubomorna.
Haj ti, rekoh, najbolje je.
I ode covjek.
Ni javio se nakon toga nije.
Nakon 20 dana hladno se javlja i zove na kafu ko da nista bilo nije. Incident ne spominje
Vela havle
Eto, sad me mozete kritikovati :D
U kakvom stanju ti je ta drugarica sto ti daje savjete, preporuke itd? Jel ona cemu? Ja bih prvo nju napravio ljubornom
Xavier1

#7406 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Xavier1 »

Nisam imao nesto posebno zanimljivo. Najgore iskustvo mi je bilo sa jednom koja je imala neugodan zadah jer je ocigledno imala rucak koji se sastojao od mnogo luka.

Neki upisi ovdje su stvarno ludilo. :lol:
walter kurtz

#7407 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by walter kurtz »

Nedavno sam guzio tuljana od 150 kg jedva dodjoh do picke od slaufa :|
insomnia78

#7408 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

Ope’ s druge strane svudje mu je bolje nego u gacama
pustopoljina

#7409 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

dobra vecer forume, gdje god da si :P
bila sam danas sa dobrom mojom drugom, pa smo povele pricu i o ovoj temi :lol:
kako je ona znala oba lika iz moje dvije price, prvo ih je procitala pa smo ih se prisjetile...za ovog drugog je rekla da ionako nije kontala dje sam posla, kad sam s njim dogovorila dejt, a za onog prvog je bila iznenadjena, jer je lik i danas "ko slika"...samo mi je nekad tada, kad smo obje imale dvadesetak godina jednom od kuce pisala da ga je upoznala i da je upoznala i njegovu groznu zenu i da sam ja za nju miss (dobra druga zlata vrijedi :lol: :skoljka: )
elem,
njena dva najgora dejta (imam dozvolu i nada se da joj forum nece prestrogo suditi)...ima dvoje krasne djece i ona i covjek se vole i te neke stvari iz mladosti, samo su sad smijesna sjecanja.
tad nekad, ona je imala dvadeset i bila je ista andjelina jolie...s njom izadjes i mozes glumiti fikus, jer su svi prvenstveno njoj prilazili :skoljka:
dejt broj jedan (austrijanac):
upoznali se oni, on odusevljen, ne odvaja se od nje...
dogovore se odmah sutra za dejt...kino.
nadju se, film...neki akcioni :lol: u cineplexu (kaze,trebala je odmah znati da nije za nju, kad je vodi u mas prodaksn kino :-) :lol:
ali ok, film prodje ...divno, krasno...on treperi oko nje...odu u njegov stan, ona sjedi na balkonu, i konta...sta ja ovdje radim, jesam li normalna...a opet, toliko je lik bio normalan i fin...ljubili se...nista dalje...covjek korektan totalno.
dogovore se odmah sutra za drugi dejt...
prije drugog dejta javlja se on njoj da mora sestri odvesti nekakvo voce u neko selo ovdje pored, ta sestra radi u hotelu, nestalo joj...hitna stvar, zakasnice sat vremena,samo da se javi da ona zna. sve cool. ona odusevljena njim.
dolazi on, krecu..dolaze u neki kafic...i on krece s pricom...
-rekao sam sestri da sam te upoznao, kako si super...ali ona je malo skepticna i ja sam razmislio...mislim da je bolje da prekinemo ovo...ti si iz bosne i...mozda ti mene zelis samo iskoristiti...
ona sjedi...ko popisana...blokirala, ne zna progovoriti...on nesto jos obrazlaze, ona nista vise ne cuje...same noge je podizu i odlazi.
najgori dejt ikad.
:(

drugi dejt (momak iz zenice):
u studentskom domu bila neka festa, ta grupica iz zenice mislili dernek zesci, pokucali...a troje iz krajine i jedan hercegovac festaju :lol:
the more the merrier
bujrum.
"polutan" on, "polutan" ona...odmah se on prilijepio za nju...jako jako slicna porodicna prica...a i oboje iz bosne...a on se ne zove adi, ona se ne zove selma...fin, visok, pametan...dogovore se za dejt.
dosao po nju...nekim autom direkt s posla...tada, student, ima neki poslic...'ma visnja na tufahiji...da prosetaju malo na nekom izletistu, pa ce tamo u neku kafanicu...
to sve plan preko sms-a.
...do trenutka kad je stvarno dosao po nju i izasao iz auta...
izlaz lik, na njemu neka majica, ali hlace...one jeans trofrtaljni (kaze ona, znas onaj dziberski new yorker style, znaci, ne ni one kargo hlace, krace) i bijele papuce...
ona se sledila...
setaju oni, a ona sve konta hoce li je neko vidjeti s njim :oops: :skoljka: dziber i gotovo. on nesto prica, pokusava je poljubiti, ona NE MOZE.
kaze, znas kad NE MOZES i bog.
vidi on, nesto ide nizbrdo, pokusava biti zanimljiviji, ona se vec iskljucila...popili pice i cao.
njega joj je kasnije bilo zao i sram, pa ga je izbjegavala sresti.

kaze sad- jbg. to je ona dozvoljena povrsnost kad imas 20 godina, danas bi me bilo sramota tako misliti ili bih mu odmah rekla, sta si se obukao tako dziberski :lol:

(ovdje je rekla, joj kad me klix popljuje :lol: )

i offline mislim na dobrobit foruma :skoljka:
DonPizdon

#7410 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by DonPizdon »

walter kurtz wrote:Nedavno sam guzio tuljana od 150 kg jedva dodjoh do picke od slaufa :|
Pa na sta ti licis kad spade na tuljana :lol:
pirmin

#7411 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pirmin »

Stavlja li iko visnje na tufahije, nisam jos nigdje vidio?
pustopoljina

#7412 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

pirmin wrote:Stavlja li iko visnje na tufahije, nisam jos nigdje vidio?
Ja kupila maksuz u lidlu :lol:
Stoje u frizideru :skoljka:
pirmin

#7413 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pirmin »

pustopoljina wrote:
pirmin wrote:Stavlja li iko visnje na tufahije, nisam jos nigdje vidio?
Ja kupila maksuz u lidlu :lol:
Stoje u frizideru :skoljka:
Evo gledam na guglu pod pojmovima Lidl i tufahije ima li sta?
Nisu ih valjda preimenovali?
pustopoljina

#7414 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

Ma visnje za koktele, jbm ga ja
King Theoden

#7415 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

pustopoljina wrote:ovdje je rekla, joj kad me klix popljuje
Šta će je ko pljuvat?!
Sasvim normalna reakcija i to u oba slučaja
pustopoljina

#7416 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

Bice joj drago kad procita :)
King Theoden

#7417 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

pustopoljina wrote:Bice joj drago kad procita :)
Pa meni je bila sjebada kad je treba naručila pivo i to ono veliko od po litra i pila iz flaše, a kamoli da moraš hodat sa džiberom.
Slobodno joj kaži da je kulturna. Većina ne bi ni izašla.
insomnia78

#7418 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:
Ludzak wrote:
alibaba_i_30_godina wrote: pa jesil' je kasnije pitao zašto je to uradila?
Šta je imam pitati kad mi je sve rekla na dejtu? Nisam zanimljiv, nisam opušten bio, nekomunikativan...
Ako te puca trema zvekni leksic od 3 mg. Bices bistar u glavi a nestat ce ruzni osjecaj.

Ako blokiras i sutis, onda izvuci jednu ćizu :D
Preporucujem apaurin i jedno pet tramala. Ako dodje do jebacine zablistaces. Apaurin osim sto ce te smiriti sacuvace te moguceg “epi napada”
Boemica

#7419 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

Dino34 wrote:Gledo sam kako to eskalira pa u po kafane pljušte psovke i padaju prijetnje.
Nisi @boemko imala neš slično pa misliš da je jednostavno.
On se jadnik onako kulturno nasmijo u znak pozdrava, a ona će njemu: "a i ti *takoitako* šta zvjeraš okolo.
:lol:
Pa šta ti znaš kakvih sam ja iskustava imala :D

To ne može eskalirat kod mene jer:
1. nisam konfliktna ličnost, nimalo, možda na forumu djelujem al' u stvarnosti nisam
2. nisam debil kojem nije jasno da on sjedi SA MNOM, to što neko njega gleda znači da je loptica sa njegove strane terena, a ne moje:D
King Theoden

#7420 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

:pusi2:
Ono kad ti neko izbije svaki mogući argument pa nemaš šta da kažeš.
Boemica wrote:To ne može eskalirat kod mene jer:
1. nisam konfliktna ličnost, nimalo, možda na forumu djelujem al' u stvarnosti nisam
2. nisam debil kojem nije jasno da on sjedi SA MNOM, to što neko njega gleda znači da je loptica sa njegove strane terena, a ne moje:D
Ok, drago mi je da sam upoznao nekoga ko razmišlja na taj način. :thumbup:
Boemica

#7421 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

eh daj sad dino jedno loše dejt iskustvo :D
King Theoden

#7422 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

Boemica wrote:eh daj sad dino jedno loše dejt iskustvo :D
Nemam ja toga. Ako uporedim svoja, nazovimo ih loša iskustva, sa ovim što čitamo na temi, samo se mogu nasmijati i aminati što sam dobro prošo.
Boemica

#7423 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

Dino34 wrote:
Boemica wrote:eh daj sad dino jedno loše dejt iskustvo :D
Nemam ja toga. Ako uporedim svoja, nazovimo ih loša iskustva, sa ovim što čitamo na temi, samo se mogu nasmijati i aminati što sam dobro prošo.
:lol: ok
King Theoden

#7424 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

Jedno onako loma strejndž je bilo sa nekom ženskom koja je bila loma starija od mene.
Rodice mi nabacile. Ali, mogao sam da je viđam isključivo kod rodica. Kasnije saznam da nije smjela izlazit u grad jer je tražio muž. Neki ludak sa dubrava.
Ovi moji tuzlaci znaju kakvi su ti dubravci. Konflikte rješavaju hladnim oružjem :mrgreen:
Helem, na tim dubravama je bila ajforova baza. Frajo je zaposlio ženu u istu. Jbg, bile dobre pare.
Sad, mlada je poklekla i spavala sa nekim amerikancem.
Kad je muž sazno, ona se pokupila i pobjegla. Ostavila i dijete.
Njih tri su fino skontale da je uvale meni u njemačku.
Eto, tako.
Boemica

#7425 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

:lol: :lol: :lol: dobra ti rodbina, nema šta :D
Post Reply