Oh dear...Bluemore wrote:Podijeli mozda sta naucimo od tebeRamzess Veliki wrote:Pika li se date iskustvo koje je na kraju rezultiralo losim brakom, traumama svadjama i dovelo do razvoda?
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ommadawn
#6926 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- Ramzess Veliki
#6927 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ih ko ce se sjetiti svih zavrsnica ...Ommadawn wrote:Svaki put?Ramzess Veliki wrote:Kod mene dobro pocne ali mi zavrsnica nije cemu.
Ili samo jednom?
-
Heller
#6928 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ima 8 godina, povratio po jednoj sisulji, i to drito u sise.
-
use your illusion
#6929 Re: Vasa najgora date iskustva :P
.
Last edited by use your illusion on 27/05/2019 22:09, edited 1 time in total.
-
moonca
#6930 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kako je ona bila obucena?use your illusion wrote:S jednom djevojkom sa izasao na ajmo reci date nakon samo par razmijenjenih poruka..e jbg ja mlad, nafuran 18-19 godina obukao se kao da sam krenuo na rock koncert, majica iron maiden, starke, crne hlace.. popili smo kafu i nismo se vise vidjali..nije ocekivala onakav stajling 100%
-
use your illusion
#6931 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Normalno hajmo reci..uobicajeno nista posebnomoonca wrote:kako je ona bila obucena?use your illusion wrote:S jednom djevojkom sa izasao na ajmo reci date nakon samo par razmijenjenih poruka..e jbg ja mlad, nafuran 18-19 godina obukao se kao da sam krenuo na rock koncert, majica iron maiden, starke, crne hlace.. popili smo kafu i nismo se vise vidjali..nije ocekivala onakav stajling 100%
- Boemica
#6932 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to je sasvim okej stajling .use your illusion wrote:S jednom djevojkom sa izasao na ajmo reci date nakon samo par razmijenjenih poruka..e jbg ja mlad, nafuran 18-19 godina obukao se kao da sam krenuo na rock koncert, majica iron maiden, starke, crne hlace.. popili smo kafu i nismo se vise vidjali..nije ocekivala onakav stajling 100%
-
no_sikiriki
#6933 Re: Vasa najgora date iskustva :P
srednja skola, izasla na date sa likom, na kraju insistirao do kucnih vrata da me doprati, pokusao me poljubiti, ja okrenem glavu tako da je zavrsilo u obraz. Iduci dan on se izvinjava sto je kao navalio vamo tamo, reko hajd mozemo opet izaci....medjutim drugi date je bio disaster od samog pocetka, pricao je neke nebuloze citavo vrijeme, ja kontam hajde samo da se zavrsi vise...opet insistira da me doprati do vrata iako ja govorim zaista nema potrebe, i onda ide slag na torti, ja stanem da se pozdravimo, kad kaze on "i hocemo li se sada poljubiti, da ne bude kao prosli put?" 
- alibaba_i_30_godina
#6934 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Za te godine da, mada ja to nikada nisam nosio. 2 puta obukao onu Eminem majicu i nikad više. Lafo nešto.Boemica wrote:to je sasvim okej stajling .use your illusion wrote:S jednom djevojkom sa izasao na ajmo reci date nakon samo par razmijenjenih poruka..e jbg ja mlad, nafuran 18-19 godina obukao se kao da sam krenuo na rock koncert, majica iron maiden, starke, crne hlace.. popili smo kafu i nismo se vise vidjali..nije ocekivala onakav stajling 100%
- Kinaski
#6935 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma podero bi te brat ko siroce napolitankuno_sikiriki wrote:srednja skola, izasla na date sa likom, na kraju insistirao do kucnih vrata da me doprati, pokusao me poljubiti, ja okrenem glavu tako da je zavrsilo u obraz. Iduci dan on se izvinjava sto je kao navalio vamo tamo, reko hajd mozemo opet izaci....medjutim drugi date je bio disaster od samog pocetka, pricao je neke nebuloze citavo vrijeme, ja kontam hajde samo da se zavrsi vise...opet insistira da me doprati do vrata iako ja govorim zaista nema potrebe, i onda ide slag na torti, ja stanem da se pozdravimo, kad kaze on "i hocemo li se sada poljubiti, da ne bude kao prosli put?"
- Xavier1
#6936 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jest ako je i ona bila luda kao on. Ako je neka normalna cura onda je zajebo, a izgleda da jeste bila.Boemica wrote:to je sasvim okej stajling .use your illusion wrote:S jednom djevojkom sa izasao na ajmo reci date nakon samo par razmijenjenih poruka..e jbg ja mlad, nafuran 18-19 godina obukao se kao da sam krenuo na rock koncert, majica iron maiden, starke, crne hlace.. popili smo kafu i nismo se vise vidjali..nije ocekivala onakav stajling 100%
-
moonca
#6937 Re: Vasa najgora date iskustva :P
On samo nagadja da je stajling problem -- 
- Kinaski
#6938 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma provalila ga treba da je kokuzmoonca wrote:On samo nagadja da je stajling problem --
-
moonca
#6939 Re: Vasa najgora date iskustva :P
..u tim godinama, to nije bitno--- nije bilo- u danasnje vrijeme - vjerujem da se nije promjenilo..Kinaski wrote:ma provalila ga treba da je kokuzmoonca wrote:On samo nagadja da je stajling problem --
- Kinaski
#6940 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a u kojim godinama to postaje bitno bebi ?moonca wrote:..u tim godinama, to nije bitno--- nije bilo- u danasnje vrijeme - vjerujem da se nije promjenilo..Kinaski wrote:ma provalila ga treba da je kokuzmoonca wrote:On samo nagadja da je stajling problem --
-
moonca
#6941 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pojedinim --nikada... imaju svoje afinitete.... a, to da li neko ima novaca ili ne - dolazi i od odgoja iz kuce, osobama oko sebe , s kojima provodis znacajno vrijeme...a u kojim godinama to postaje bitno bebi ?Kinaski wrote: ..u tim godinama, to nije bitno--- nije bilo- u danasnje vrijeme - vjerujem da se nije promjenilo..
- HAVANA
#6942 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma da si potkosulju naizvrat obuko,da je njoj kliknulo u glavi ,vidio bi ti nju opet.Nesta si ti drugo zajebo.alibaba_i_30_godina wrote:Za te godine da, mada ja to nikada nisam nosio. 2 puta obukao onu Eminem majicu i nikad više. Lafo nešto.Boemica wrote:to je sasvim okej stajling .use your illusion wrote:S jednom djevojkom sa izasao na ajmo reci date nakon samo par razmijenjenih poruka..e jbg ja mlad, nafuran 18-19 godina obukao se kao da sam krenuo na rock koncert, majica iron maiden, starke, crne hlace.. popili smo kafu i nismo se vise vidjali..nije ocekivala onakav stajling 100%![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6943 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bio previše fin 
- spreca
#6944 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije odmah trazio mindze i cura vidjela da je ne perspektivanTomahawk11 wrote:Bio previše fin
Last edited by spreca on 27/05/2019 07:05, edited 1 time in total.
- Ommadawn
#6945 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I ja sam se tako oblačio na dejtovima i ne sjećam se da su tad reagovale baš na taj stajling. Ali zato kasnije...
“Kako možeš slušat to? De promijeni CD...hajd ovo hajd ono...”
Ma idi u kurac mislim se.
Moja žena ne sluša istu muziku kao i ja ali i danas dan kad se obučem u crne farmerice, kakvu rock/metal majicu kaže mi “Wow!” i znam da ću taj dan/večer popustiti pod pritiskom
Moja žena ne sluša istu muziku kao i ja ali i danas dan kad se obučem u crne farmerice, kakvu rock/metal majicu kaže mi “Wow!” i znam da ću taj dan/večer popustiti pod pritiskom
- Xavier1
#6946 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni su svi ti rokeri udareni u glavu.
-
use your illusion
#6947 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma nigdje veze, sada sam deset godina stariji i promijenio sam se ono za 180 stepeni sto se tice oblacenja..sada polo majice, air maxice i sl. Svi se iznenade kada pustim recimo ganse, nirvanu i sl. Ej kaze pa ti si roker..ne bih nikada rekaoOmmadawn wrote:I ja sam se tako oblačio na dejtovima i ne sjećam se da su tad reagovale baš na taj stajling. Ali zato kasnije...
- SmokingMan
#6948 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da ljudi imaju manje animoziteta prema nekim sitnicama kod drugih ljudi manje bi bilo i trzavica u vezama,a još manje "prekida". 
Ali većina je takva,pa im se diže kosa na glavi od manje bitnih stvari kod druge osobe.Ili voliš ili se jednostavno petvaraš da voliš zbog određenog interesa,trećeg nema.
Nema većeg čovjekovog neprijatelja od sitničarenja i prevelikih očekivanja.
Ali većina je takva,pa im se diže kosa na glavi od manje bitnih stvari kod druge osobe.Ili voliš ili se jednostavno petvaraš da voliš zbog određenog interesa,trećeg nema.
Nema većeg čovjekovog neprijatelja od sitničarenja i prevelikih očekivanja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6949 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zavisi sve jesi li došao/la sa stavom da ti se objekat s druge strane sviđa ili neSmokingMan wrote:Da ljudi imaju manje animoziteta prema nekim sitnicama kod drugih ljudi manje bi bilo i trzavica u vezama,a još manje "prekida".
U prvoj varijanti, zanemarićeš i neke nedostatke ili nešto što ti se ne sviđa, dok ćeš u drugoj tražiti nedostatke kojih zapravo i nema.
- Yenna
#6950 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Treba čitati ove postove, čisto čovjek da se utješi i da nastavi da Nedejta