Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#6801 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

Mislim da ste ok.
Meni je zao vidjeti par...kada muskarac krijuci/ u strahu pogleda lijepu osobu, a on pored namrgodjene ' ljepotice '/ supruge/ djevojke. ... :oops: :lol: sve zavisi od duzine veze...
Tomahawk11
Globalni moderator

#6802 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6803 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Korisničkoime wrote:Jbg ja imam prica u oba smjera i kad sam ja bio los date i kad su drugi bili meni.
Ovak kad sam ja bio jbg sramota, ono sto je musku najteze al desava se.
Bilo je to ih ha prije mlogo godina uglavnom dok sam jos pio, svidjala se ona meni i ja njoj samo sto smo bili dugo, dugo prijatelji pa je vazda bilo povuci potegni, hoce, hoce pa nece.
Uglavnom ljeto, festa, neciji rodjendan, popilo se fajn ispostavit ce se previse, proslo pola noci kaze ona da bi isla kuci mogao sam i ja s njom, kaze mozes prespavat jer ono popilo se kasno je gdje ces takav kuci.
Ok. Znam ja zna ona da je to to, nagovjestavalo se to vec jedno duze vrijeme. Idemo mi njoj i ja tako u sebi zahvaljujem Bogu, Budi, Oprahi, Darwinu, svim silama svijeta sto je napkon krenulo u tom pravcu. Cura mi se bas, bas svidjala i da budem iskren bila je izvan moje lige po izgledu, nisam ruzan a ona je bila posebna. Tako ja sav sretan skakucem, crkucem, kupatilo ovo ono soba krevet iiiiiiii - nista, jebeno nista se kod moje muskosti ne desava. Kao prvo to mi se tada desilo prvi put, ne znam sta je, od kud, kako, kontam da ga nisam gdje povrijedio, cuo sam price ali se to uvijek desava drugima, znate onaj osjecaj kao da vas neko polije iza vrata vrelom vodom eh tako. Ona se trudi, ode ispod pojasa s glavom, radi ona iiiii - nista. O jebem ja sve u sebi na kamru dodje mi da isjecem i sebe i njega na komade. Kaze ona haj ti onda dole, krenem ja al napravi samo jos veci belaj, krenu nju sada jbg sad se zna sta treba i sta ide al kad nece mozes me jebat al nece.
Na kraju kao svrsi ona dok sam ja dole ok de da ona uzvrati reko nemoj ga ni gledat, nije zasluzio.
Legnemo mo spavat.
Sutra ujutro kaze ona meni kao znas sta meni je drago sto se ovo desilo to je predznak, sudbina nam govori da nesmijemo, jer smo predobri prijetelji i samo bi sve pokvarilo.
Reko stani bona to je do alkohola kakva te sudbina i predznaci snasli ko da pricam da tetkom Rahimom lahka joj crna zemlja do alkohola vidi ga sad ko kolac stoji. Djubre se proteglo koliko moze. Reko vidis da hoce da moze. Ma kakvi kaze sve bi upropastili. Reko stani nisi tako pricala sinoc dok sam te lizao, gdje je tad bila sudbina i predzaci, prijatelji i to. Kaze shvati i ja sam popila nisam shvatila sta to sve znaci sada sam sigurna da ovo nilkad vise ne smijemo ponoviti.
Kad nisam kroz prozor skocio.
Od tada ne pijem vise alkohol.
Ili ukratko...

Image
Korisničkoime

#6804 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Korisničkoime »

pustopoljina wrote:
moonca wrote:Razumijem da objavi da je bio u vezi...Ali pricati intimne detalje..je krajnje cudno....
Mozda ih to lozi?
Pa nebih bas rekao da je krajnje cudno, pazi to ti je najbliza osoba na svijetu, mislim na suprga/suprugu tako da ako ne mozes reci njoj/njemu neke intimne stvari onda jbg. Mada razumijem ako je nekome to neugodno, ali ako mogu najboljem prijatelju pricati neke intimne stvari, vezane za sex i on meni malo mi dodje cudno da ne mogu supruzi ako zeli da zna.
Kome ti procas svoje intimne stvari, prljave misli i slicno, imas jaranicu/ce s kojima to djelis.
@pustopoljina
Svidja mi se tvoje razmisljanje, nije da nas to bas lozi ali ipak mi se svidja u kojem pravcu razmisljas :D
Korisničkoime

#6805 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Korisničkoime »

moonca wrote:Mislim da ste ok.
Meni je zao vidjeti par...kada muskarac krijuci/ u strahu pogleda lijepu osobu, a on pored namrgodjene ' ljepotice '/ supruge/ djevojke. ... :oops: :lol: sve zavisi od duzine veze...
Da duzina veze donosi povjerenje s sobom, povjerenje se stice, zasluzuje obostrano, mi smo bili dugo u vezi a i u braku smo onako prilicno tako da me ona zna kao i ja nju. Pored toga lakse je ako se imaju malo libelarniji pogledi na sve, ne kazem da bi oprostio nevjeru, ona bi mene sasvim sigurno otrovala :D ali skakati na svaku sitnicu smatrajuci to nekom vrstom izdaje je rak rana za vezu/brak.
Korisničkoime

#6806 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Korisničkoime »

Tomahawk11 wrote:
Korisničkoime wrote:Jbg ja imam prica u oba smjera i kad sam ja bio los date i kad su drugi bili meni.
Ovak kad sam ja bio jbg sramota, ono sto je musku najteze al desava se.
Bilo je to ih ha prije mlogo godina uglavnom dok sam jos pio, svidjala se ona meni i ja njoj samo sto smo bili dugo, dugo prijatelji pa je vazda bilo povuci potegni, hoce, hoce pa nece.
Uglavnom ljeto, festa, neciji rodjendan, popilo se fajn ispostavit ce se previse, proslo pola noci kaze ona da bi isla kuci mogao sam i ja s njom, kaze mozes prespavat jer ono popilo se kasno je gdje ces takav kuci.
Ok. Znam ja zna ona da je to to, nagovjestavalo se to vec jedno duze vrijeme. Idemo mi njoj i ja tako u sebi zahvaljujem Bogu, Budi, Oprahi, Darwinu, svim silama svijeta sto je napkon krenulo u tom pravcu. Cura mi se bas, bas svidjala i da budem iskren bila je izvan moje lige po izgledu, nisam ruzan a ona je bila posebna. Tako ja sav sretan skakucem, crkucem, kupatilo ovo ono soba krevet iiiiiiii - nista, jebeno nista se kod moje muskosti ne desava. Kao prvo to mi se tada desilo prvi put, ne znam sta je, od kud, kako, kontam da ga nisam gdje povrijedio, cuo sam price ali se to uvijek desava drugima, znate onaj osjecaj kao da vas neko polije iza vrata vrelom vodom eh tako. Ona se trudi, ode ispod pojasa s glavom, radi ona iiiii - nista. O jebem ja sve u sebi na kamru dodje mi da isjecem i sebe i njega na komade. Kaze ona haj ti onda dole, krenem ja al napravi samo jos veci belaj, krenu nju sada jbg sad se zna sta treba i sta ide al kad nece mozes me jebat al nece.
Na kraju kao svrsi ona dok sam ja dole ok de da ona uzvrati reko nemoj ga ni gledat, nije zasluzio.
Legnemo mo spavat.
Sutra ujutro kaze ona meni kao znas sta meni je drago sto se ovo desilo to je predznak, sudbina nam govori da nesmijemo, jer smo predobri prijetelji i samo bi sve pokvarilo.
Reko stani bona to je do alkohola kakva te sudbina i predznaci snasli ko da pricam da tetkom Rahimom lahka joj crna zemlja do alkohola vidi ga sad ko kolac stoji. Djubre se proteglo koliko moze. Reko vidis da hoce da moze. Ma kakvi kaze sve bi upropastili. Reko stani nisi tako pricala sinoc dok sam te lizao, gdje je tad bila sudbina i predzaci, prijatelji i to. Kaze shvati i ja sam popila nisam shvatila sta to sve znaci sada sam sigurna da ovo nilkad vise ne smijemo ponoviti.
Kad nisam kroz prozor skocio.
Od tada ne pijem vise alkohol.
Ili ukratko...

Image
Eh upravo tako moj @Tomo.
moonca

#6807 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

Korisničkoime wrote:
pustopoljina wrote:
moonca wrote:Razumijem da objavi da je bio u vezi...Ali pricati intimne detalje..je krajnje cudno....
Mozda ih to lozi?
Pa nebih bas rekao da je krajnje cudno, pazi to ti je najbliza osoba na svijetu, mislim na suprga/suprugu tako da ako ne mozes reci njoj/njemu neke intimne stvari onda jbg. Mada razumijem ako je nekome to neugodno, ali ako mogu najboljem prijatelju pricati neke intimne stvari, vezane za sex i on meni malo mi dodje cudno da ne mogu supruzi ako zeli da zna.
Kome ti procas svoje intimne stvari, prljave misli i slicno, imas jaranicu/ce s kojima to djelis.
@pustopoljina
Svidja mi se tvoje razmisljanje, nije da nas to bas lozi ali ipak mi se svidja u kojem pravcu razmisljas :D

Ako ona zeli da zna ...u redu je.

Ne pricam nikome...niti ikoga pitam ..sta/ kako/ zasto.
Bila sam prisutna muskoj prici kada bi se pojedini hvalili ili opisivali intimu s nekim...pogotovo o nekoj njihovoj bivsoj djevojci ili neko kog i ja pozjem...dobili bi moju ' reakciju'. :twisted:

Meni je to ogroman pokazatelj karaktera kojeg ne cijenim. ;-)
Henry Chinaski

#6808 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Henry Chinaski »

Image

A najgora date iskustva su mi kad pretvaram string u date.
Ommadawn

#6809 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Pa ne moraš biti hajvan pa govoriti nekome “Ej, vidiš onu tamo? E nju sam ja jebo”.
A nisu samo muškarci u tome iznimka.
I žene znaju iste takve biti.
Korisničkoime

#6810 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Korisničkoime »

@moonca
Ako ona zeli da zna ...u redu je.

Ne pricam nikome...niti ikoga pitam ..sta/ kako/ zasto.
Bila sam prisutna muskoj prici kada bi se pojedini hvalili ili opisivali intimu s nekim...pogotovo o nekoj njihovoj bivsoj djevojci ili neko kog i ja pozjem...dobili bi moju ' reakciju'. :twisted:

Meni je to ogroman pokazatelj karaktera kojeg ne cijenim. ;-)
Hahahaahahha al ga i ti otjera u krkanluk. Nisam mislio tipa "e vidi onu nju sam jebavao jarane joj sad cu da pricam" sto i @Ommadawn rece.
Nekad se imas potrebu povjerit nekome, sa problemom, sa lijepim stvarima, za savjet i sve obrnito. Imam prijatelja od malih nogu, najboljeg, s njim mogu biti otvoren tipa da se nekad neko iskustvo razmjeni ili potrazi savjet ili se ismijes prepricavajuci neke gluposti sto se desavale, on meni ja njemu.
A vala i vi zene ne pricate nikada o "tim" stvarima a gore ste od nas muskih.
Primjer tipa srela si nekog, sve super, sad jel vrijeme da ga pustis, tebi daje, al nisi sigurna da li je vrijeme, da nije prerano da kasnije nece biti prekasno, dobar savjet vrijedi para. Na takvo sam nesto mislio a ne na "joj ovu sam guzio tri debela sata, svrsila je 8 1/2 puta" to je krkanluk.
Korisničkoime

#6811 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Korisničkoime »

Ommadawn wrote:Pa ne moraš biti hajvan pa govoriti nekome “Ej, vidiš onu tamo? E nju sam ja jebo”.
Gore su zene vjeruj, jos kad su si dobre jaranice, jos kad su u braku, samo sto lazu, kao gdje bi one kud bi one o tome, prica se samo o pranju vesa i tortama, jes, jes.
Mislim meni ne smeta, neka se prica al ispade mi muski sve cuko do cuke a one gdje bi tako nesto.
moonca

#6812 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

Sticajem okolnosti gdje sam radila.....uglavnom sam se druzila s muskim kolegama..zene, veliki br, ....nesto ima sto mi se ne svidja.....i nikada nisam bila u toj situaciji da se nekom povjeravam...mada one meni jesu kao i muskarci.

Ako je neki med. problem ok. Ali nisam se nikada osjecala ugodno dijeliti intimu kao sto ovdje pisete....... :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#6813 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

moonca wrote:Sticajem okolnosti gdje sam radila.....uglavnom sam se druzila s muskim kolegama..zene, veliki br, ....nesto ima sto mi se ne svidja.....i nikada nisam bila u toj situaciji da se nekom povjeravam...mada one meni jesu kao i muskarci.

Ako je neki med. problem ok. Ali nisam se nikada osjecala ugodno dijeliti intimu kao sto ovdje pisete....... :-)
Ti si izolovani slučaj.
Većina ljudi ima nagonsku potrebu da dijeli svoju intimu sa kolegama, poznanicima, prijateljima.
Problem je što to često bude s pogrešnim ljudima, odnosno onima koji opet imaju potrebu da to prenose dalje i drugima.
moonca

#6814 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

Tomahawk11 wrote:
moonca wrote:Sticajem okolnosti gdje sam radila.....uglavnom sam se druzila s muskim kolegama..zene, veliki br, ....nesto ima sto mi se ne svidja.....i nikada nisam bila u toj situaciji da se nekom povjeravam...mada one meni jesu kao i muskarci.

Ti si izolovani slučaj.
Većina ljudi ima nagonsku potrebu da dijeli svoju intimu sa kolegama, poznanicima, prijateljima.
Problem je što to često bude s pogrešnim ljudima, odnosno onima koji opet imaju potrebu da to prenose dalje i drugima.
:lol: meni je cudna i vasa situacija wc....mislim pored tebe stranac i obojica :lol: jel....mislim ako hocete mozete baciti pogled i vidjeti ' izlog'
Ommadawn

#6815 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Jedna je stvar ako kazes da se to desilo s osobom ali da istu niti imenujes niti u nju prstom upires. I to je to, sasvim neutralno.

Medicinski problem je vec slucaj za sebe.
Klixadzija

#6816 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Klixadzija »

Korisničkoime wrote:@kliksadzija
Nemoj ovo shvatiti licno, ali ovdje vidim klasican primjer novokomponovanih velikomuslimana, u narodu poznatih kao vehabije. :lol:
Znaci prvo pises o vjeri a onda o okretanju za tudjim zenama. Nista lose jelde, ali kad bi neko pogledao u njihovu pokrivenu vrecom od psenice, zaklali bi ga :D
Ma nema frke, sve ok. Mada ovdje ja vidim klasican primjer lijepljena stereotipa ili ti klasicnog hobija nasih bosnja. Znaci nekome je glupo ici na dzumu i onda se navecer napiti pa dijelom i zbog toga ostavi se alkohola i odmah vehabija. Ali gore je nego sto si mislio npr.i ne kladim se, kladionicama me nikad nije vidila, sad sam vec kandidat za nasljednika Mevlida, samo jos gdje kakav kalas da zbavim.
I ne nisam jucer spoznao Boga i ne nesmatram da su sada sve oko mene cafiri i da je moj usud da ih izvedem na pravi put, cijela porodica mi je okrenuta vjeri, otac, braca itd.od malih nogu sam upoznat sa vjerom a i sa obzirom na moje godiste tesko mogu proci kao novokomponovan. Mogao bih ti jos pisati o tome al mi se neda kao sto se neda ni drugima da citaju o tome.
Sto se tice moje zene nije pokrivena a i da obuce vrecu od psenice bila bi zgodna, jbg lijepa je (barem meni mada sam ja subjektivan jer je volim) tako da sam svjestan da nekad neko za njom okrene ili je pogleda, primjetim i ja to nekad kada je ono ofirno pa ne mozes da ne vidis. Ja nemam problem s tim, svako musko gleda, barem svako koje ja znam tako da ako imas lijepu/zgodnu zenu/curu jasno je da ce je gledati drugi. Uostalom svake prestupne godine neka penzionerka od 70+ godina se okrene i za mnom pa moja zena ne pizdi zbog toga. Radi se o povjerenju ne mislim da ce me moja zena prevariti cim se neko musko okrene za njom, niti bi svako musko koje se okrene odmah da je jebe, kao sto nebi ni ja odmah nekog jebao samo zato sto je pogledam.
Tako eto od moje mlohave kite zavrsi kako se opravdavam da nisam vehabija :sax:
Procita me bisnjo ko bukvar nakon jednog procitanog psota. :mrgreen:
Nismo se bas najbolje razumjeli druze.
Ti si napisao da si vjernik, tj da ti vjera nesto ne dozvoljava, pa si onda napisao da se okreces za tudjim zenama.
Ja nisam napisao da si ti vehabija nego da je to klasican primjer vehabija jer oni tako rade; Znaci sve sto njima odgovara ili imaju korist od toga, to im je OK i ne kosi se sa zakonima vjere, a sve sto je protiv njihovog licnog interesa, to je haram. Cista kontradiktornost.
A sto se tice okretanja za drugima, i ja to radim kao i svi drugi normalni ljudi i zene :thumbup:
Ommadawn

#6817 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Tomahawk11 wrote:

Ti si izolovani slučaj.
To ti je ko ono:
Putuje Mujo brodom na kojem takodjer putuje Mila Kunis. Desi se brodolom i njih dvoje se spasu na malom pustom ostrvu. Ono ima i hrane i vode za pice, napravila se koliba i ceka se samo neki brod ili avion da tuda prodje i da ih spasi. No prolaze dani ali nista se ne desava po tom pitanju, a covjek pored hranje, sranja i pisanja ima i seksualnu potrebu, pa ce Mila Kunis i zazmiriti na neke nedostatke kod Muje i jednu vecer popustiti pod pritiskom.
Elem opali nju Mujo, bi tu dobar seks, pa je jos ona i zadovoljna pravo i nije joj zao.
Ali ujutru se budi Mila, vidi Mujo sjedi sam na plazi i pravo tuzan. Pridje ona njemu sjedne kraj njega, on suti i gleda u daljinu i ponekad uzdrahne. Potrajat ce to nekoliko sati, Mila se u medjuvremenu sva sjebala, konta da nije nesto do nje. Skupi snage i pita ga:
- Je li nesto do mene ili sta je? Zasto sutis cijeli dan?
- Ma pusti...nista
- Pa kako mogu da te oraspolozim?
Gleda Mujo u nju i kaze: uzmi malo blata pa ga razmazi po kosi i po licu, sjedi preko puta mene.
Uradi to Mila, dodje i sjedne preko puta mene a Mujo ce:
- Joj moj Suljo, koju sam picku sinoc jebo! Znas ko je Mila Kunis - eh nju sam jebo i to ono bas!
Tomahawk11
Globalni moderator

#6818 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tomahawk11 »

Ommadawn, nije loše :thumbup: :D ali to je ona potreba hvaljenja, a ovo je ipak nešto drugo.
To je ono kad se iznosi intima, kad se izjada nekom u svrhu olakšanja duše, a onda taj neko to iskoristi u negativnu promociju tebe :skoljka:
Klixadzija

#6819 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Klixadzija »

Ja kad vidim neku dobru, kazem ovoj svojoj JOJ VIDI ONE SELJANKE KAKVA JE ODVRATNA, pa onda zajedno buljimo u nju :lol: :lol:
radostan dan

#6820 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radostan dan »

Korisničkoime wrote:
radostan dan wrote:a lizanje?
Kazem gore samo pogorsalo stvar, ona se jos vise uzbudila te je potreba za funkcionalnom muskoscu bila jos veca.
ma ne pitam te to...kažeš, prestao si da piješ nakon toga.
nisi valjda prestao i da ližeš?
Korisničkoime

#6821 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Korisničkoime »

radostan dan wrote:
Korisničkoime wrote:
radostan dan wrote:a lizanje?
Kazem gore samo pogorsalo stvar, ona se jos vise uzbudila te je potreba za funkcionalnom muskoscu bila jos veca.
ma ne pitam te to...kažeš, prestao si da piješ nakon toga.
nisi valjda prestao i da ližeš?
Nisam odmah nakon toga prestao da pijem to je vise bila humoristicka nota, kasnije sam presato piti iz xy razloga (nemoj da navodim kolega @kliksadzija ce me pitati jesam li iz Maoce).
Jok bolan gdje cu prestati da lizem to je sastavnio dio repretoara.
Ommadawn

#6822 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Tomahawk11 wrote:Ommadawn, nije loše :thumbup: :D ali to je ona potreba hvaljenja, a ovo je ipak nešto drugo.
To je ono kad se iznosi intima, kad se izjada nekom u svrhu olakšanja duše, a onda taj neko to iskoristi u negativnu promociju tebe :skoljka:
Eh to je već nešto drugo.
Ramzess Veliki

#6823 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Klixadzija wrote:U jednoj obliznjoj srednjoj skoli bila je jedna profesorica na koju se pali pola kantona. Zena imala 30 i kusur godina i izgledala je bolje od Dzeniferke Lopez i sa njenih casova nikad nijedan muski ucenik nije pobjegao. E ja sam imao tu srecu da mi ona bude razredni starjesina. Na svim casovima ja sam sjedio naravno u zadnjoj klupi do prozora, jedino kod nje sam bio u prvoj, tacno ispred nje, da bih je mogao ocima jesti. A posto sam 2 puta ponavljao razred bio sam veci i zreliji od ostalih ucenika pa je i ona mene cesto znala pogledati drugacije nego ostale, na sto bi ja momentalno morao trcati u WC da se olaksam.
I tako jednom setam gradom i naletim na nju. Pozdravimo se malo popricamo i ona me onako ko grom iz vedra neba pozove kod nje u stan. Vec tad sam pomoslio da ce mi kita eksplodirati ali izdrzao sam nekako do stana. Cim smo usli ona me uhvati i privuce sebi i poce da me ljubi i svlaci. Povuce me prema sobi i kaze da moramo pozuriti jer ce joj se muz uskoro vratiti odnekud. Padamo na krevet podizem joj suknju i svlacim gace, naslanjam svog macora na nju i bas kad sam htio uci, ucini mi se da neko dira bravu na vratima. Ona me stisnu rukama i nogama i neda mi da ustanem. I taman kad sam usao u nju osjetim da me neko vuce za nogu. Umalo mi srce nije otkazalo. Trgnem se i skocim sa nje, kad vidim mater stoji i dere se na mene: “ustaj medjede opet si prespavao, bices izbacen iz skole a bogami i iz kuce “
Taj dan sam oborio sve rekorde u masturbiranju a svog malca sam ogulio ko majmun bananu :-D
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Beton !!! Ko god kaze da mu se ovo nije desavalo laze ... :pisnuo:
Ramzess Veliki

#6824 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Ommadawn wrote:Pa ne moraš biti hajvan pa govoriti nekome “Ej, vidiš onu tamo? E nju sam ja jebo”.
Kako se kaze, za dobrim konjem prasina se dize. :thumbup:

ili kobilom ... :babinsin:
King Theoden

#6825 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

Samo da napišem neš o onoj što se otvoreno nabacivala...
Neki dan vidim jednog poznanika i promijenimo par riječi o dotičnoj.
Kaže on meni "jarane, udaram je već mjesec dana"
Meni bi nekako lakše :cry: :cry:
Post Reply