Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zoomba wrote:Navucenih farmerki samo malo ispod kukova , majcom
Prekriveno.. gledam nju bez grudnjaka sa majcom naopako obucenom , izvrnuti savovi , i etiketa nazad strsi i bode oci , dok sjedimo sa njenim roditeljima i grizes usne da ostanes normalan , neprocjenjivo..
Je l' ti bilo zao sto si se probudio?
Ma
Mogao bi roman napisati.. za sve moje dogodovstine..
Jedan mali detalj sa prošlogodišnjeg dejta: Lik je izvadio pištolj i krenuo pucati po kaficu. Pištolj nije bio pravi, već onaj dječiji plastični, na ćorke, jako bučan. Btw, bili smo u gradu sa većinskim srpskim stanovništvom, a mi oboje muslimani. Eto, ne znam, ja sam se sasrala. Kasnije kad smo se vraćali kući, nastavio je da me zaganjuje s tim pištoljem i stalno me gurao.
sedma_7 wrote:Jedan mali detalj sa prošlogodišnjeg dejta: Lik je izvadio pištolj i krenuo pucati po kaficu. Pištolj nije bio pravi, već onaj dječiji plastični, na ćorke, jako bučan. Btw, bili smo u gradu sa većinskim srpskim stanovništvom, a mi oboje muslimani. Eto, ne znam, ja sam se sasrala. Kasnije kad smo se vraćali kući, nastavio je da me zaganjuje s tim pištoljem i stalno me gurao.
kiligonzales wrote:Sa jednom otiso na blef, razmjenio preko foruma brojeve, treba joj neko da je provede kroz Sa, uglavnom izadjem i skontam da joj je sin mojih godina.
Zove jaran na telefon, ja necu da kazem gdje sam. Kaze 100% si sa nekom zenskom. A ona dobacuje reci da si s jednom tetom
Nije to lose iskustvo. Jedino ako nisi premlad.
Da je meni nabasati na tetu.
Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem tad me je vidio i nikad vise
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci
Zoya wrote:Hoćeš nam neko svoje iskustvo sa ruskinjama ispričati?
Ih....to moras doci ovdje da sjednemo i da ti pricam....ima toga za 5 hevti sta da se prica......dzempere nenosim a nisam vala ni pajkan tako da bujrum
Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem tad me je vidio i nikad vise
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci
PeppermintSA wrote:Jaran imao dejt neki dan, cura dosla s mamom i njih dvije predlozile McDonalds. Jaran i cura imaju blizu 30 godina.
a lažeš
kiligonzales wrote:Sa jednom otiso na blef, razmjenio preko foruma brojeve, treba joj neko da je provede kroz Sa, uglavnom izadjem i skontam da joj je sin mojih godina.
Zove jaran na telefon, ja necu da kazem gdje sam. Kaze 100% si sa nekom zenskom. A ona dobacuje reci da si s jednom tetom
PeppermintSA wrote:Jaran imao dejt neki dan, cura dosla s mamom i njih dvije predlozile McDonalds. Jaran i cura imaju blizu 30 godina.
a lažeš
Ovi s forumasicama su posebni dejtovi. S tobom izlazi o drugom ti prica. Nisam ti tetka.
U neka doba povuces rucnu, a one te pitaju sto si se to presto javljati
a lažeš
Ovi s forumasicama su posebni dejtovi. S tobom izlazi o drugom ti prica. Nisam ti tetka.
U neka doba povuces rucnu, a one te pitaju sto si se to presto javljati
Meni nije jasno kako se to ideš naći sa nekim a da ne pitaš osnovne generalije, tipa kako se zoveš, koliko imaš godina, šta imaš u gaćama