Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zoomba

#6051 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zoomba »

superiska wrote:
zoomba wrote:Navucenih farmerki samo malo ispod kukova , majcom
Prekriveno.. gledam nju bez grudnjaka sa majcom naopako obucenom , izvrnuti savovi , i etiketa nazad strsi i bode oci , dok sjedimo sa njenim roditeljima i grizes usne da ostanes normalan , neprocjenjivo.. :pisnuo:
Je l' ti bilo zao sto si se probudio? :pisnula:
Ma
Mogao bi roman napisati.. :D za sve moje dogodovstine..
Bloo
Globalna šefica

#6052 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bloo »

Sci Fi je na drugom PFu...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6053 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

pa nije vala ovo sci-fi :mrgreen:
zoomba

#6054 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zoomba »

E moja djeco.. :D
Bloo
Globalna šefica

#6055 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bloo »

Velkoski wrote:pa nije vala ovo sci-fi :mrgreen:
Fantazija? Horor?...
superiska

#6056 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by superiska »

Bloo wrote:Sci Fi je na drugom PFu...
:lol: :lol:
zoomba

#6057 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zoomba »

Sto mene proslo vas snaslo :razz:
sedma_7

#6058 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sedma_7 »

Jedan mali detalj sa prošlogodišnjeg dejta: Lik je izvadio pištolj i krenuo pucati po kaficu. :D Pištolj nije bio pravi, već onaj dječiji plastični, na ćorke, jako bučan. Btw, bili smo u gradu sa većinskim srpskim stanovništvom, a mi oboje muslimani. Eto, ne znam, ja sam se sasrala. Kasnije kad smo se vraćali kući, nastavio je da me zaganjuje s tim pištoljem i stalno me gurao. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PeppermintSA

#6059 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PeppermintSA »

Jaran imao dejt neki dan, cura dosla s mamom i njih dvije predlozile McDonalds. :-) Jaran i cura imaju blizu 30 godina.
kokuz_sa

#6060 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

sedma_7 wrote:Jedan mali detalj sa prošlogodišnjeg dejta: Lik je izvadio pištolj i krenuo pucati po kaficu. :D Pištolj nije bio pravi, već onaj dječiji plastični, na ćorke, jako bučan. Btw, bili smo u gradu sa većinskim srpskim stanovništvom, a mi oboje muslimani. Eto, ne znam, ja sam se sasrala. Kasnije kad smo se vraćali kući, nastavio je da me zaganjuje s tim pištoljem i stalno me gurao. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako li nadjete te Sabane
kiligonzales

#6061 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kiligonzales »

Sa jednom otiso na blef, razmjenio preko foruma brojeve, treba joj neko da je provede kroz Sa, uglavnom izadjem i skontam da joj je sin mojih godina. :D

Zove jaran na telefon, ja necu da kazem gdje sam. Kaze 100% si sa nekom zenskom. A ona dobacuje reci da si s jednom tetom :lol:
B6Redhell

#6062 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by B6Redhell »

kiligonzales wrote:Sa jednom otiso na blef, razmjenio preko foruma brojeve, treba joj neko da je provede kroz Sa, uglavnom izadjem i skontam da joj je sin mojih godina. :D

Zove jaran na telefon, ja necu da kazem gdje sam. Kaze 100% si sa nekom zenskom. A ona dobacuje reci da si s jednom tetom :lol:
Nije to lose iskustvo. Jedino ako nisi premlad.
Da je meni nabasati na tetu.
spreca

#6063 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spreca »

PeppermintSA wrote:Jaran imao dejt neki dan, cura dosla s mamom i njih dvije predlozile McDonalds. :-) Jaran i cura imaju blizu 30 godina.
koliko mama ima kuka....ja sam poznavao jednu ali bih joj radije mamu kresno...mama je imala vise udvaraca nego kcerka :mrgreen:
zippoo87

#6064 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zippoo87 »

od 20-40 su godine nebitne...u tim godinama nema da ne valja :D
Zoya

#6065 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

spreca wrote:
PeppermintSA wrote:Jaran imao dejt neki dan, cura dosla s mamom i njih dvije predlozile McDonalds. :-) Jaran i cura imaju blizu 30 godina.
koliko mama ima kuka....ja sam poznavao jednu ali bih joj radije mamu kresno...mama je imala vise udvaraca nego kcerka :mrgreen:
Dobro, dobro, ali kakve ovo ima veze sa Mc Donaldsom pobogu si?

Koja cura ide na dej s' mamom ba?
spreca

#6066 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spreca »

Zoya wrote:
spreca wrote:
Dobro, dobro, ali kakve ovo ima veze sa Mc Donaldsom pobogu si?

Koja cura ide na dej s' mamom ba?
eto vidis da ima svakakvih.....sve je dobro dok ne pocnu i cacu voditi :lol:
Zoya

#6067 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Hoćeš nam neko svoje iskustvo sa ruskinjama ispričati? :oops:
pizarro

#6068 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pizarro »

Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)
a sta to fali kosulji ispod dzempera?! :D
spreca

#6069 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spreca »

Zoya wrote:Hoćeš nam neko svoje iskustvo sa ruskinjama ispričati? :oops:
Ih....to moras doci ovdje da sjednemo i da ti pricam....ima toga za 5 hevti sta da se prica......dzempere nenosim a nisam vala ni pajkan tako da bujrum :D :lol:
kiligonzales

#6070 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kiligonzales »

baba, baba, valjal mi ovaj momak sto mi je pris`o :lol: :lol:
kiligonzales

#6071 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kiligonzales »

pizarro wrote:
Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)
a sta to fali kosulji ispod dzempera?! :D
moda "budi ko šike"

Image
Nastasia

#6072 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nastasia »

a lažeš :pisnula:
kiligonzales wrote:Sa jednom otiso na blef, razmjenio preko foruma brojeve, treba joj neko da je provede kroz Sa, uglavnom izadjem i skontam da joj je sin mojih godina. :D

:chmoljava:
kiligonzales

#6073 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kiligonzales »

Nastasia wrote:

Ovi s forumasicama su posebni dejtovi. S tobom izlazi o drugom ti prica. Nisam ti tetka. :lol:

U neka doba povuces rucnu, a one te pitaju sto si se to presto javljati :lol:
moonca

#6074 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

:blento:

:lol: :lol:
Nastasia

#6075 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nastasia »

kiligonzales wrote:
Nastasia wrote:

Ovi s forumasicama su posebni dejtovi. S tobom izlazi o drugom ti prica. Nisam ti tetka. :lol:

U neka doba povuces rucnu, a one te pitaju sto si se to presto javljati :lol:

Meni nije jasno kako se to ideš naći sa nekim a da ne pitaš osnovne generalije, tipa kako se zoveš, koliko imaš godina, šta imaš u gaćama :chmoljava:

" Nisam ti tetka " ovaj dio nisam skontala? :D
Post Reply