sretjko wrote:izasao ja sa zenskom i ona mi tu nesto glumi trebu te je ja pocnem provocirati u stilu vidi te kakva si, vidi ti glave, vidi ti tola i normalno naljuti se djevojka.
izadjemo nakon izvjesnog vremena da ispravim stvar, odemo na kosarkasku utakmicu i sve divno, krasno, u po frke hoce ona da joj probusim tetrapak sok. guram ja guram slamku ali nece pa nece i na kraju pukne slamka a ni druge slamke ni prodavca sa sokovima. hajde nema veze kaze ona i vadi iz tasne kospe u kesici i naravno daje meni da otvorim. ja za kesicu da povucem kad puce popola i sve kospe se prosuse po podu. nikad vise nismo izasli zajedno ali tu nije kraj. par godina kasnije jedne noci u gradu oko tri ujutro meni se se pripisa i gdje cu, sta cu udjem u pasaz kuce gdje ona stanuje, nisam imao gdje drugo s obzirom da je centar grada u pitanju a bio glupi sff. i pisam ja ko sav sretan one hektolitre piva iz sebe kad se samo zacu glas "pa jesi li bas morao tu, mogao si mi se i na vrata popisat'".od tad prelazim ulicu kad je vidim na istoj strani trotoara.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Russki
#4351 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- spreca
#4352 Re: Vasa najgora date iskustva :P
tebi se jarane tresu ruke kad vidis fickusretjko wrote:izasao ja sa zenskom i ona mi tu nesto glumi trebu te je ja pocnem provocirati u stilu vidi te kakva si, vidi ti glave, vidi ti tola i normalno naljuti se djevojka.
izadjemo nakon izvjesnog vremena da ispravim stvar, odemo na kosarkasku utakmicu i sve divno, krasno, u po frke hoce ona da joj probusim tetrapak sok. guram ja guram slamku ali nece pa nece i na kraju pukne slamka a ni druge slamke ni prodavca sa sokovima. hajde nema veze kaze ona i vadi iz tasne kospe u kesici i naravno daje meni da otvorim. ja za kesicu da povucem kad puce popola i sve kospe se prosuse po podu. nikad vise nismo izasli zajedno ali tu nije kraj. par godina kasnije jedne noci u gradu oko tri ujutro meni se se pripisa i gdje cu, sta cu udjem u pasaz kuce gdje ona stanuje, nisam imao gdje drugo s obzirom da je centar grada u pitanju a bio glupi sff. i pisam ja ko sav sretan one hektolitre piva iz sebe kad se samo zacu glas "pa jesi li bas morao tu, mogao si mi se i na vrata popisat'".od tad prelazim ulicu kad je vidim na istoj strani trotoara.
-
PurpleSky
#4353 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sretjko wrote:izasao ja sa zenskom i ona mi tu nesto glumi trebu te je ja pocnem provocirati u stilu vidi te kakva si, vidi ti glave, vidi ti tola i normalno naljuti se djevojka.
Jadna cura. Pazi trauma..
-
sretjko
#4354 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ona mene gotivi i pored svega jer zna da nisam imao zle namjere.PurpleSky wrote:sretjko wrote:izasao ja sa zenskom i ona mi tu nesto glumi trebu te je ja pocnem provocirati u stilu vidi te kakva si, vidi ti glave, vidi ti tola i normalno naljuti se djevojka.
Jadna cura. Pazi trauma..
-
quarterback
- motorna_pila
#4356 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo je istinita prica i ona moze posluziti kao podloga za snimanje niskobudzetnih ljubavnih filmova za odrasle.
Elem, decembar 2012. godine. Petak, dobro se sjecam.
Sjedim ja na klupi u prizemlju BBI centra, hvatam WI FI Logosofta, citam HAVAZ i kuliram.
Pored mene je sjedio nekakav momak, momcic prije bih rekao, i nesto je radio. S njim u drustvu je bila neka djevojka ali je bas nisam dobro ni zapazio, samo je vidio sa strane i to je bilo sve. Nisam nesto posebno obracao paznju na njih i otisli su ubrzo.
I tako, sjedim ja, i forumam, kad prilazi taj decko i govori sljedece:
MOJA DRUGARICA misli da si ti sladak. Daj mi broj.
Malo je rec da me je to iznenadilo, ali mi je fakat godilo to cut.
Rek'o ja, ma odlicno. Hajde da se upoznamo.
Meni gotiva, a posto sam tada bio solo igrac, htio sam fakat curu imat. Ono, fakat me hvatala panika jer nemam nikoga kraj sebe.
I tako idemo mi uz one stepenice kad se sjetih, jebo te imam samo 2,30 KM u dzepu. Vec se znojim, kontam da me moze zvat na kafu, a ja frontalni kokuz. I bocni.
Brzo smisljam izgovor da imam nekih obaveza, uglavnom rastajem se od tog momka govoreci mu da se sada ne mogu upoznati sa tom njegovom drugaricom i to moramo odgodit za kasnije. Uglavnom, trazio sam ja njen broj i dobio ga od njega. Poslije izlazim iz BBI centra, euforija me spucala totalno, kontam koji sam ja lafac, idu cure i lijepe se za mene.
Fakat me je imponovalo, jer sam tu curu zamisljao kao vrh vrhova, jer sam krajickom oka zapazio da ima pirsing u nosu, i brijem ja na spiku da me je mala avion i da vrijedi da se upoznamo.
Uh, ali se jesam kasnije zajebo, sve ce se saznati u nastavku ove price.
Dosao sam kuci. Od onog silnog umora htio sam odma zaspat, ali me ova furancija oko ove male toliko nafurala da sam uzeo telefon u ruke i poslao poruku sljedeceg sadrzaja.
Zdravo A, ja sam B, tvoj drug C mi je dao tvoj broj rekao mi je da ti mislis da sa ja sladak.
Kad poslije par minuta stize mi odgovor u smislu, jao mene je sramota, ali to je istina,.
Meni odgovor fakat godi, i kontam ja, idemo dalje. Vrijeme je za poziv. Kontam, vrtim onaj telefon u rukama, i kontam se.
Ma reko ne zelim cuti njen milozvucni glasic prije zvanicnog dejta, furacemo poruke i dopisivanja.
I krenemo. Moram skratiti jer ako oduzim izgubit cete interes za ovu pricu. Uglavnom furali smo dopisivanja za vikend, ja je registrujem kao NAJ broj da mi bude jeftinije za slat poruke.
Uglavnom, ona mi je od ponedjeljka slala poruke ovakvog sadrzaja.
"Mili moj, meni mama kaze da nema veze sto smo mi razlicite vjere, mi mozemo uspjeti i vjerujem u nas."
"Mili moj, u petak cu se moci vidjeti sa tobom, jer ce me mama samo pustiti da izadjem ako dobijem 2 iz matematike,
ali da znas mogu ostati samo do 5 s tobom."
"Mili moj, sam me je moj stari spuco sakom, izvrno me s nogu jer mu nisam htjela pivu donijet."
"Mili moj, jedva cekam Mostar, Cinestar, i nasa ljubavna sjedala."
Slao sam i ja svakakve poruke, ali to nije za javnost. Mi smo se dopisivali tako do cetvrtka navecer, i ona je dobila 2 - iz matematike, sto je znacilo da se mozemo vidjeti u petak.
Jebo te, ja sam joj do tog vremena poslao 436 poruka i 6 puta X 2 KM joj punio kredit.
Ova jednacina je vazna:
436*0,03=13,08 + 12 KM = 25 KM. Znaci vec je kostala 25 KM, a nisam je upoznao.
Skupa, majku joj.
Ali nebitno, brijem ja da sam glavni hebac u mahali, citav petak ujutro sam proveo spremajuci se za taj dejt. Isprobao razne kombinacije, vjezbo pred ogledalom, gledo sebe po 20 minuta kakav sam, cistio zube koncem, uradio par sklekova.
Dolazi 2 sata, ona izlazi iz skole, dogovorili se mi ispred BBI, i saljem ja poruku, ne zelim ti cut glas dok te ne upoznam.
Dolazim sav skockan, od do. I cekam, kad dolazi nekakav gabor, izduzenog lica ko strijela, sa pirsingom u nosu, i govori mi, cao. Pored nje, onaj frajer od petka, i on govori cao.
Reko sam im cao.
U isto vrijeme vec sam poceo pisati u gace od sramote, jer mala je odron. Znaci zamislite Borata. Slicna njemu, samo nema brkove.
Pita ona mene gdje cemo. Svejedno je, ali mi totalni bed sto je taj lik doso sad, lijepi se ko sekundarno za nas, i ona ga dovela-
Meni srcu tesko, doslo mi da placem od tuge, zalosti i bijesa.
Sutimo mi, mene stid sto djecu vodam sa sobom, reko najbolje da odemo u Skenderiju na kafu. Slozise se.Citav put do tamo, samo sam predavo selame lijevo i desno da me neko poznat ne bio vidio. Kontace raja da sam pedofil neiziviljeni.
Dolazi kafa. To je najbolji dio. A meni najmucnije za opisati.
Stize ti konobar.
Pita, ja rekoh produzenu. Ona ce ti isto. Mali isto. Joj, sjetih se sta je pitala njega.
STA"S, jarane pit? Meni ovo stas toliko zaparalo usi, da sam pocrvenio ko paprika u jesen od stida i sramote.
Eto, ima nastavak, ali ako Vam je prica zanimljiva, dovrsicu jer ide najbolje. A, sad odo prste umociti da se malo ohladim.
Malo mi je muka ovoga se sjecati, ali jebaji ga.
IMAM JEDNU PORUKU:
Slusaj osobo B i C, ja nisam zaboravio ovih 25 KM + 2 kafe sto sam VAM platio, ima da vratite, ima Boga i pravde, nemojte misliti da sam vam halalio, ja jos cekam povrat, nemojte me sanjati, prijavicu vas policiji.

Elem, decembar 2012. godine. Petak, dobro se sjecam.
Sjedim ja na klupi u prizemlju BBI centra, hvatam WI FI Logosofta, citam HAVAZ i kuliram.
Pored mene je sjedio nekakav momak, momcic prije bih rekao, i nesto je radio. S njim u drustvu je bila neka djevojka ali je bas nisam dobro ni zapazio, samo je vidio sa strane i to je bilo sve. Nisam nesto posebno obracao paznju na njih i otisli su ubrzo.
I tako, sjedim ja, i forumam, kad prilazi taj decko i govori sljedece:
MOJA DRUGARICA misli da si ti sladak. Daj mi broj.
Rek'o ja, ma odlicno. Hajde da se upoznamo.
Meni gotiva, a posto sam tada bio solo igrac, htio sam fakat curu imat. Ono, fakat me hvatala panika jer nemam nikoga kraj sebe.
I tako idemo mi uz one stepenice kad se sjetih, jebo te imam samo 2,30 KM u dzepu. Vec se znojim, kontam da me moze zvat na kafu, a ja frontalni kokuz. I bocni.
Brzo smisljam izgovor da imam nekih obaveza, uglavnom rastajem se od tog momka govoreci mu da se sada ne mogu upoznati sa tom njegovom drugaricom i to moramo odgodit za kasnije. Uglavnom, trazio sam ja njen broj i dobio ga od njega. Poslije izlazim iz BBI centra, euforija me spucala totalno, kontam koji sam ja lafac, idu cure i lijepe se za mene.
Fakat me je imponovalo, jer sam tu curu zamisljao kao vrh vrhova, jer sam krajickom oka zapazio da ima pirsing u nosu, i brijem ja na spiku da me je mala avion i da vrijedi da se upoznamo.
Uh, ali se jesam kasnije zajebo, sve ce se saznati u nastavku ove price.
Dosao sam kuci. Od onog silnog umora htio sam odma zaspat, ali me ova furancija oko ove male toliko nafurala da sam uzeo telefon u ruke i poslao poruku sljedeceg sadrzaja.
Zdravo A, ja sam B, tvoj drug C mi je dao tvoj broj rekao mi je da ti mislis da sa ja sladak.
Kad poslije par minuta stize mi odgovor u smislu, jao mene je sramota, ali to je istina,.
Meni odgovor fakat godi, i kontam ja, idemo dalje. Vrijeme je za poziv. Kontam, vrtim onaj telefon u rukama, i kontam se.
Ma reko ne zelim cuti njen milozvucni glasic prije zvanicnog dejta, furacemo poruke i dopisivanja.
I krenemo. Moram skratiti jer ako oduzim izgubit cete interes za ovu pricu. Uglavnom furali smo dopisivanja za vikend, ja je registrujem kao NAJ broj da mi bude jeftinije za slat poruke.
Uglavnom, ona mi je od ponedjeljka slala poruke ovakvog sadrzaja.
"Mili moj, meni mama kaze da nema veze sto smo mi razlicite vjere, mi mozemo uspjeti i vjerujem u nas."
"Mili moj, u petak cu se moci vidjeti sa tobom, jer ce me mama samo pustiti da izadjem ako dobijem 2 iz matematike,
ali da znas mogu ostati samo do 5 s tobom."
"Mili moj, sam me je moj stari spuco sakom, izvrno me s nogu jer mu nisam htjela pivu donijet."
"Mili moj, jedva cekam Mostar, Cinestar, i nasa ljubavna sjedala."
Slao sam i ja svakakve poruke, ali to nije za javnost. Mi smo se dopisivali tako do cetvrtka navecer, i ona je dobila 2 - iz matematike, sto je znacilo da se mozemo vidjeti u petak.
Jebo te, ja sam joj do tog vremena poslao 436 poruka i 6 puta X 2 KM joj punio kredit.
Ova jednacina je vazna:
436*0,03=13,08 + 12 KM = 25 KM. Znaci vec je kostala 25 KM, a nisam je upoznao.
Ali nebitno, brijem ja da sam glavni hebac u mahali, citav petak ujutro sam proveo spremajuci se za taj dejt. Isprobao razne kombinacije, vjezbo pred ogledalom, gledo sebe po 20 minuta kakav sam, cistio zube koncem, uradio par sklekova.
Dolazi 2 sata, ona izlazi iz skole, dogovorili se mi ispred BBI, i saljem ja poruku, ne zelim ti cut glas dok te ne upoznam.
Dolazim sav skockan, od do. I cekam, kad dolazi nekakav gabor, izduzenog lica ko strijela, sa pirsingom u nosu, i govori mi, cao. Pored nje, onaj frajer od petka, i on govori cao.
Reko sam im cao.
Pita ona mene gdje cemo. Svejedno je, ali mi totalni bed sto je taj lik doso sad, lijepi se ko sekundarno za nas, i ona ga dovela-
Meni srcu tesko, doslo mi da placem od tuge, zalosti i bijesa.
Dolazi kafa. To je najbolji dio. A meni najmucnije za opisati.
Stize ti konobar.
Pita, ja rekoh produzenu. Ona ce ti isto. Mali isto. Joj, sjetih se sta je pitala njega.
STA"S, jarane pit? Meni ovo stas toliko zaparalo usi, da sam pocrvenio ko paprika u jesen od stida i sramote.
Eto, ima nastavak, ali ako Vam je prica zanimljiva, dovrsicu jer ide najbolje. A, sad odo prste umociti da se malo ohladim.
Malo mi je muka ovoga se sjecati, ali jebaji ga.
IMAM JEDNU PORUKU:
Slusaj osobo B i C, ja nisam zaboravio ovih 25 KM + 2 kafe sto sam VAM platio, ima da vratite, ima Boga i pravde, nemojte misliti da sam vam halalio, ja jos cekam povrat, nemojte me sanjati, prijavicu vas policiji.
- Russki
#4357 Re: Vasa najgora date iskustva :P
De nastavi dalje 
- motorna_pila
#4358 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne mogu prije veceras. Veceras ide nastavak price. Over and out.Russki wrote:De nastavi dalje
Samo steta sto je prica istinita.
- VenomousV
#4360 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dramska pauza 
- azurna_obala
#4361 Re: Vasa najgora date iskustva :P
s nestrpljenjem čekam nastavak
-
betametazon
#4362 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pošampi se ja na ovaj pristup, to ona kraljica elizabeta pa on treba da joj se stoicki dokazuje? a sve i da jest kraljica elizabeta posampi se opet i na nju i na taj stav da muskarci koji su inace sasvim ok moraju da se dokazuju nekom...sherbett wrote:
ovako je samo ispao papak koji ne zna da se nosi s neuspjehom i zauvijek je se riješio. onako, to što kažeš, mogla je da promjeni mišljenje, on je mogao da ispadne galantan i veći frajer, i pobudi kod nje interes time što odbijanac stoički podnese.
- motorna_pila
#4363 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nastavak ide oko 9 veceras, eto da znate kad da naletite. 
- fatality
#4364 Re: AW: Vasa najgora date iskustva :P
Daj ba sta ces do 9 cekati. Ima nas koji nemamo zivota i ko ce ubiti vrijeme do 9motorna_pila wrote:Nastavak ide oko 9 veceras, eto da znate kad da naletite.
De pozuri malo
sa fontela
-
golman
#4365 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisi je valjda na kraju yebo???motorna_pila wrote:Nastavak ide oko 9 veceras, eto da znate kad da naletite.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- diason
#4367 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A tu smo mislim se
- Lakat Jebić
#4368 Re: Vasa najgora date iskustva :P
vala i nije neka prica 
- Josip321
#4369 Re: Vasa najgora date iskustva :P
brad90 wrote:Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???
joooj, kralju!
- azurna_obala
#4371 Re: Vasa najgora date iskustva :P
motorna_pila wrote:Nastavak ide oko 9 veceras, eto da znate kad da naletite.
pa skoro 10, nastavka nema
- Ductus Holedocus
#4372 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hajde bolan nastavi,taman sam se zagrijala
motorna pilo
motorna pilo
- S4mpion
#4373 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nemoj nastavljat, bolje je ovako kad se ne zna 
-
mefistofilis
#4374 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bolje da mi sami ispricamo 
- alkalna_baterija
#4375 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma namirisala ona da je ovaj stipsa i kokuz, pa ko veli šta će joj takav, da vječito ona cehove plaća:Dultima_palabra wrote:Ma niđe veze ljudi, pa cure se nakon mjesec-dva veze obično snebivaju kad hoćeš da ih vodiš na ručak ili večeru... kao ono "to je previše". A ovoj kao ne treba momak, ali joj trebaju ručak i palačinke i kolač na prvom dejtu