Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Russki
#4326 Re: Vasa najgora date iskustva :P
meni jedna rekla da imam prevelikog za njenu špiljicu, ja se postidio
jel to najgori dejt?
jel to najgori dejt?
- spreca
#4327 Re: Vasa najgora date iskustva :P
imas kakve dobre prijateljicesha_ba wrote:skupili se Hebaci na ovoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- klixoris
#4328 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nek si mu reko ! Poslije pusenja nema kajanja !spreca wrote: pa sto joj nisi reko...da volim pusio bi sam sebi nebih tebe trazio![]()
![]()
![]()
![]()
...........pa djeces bolan posle pusenja da se zvaljis sa njom....neka tako ti i treba
![]()
![]()
![]()
![]()
- sema911s
#4329 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovo je staro,., stidim se toga vozio golfa 5,
.,.tek kada je izasao,., i tada mlad lud zbunjen svratim u barloti(jbga svi grijese)
sjedim ispred ispijam neku tecnost kontam da je sta nafatat veceras,. neke dvije preko puta sjede smijure se kontam ma hajd kud puklo da puklo,.,
u pricu sa njima vidim seljanke kontam lahko ce bit sa njima, vade se kljucovi zvani skakavac a golf uparkiran nepuna 2 metra (ja idealan seljak) nisam dvije progovorio kaze ova jedna tvoj golf,. ja da potvrdim nisam ni izgovorio vec mi uvalila jezicinu a ova druga govori da idemo se provozat,.
e kada je hica onda je hica nekako nafatam konobara platim i u avftoo,., ona me udusi jezicinom bali ko sarulja,., imaju one godina 23 mozda malo vise,. nisu pjane,.,
ja da upalim aaaaa nece ni da cuje,., okreci kljuc moli, laj, psuj, ,.nece ni da cuje,., gledam milojka on gleda mene vec mi i on laje da sam ga razocaro,., okrenem se prema onoj saravi balavoj,
nece golf da upali morate izac,., kazu sjedice malo u autu mozda upali ono od srece od dragosti,.,mozda nadodje,.,
ja jos pokusao par puta verglat nece ni da cuje,., razocarano napustim vozilo,., i sjedem opet a njih dvije osatse sjedit i golfu dive se valjda savovima na presvlakama il sta vec zvao dozivo da se vrate,., aaa ma nemozes to istjerat,., sta cu ponudim se da ih zakljucam i ostavim,., eto kazu da se nadjemo sutra njihov otac je mehanicar ujutru ce on popravit
kontam hajte kuci zora je,. ispratim ih na taxi sjedem u kola,. pritisenm prekidac i upali se auto,., e kada sam sebi lanoo koonju prekidac prvoo,., pa onda pali,., poslije ih vidjao par puta vozali se u mom golfu dok ga nisam prodao poslije nece da se pozdrave neznaju da izgovore subaru
sjedim ispred ispijam neku tecnost kontam da je sta nafatat veceras,. neke dvije preko puta sjede smijure se kontam ma hajd kud puklo da puklo,.,
u pricu sa njima vidim seljanke kontam lahko ce bit sa njima, vade se kljucovi zvani skakavac a golf uparkiran nepuna 2 metra (ja idealan seljak) nisam dvije progovorio kaze ova jedna tvoj golf,. ja da potvrdim nisam ni izgovorio vec mi uvalila jezicinu a ova druga govori da idemo se provozat,.
e kada je hica onda je hica nekako nafatam konobara platim i u avftoo,., ona me udusi jezicinom bali ko sarulja,., imaju one godina 23 mozda malo vise,. nisu pjane,.,
ja da upalim aaaaa nece ni da cuje,., okreci kljuc moli, laj, psuj, ,.nece ni da cuje,., gledam milojka on gleda mene vec mi i on laje da sam ga razocaro,., okrenem se prema onoj saravi balavoj,
nece golf da upali morate izac,., kazu sjedice malo u autu mozda upali ono od srece od dragosti,.,mozda nadodje,.,
ja jos pokusao par puta verglat nece ni da cuje,., razocarano napustim vozilo,., i sjedem opet a njih dvije osatse sjedit i golfu dive se valjda savovima na presvlakama il sta vec zvao dozivo da se vrate,., aaa ma nemozes to istjerat,., sta cu ponudim se da ih zakljucam i ostavim,., eto kazu da se nadjemo sutra njihov otac je mehanicar ujutru ce on popravit
kontam hajte kuci zora je,. ispratim ih na taxi sjedem u kola,. pritisenm prekidac i upali se auto,., e kada sam sebi lanoo koonju prekidac prvoo,., pa onda pali,., poslije ih vidjao par puta vozali se u mom golfu dok ga nisam prodao poslije nece da se pozdrave neznaju da izgovore subaru
- thekupus
#4330 Re: Vasa najgora date iskustva :P
one "seljanke" a ti nepismen do bolasema911s wrote:ovo je staro,., stidim se toga vozio golfa 5,.,.tek kada je izasao,., i tada mlad lud zbunjen svratim u barloti(jbga svi grijese)
-
sha_ba
#4331 Re: Vasa najgora date iskustva :P
otisao ti ne znas jeil pos'o il dos'o

- dita von teese
#4332 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo nije bio dejt ovo je bio ulet. Ulet je bio simpatican, momak kulturan, fin, sve ok, ja sjedila s rodicom malo se zezale pijuckale neko pice i tako, i odjednom se stvorio momcic i uletio s nekom simpaticnom pricom. Prica je prosla, mi prihvatile, proveli smo tako neko vrijemo u ugodnom nadglasavanju muzike, dok se odjednom nisu stvorili njegovi jarani, od kojih je jedan bio pripit a jedan pijan kao majka. Vrlo brzo se jarani zbog svog neotesanog stava, psovki i bljak komentara posra*e svom drugu u ceif.
Nas dvije smo se pokupile i presle u drugi lokal, gdje se ta ekipa ubrzo opet stvorila, ali srecom vise nismo bile same tako da nam nisu mogli prići. Jedino je u neka doba ovaj simpaticni prisao i kao opet bi da komunicira, ali smo ovaj put bile mudrije, znajuci sta dolazi u paketu s njim.
Nas dvije smo se pokupile i presle u drugi lokal, gdje se ta ekipa ubrzo opet stvorila, ali srecom vise nismo bile same tako da nam nisu mogli prići. Jedino je u neka doba ovaj simpaticni prisao i kao opet bi da komunicira, ali smo ovaj put bile mudrije, znajuci sta dolazi u paketu s njim.
-
alenthekiller
#4333 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Evo i moj jedan, ima jos nekih smijesnih situacija ali ovo je vrh bio. U srednjoj skoli bila djevojka kojoj sam se svidjao. Saznam ja to sve i hajde pristanem na izlazak. Izasli mi i u pricu pita ona mene sta imam u novcaniku. Meni cudno hajde izvadim slike roditelja i gluposti nekih. Vadi ona meni slike roditelja i kartu Jokera... Ja gledam kaze ona ovo je protiv uroka. I pita me znas sta jos ima, ja cudno ono "Sta?" kad cura izvadi moju sliku isprintanu u malom formatu koju je skinula sa profilne facebooka... Kulturno nakon toga zavrsio sastanak i poceo izbjegavanje u skoli 
- Bluemore
#4334 Re: Vasa najgora date iskustva :P
da je ovo neka forumasica napisala komentar bi bio- zene ne vole fine tipovealenthekiller wrote:Evo i moj jedan, ima jos nekih smijesnih situacija ali ovo je vrh bio. U srednjoj skoli bila djevojka kojoj sam se svidjao. Saznam ja to sve i hajde pristanem na izlazak. Izasli mi i u pricu pita ona mene sta imam u novcaniku. Meni cudno hajde izvadim slike roditelja i gluposti nekih. Vadi ona meni slike roditelja i kartu Jokera... Ja gledam kaze ona ovo je protiv uroka. I pita me znas sta jos ima, ja cudno ono "Sta?" kad cura izvadi moju sliku isprintanu u malom formatu koju je skinula sa profilne facebooka... Kulturno nakon toga zavrsio sastanak i poceo izbjegavanje u skoli
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4335 Re: Vasa najgora date iskustva :P

nemam pojma gdje da okačim
- Butmiran
#4336 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ako su mu drugovi takvi ne znači da je i on. Još su pijani bili.dita von teese wrote:Ovo nije bio dejt ovo je bio ulet. Ulet je bio simpatican, momak kulturan, fin, sve ok, ja sjedila s rodicom malo se zezale pijuckale neko pice i tako, i odjednom se stvorio momcic i uletio s nekom simpaticnom pricom. Prica je prosla, mi prihvatile, proveli smo tako neko vrijemo u ugodnom nadglasavanju muzike, dok se odjednom nisu stvorili njegovi jarani, od kojih je jedan bio pripit a jedan pijan kao majka. Vrlo brzo se jarani zbog svog neotesanog stava, psovki i bljak komentara posra*e svom drugu u ceif.
- dita von teese
#4337 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Butmiran wrote:Ako su mu drugovi takvi ne znači da je i on. Još su pijani bili.dita von teese wrote:Ovo nije bio dejt ovo je bio ulet. Ulet je bio simpatican, momak kulturan, fin, sve ok, ja sjedila s rodicom malo se zezale pijuckale neko pice i tako, i odjednom se stvorio momcic i uletio s nekom simpaticnom pricom. Prica je prosla, mi prihvatile, proveli smo tako neko vrijemo u ugodnom nadglasavanju muzike, dok se odjednom nisu stvorili njegovi jarani, od kojih je jedan bio pripit a jedan pijan kao majka. Vrlo brzo se jarani zbog svog neotesanog stava, psovki i bljak komentara posra*e svom drugu u ceif.
Slazem se, ali to ne znaci da ja u svojoj blizini trebam da trpim pripite i bezobrazne.
- Butmiran
#4338 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Naravno mada mi nije jasno zašto nekad poslije nisi izašla s njim.dita von teese wrote:Butmiran wrote:Ako su mu drugovi takvi ne znači da je i on. Još su pijani bili.dita von teese wrote:Ovo nije bio dejt ovo je bio ulet. Ulet je bio simpatican, momak kulturan, fin, sve ok, ja sjedila s rodicom malo se zezale pijuckale neko pice i tako, i odjednom se stvorio momcic i uletio s nekom simpaticnom pricom. Prica je prosla, mi prihvatile, proveli smo tako neko vrijemo u ugodnom nadglasavanju muzike, dok se odjednom nisu stvorili njegovi jarani, od kojih je jedan bio pripit a jedan pijan kao majka. Vrlo brzo se jarani zbog svog neotesanog stava, psovki i bljak komentara posra*e svom drugu u ceif.
Slazem se, ali to ne znaci da ja u svojoj blizini trebam da trpim pripite i bezobrazne.
-
situacija11
#4339 Re: Vasa najgora date iskustva :P
,
Last edited by situacija11 on 13/04/2014 10:56, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4340 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mislim da sam izgubio 5 bodova IQa nakon što sam ovo pročitao 
- motorna_pila
#4341 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Također, ako ne i 10 bodova.Black swan wrote:mislim da sam izgubio 5 bodova IQa nakon što sam ovo pročitao
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- ortodont
- Russki
-
Wolf Angel
#4344 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni nema loših dejt iskustava. Ozbiljno. Bilo kakva iskustva i dešavanja su bolja od neiskustava i monotonije. Sad što nekad nije bilo kako sam htio, želio i očekivao, nije tragedija. Makar se nešto dešavalo.
Last edited by Wolf Angel on 13/04/2014 22:41, edited 1 time in total.
-
situacija11
#4345 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Procit'o sam 50 stranica.
Slomi se od dosade 
- Ramzess Veliki
#4346 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Wolf Angel wrote:Meni nema loših dejt iskustava. Ozbiljno. Bilo kakva iskustva i dešavanja su bolja od neiskustava i monotonije. Sad što nekad nije bilo kako sam htio, želio i očekivao, nije tragedija. Makar se nešto dešavalo.
OT: Nekad daaaavno prije austrijske aneksije, upoznam savršenu djevojku na faksu, trenirala rukomet tako da smo išli zajedno na studentske igre, počeli raditi zajedno matematiku, uglavnom - rodi se ta fatalna privlačnost ... i dođe dan kad me je pozvala kod sebe ... ušli u trolu, gužva nam paše, dodirujemo se, očima proždiremo jedno drugo ... a zatim ugledam Budu kako se gura sa po' trole do nas ... "Gdje si p...čko, zaboravio jarana, jeli, hoćemo li ganjat' koke, imam neke dvije ... "
- "Budo ... pazi kako se ponašaš, ne izražavaj se tako pred njom ..."
-
Ona -
I samo izađe napolje, nikad više nije htjela samnom ni da se pozdravi ...
Ja bijesan ... Budo stoko, što mi ovo uradi ???
- "E drug ... šta si mislio, bez jarana cure loviti? Ne ide to tako ...
Ćaću mu bezobraznog ...
- Dr.medicine
#4347 Re: Vasa najgora date iskustva :P
fasirano je mila majka sta bi mu ja uradio
- Ramzess Veliki
#4348 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma hajde, i ja sam znao druga nasukati ... jedan me je jurcao po faksu da me slomi, mislim da mu je pjena curila na usta dok mi je prijetio ... srećom nije me mogao stići, brže sam trčao ... a bio sam mnogo jači fizički.Dr.medicine wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fasirano je mila majka sta bi mu ja uradio![]()
Nešto sam ga bio isprosipao pred djevojkom ...
Ma i mene su sto' puta.
-
saale
#4349 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E jbg,,,Kad sam pojedes svoju djecu"
Bio ja dole , BiH , ljeto 2007 . Autom se dogego , imao crnog Audija karavan model S2 , sicevi Recaro od RS2 sve elektronski
se steluje gore , dole itd.. jedno predvece ici cu da vidim jednu vikendicu u kakvom je stanju . Usput , blizu vikendice
jedan granapcic 4x4 , svratim da uzmem koje pivo ..da se opustim, rashladim , mozda mi se svidi i vikendica poslije koje
pive vise.
Unutro radi stasita djevojka , imalo se u sta i zagledati..krisom naravno da nije ofirno. Poslije uljudnog pozdravljanja uzmem
ja pive , zbog kojih sam i dosao ..nesto mi se ne ide, raspricam se ja malo sa njom , zeza , sala ..smijeh . Usput hvatas
feromone , hormone i ostale peptide sto lebde ..ako lebde u zraku.
Govorim ja sebi u mislima da me niko ne cuje ..idi dodji sutra ..idi pij pivu dok je hladna.
Tako i uradi. Sutra kad sam ustao , pitkio , kakio, oplao zubice ..malo se bricnem , halnem nesto na brzinu i drito do 4x4.
Udjem kupim cigare , nije imala nesto puno posla jer je to na tranzitu..reko da zapalimo jednu , pristane ona na pusenje
sokic uz to da se ne dehidrira ..ispusimo po dvije ..Ja zatrazim broj telefona . Dobijem ga i padne dogovor da se cujemo
isto vece i vidimo sta cemo.
Zovnem kad je zatvorila , dodjem autom po nju gdje zivi. Odvezemo se na veceru , fino halisemo pa i popijemo
Citavo vrijeme u toku voznje, vecere sam osjetio obostranu privlacnost i zaintresovanost.
Posto smo vani sjedili za stolom , unutra uzivo muzika al tamam ne smeta. Rukicama se podjemo dodirivati , gledati u oci
ispitujemo terena i ispipavamo kako ko reaguje
![]()
Osjetim ja one feromone ko pcela , krila mi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuje , ona se malo uzvrtila na stolici kao da bi u cenifu
ali to su peptidi![]()
Nego , dignemo mi sidro i u dogovoru kao idemo da vrcamo med, domaci. Hos vrcati al malo sutra ...
![]()
Nista nema veze . Bilo je lijepo idemo , ima dana za megdana.
Odvezemo se sjednemo pored rijeke na jednom mjestu , podjemo malo vrcati na suhobez dodirivanja drazice i splovila
Kaze ona meni poslije odredjenog vremena hhh hm ..bili ti da ti..dugo sam se odlucivao
pet sest desetinki
Odvezem fino bez zurbe gdje se moze u miruda ne moras biti ko opruga ,, hoce li ko nece li..
Zavalio sa ja u Recaro, povukao sic nazad ..ma lezim ja ko na plazi samo sto nema sunca![]()
Stasita pokazuje sva svoja umijeca![]()
![]()
. Zazmirio ja bas se opustio , vidim Mickey Mousa
Sandokana ..nemoze biti ljepse .
Zaista lijepo stasita izvrca med ..ja se "upiskio" preparirao u sicu ..disem kao da sam jaa ne ona..
E sad kako sam otvorio usta onako prepariran ,stasita meni sve sto je izrcala tivra nazad u moja ko u pesa otvorena usta
kako nisam ocekivao , "ne znam " gdje sam nisam mogao ni reagovati blagovremeno...med ode haman pa sav niz grlo..
dok je moj bubreg skontao sta se desava, desilo ..pojeo sam trojke minimalno..kad je bubreg(mozak) skontao sta se desilo
ispalim se iz sica spucam grudima u volan , otvorim vrata , padnem cetvoronoske na zemlju podjem da ...domaci med jak
gorak , sladunjav ..nikad taki nisam probao ...vice stasita stojeci pored mene na rukama i nogama na zemlji
-
sretjko
#4350 Re: Vasa najgora date iskustva :P
izasao ja sa zenskom i ona mi tu nesto glumi trebu te je ja pocnem provocirati u stilu vidi te kakva si, vidi ti glave, vidi ti tola i normalno naljuti se djevojka.
izadjemo nakon izvjesnog vremena da ispravim stvar, odemo na kosarkasku utakmicu i sve divno, krasno, u po frke hoce ona da joj probusim tetrapak sok. guram ja guram slamku ali nece pa nece i na kraju pukne slamka a ni druge slamke ni prodavca sa sokovima. hajde nema veze kaze ona i vadi iz tasne kospe u kesici i naravno daje meni da otvorim. ja za kesicu da povucem kad puce popola i sve kospe se prosuse po podu. nikad vise nismo izasli zajedno ali tu nije kraj. par godina kasnije jedne noci u gradu oko tri ujutro meni se se pripisa i gdje cu, sta cu udjem u pasaz kuce gdje ona stanuje, nisam imao gdje drugo s obzirom da je centar grada u pitanju a bio glupi sff. i pisam ja ko sav sretan one hektolitre piva iz sebe kad se samo zacu glas "pa jesi li bas morao tu, mogao si mi se i na vrata popisat'".
od tad prelazim ulicu kad je vidim na istoj strani trotoara. 
izadjemo nakon izvjesnog vremena da ispravim stvar, odemo na kosarkasku utakmicu i sve divno, krasno, u po frke hoce ona da joj probusim tetrapak sok. guram ja guram slamku ali nece pa nece i na kraju pukne slamka a ni druge slamke ni prodavca sa sokovima. hajde nema veze kaze ona i vadi iz tasne kospe u kesici i naravno daje meni da otvorim. ja za kesicu da povucem kad puce popola i sve kospe se prosuse po podu. nikad vise nismo izasli zajedno ali tu nije kraj. par godina kasnije jedne noci u gradu oko tri ujutro meni se se pripisa i gdje cu, sta cu udjem u pasaz kuce gdje ona stanuje, nisam imao gdje drugo s obzirom da je centar grada u pitanju a bio glupi sff. i pisam ja ko sav sretan one hektolitre piva iz sebe kad se samo zacu glas "pa jesi li bas morao tu, mogao si mi se i na vrata popisat'".