Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Pitarrr82

#2051 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Pitarrr82 »

Bas se pitam kako ja nikada nisam imao tako nekih, da kazemo vecih problema :mrgreen:
Zoya

#2052 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 20/01/2013 20:23, edited 1 time in total.
shin

#2053 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shin »

I ja bježim od osoba koje slušaju Gibanicu, pogotovo koje puste suze uz Gibanicu.

Strašno.

Mada, svaka čast ovom liku šta prizna da je uradio radi ženske.
hamalalija

#2054 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hamalalija »

shin wrote:I ja bježim od osoba koje slušaju Gibanicu, pogotovo koje puste suze uz Gibanicu.

Strašno.

Mada, svaka čast ovom liku šta prizna da je uradio radi ženske.

Sto potvrdjuje moju tezu na nekoj od tema: "sve cu uraditi samo mi DAAAAJJJJJJ"
i onda kazu da mi muskarci nismo takvi pffffff

Sori na off, moje najgore iskustvo ja bilo kad sam imao 17 godiuna, ulgavnom sam hamana 1 godinu skupljao hrabrost da pridjem jednoj djevojcici i i napokon pridjem ali sam bio pijan ko zemlja, i hajd, da je otpratim kuci i kao eto i ja se njoj svidjam i taman da se poljubimo ja bljucnem kljuc jedno 10cm od njene glave u zid.
Naravno ona ode kuci, ja jos pod uticajem nisam jos ni skontao sta se desilo, tek sam sutradan molio zemlju da me proguta.
I naravno poslje takve blamaze na znas na cemu si, i skupum ja opet hrabrosti i nazovem je, javi se njen stari opet zemljo otvori se, poceo sam mucat, nisam mogao disati, napad panike, hajde dodjem ja sebi nekak i trazm nju, javi se ona i ko da nista nije bilo nemi je sva tezian zemljine kugle pala sa ledja
Urban B.

#2055 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Urban B. »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jebena romantika :D
Pjesmiice,srcad i razni folovi a opet neko drugi :dance:
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#2056 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

romantično :mrgreen: :oops:
Pitarrr82

#2057 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Pitarrr82 »

nevidljiva_ wrote:romantično :mrgreen: :oops:

malena jesi ti imala kakvih problema s udvaracima :mrgreen: ?
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#2058 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

Pitarrr82 wrote:

nisam, oni su imali problema sa mnom :cry: :oops:
Pitarrr82

#2059 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Pitarrr82 »

nevidljiva_ wrote:
Pitarrr82 wrote:

nisam, oni su imali problema sa mnom :cry: :oops:

Dobro to znam :mrgreen: :skoljka:
nevidljiva_

#2060 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

Pitarrr82 wrote:

Dobro to znam :mrgreen: :skoljka:
eto vidiš xD :run:
yml

#2061 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by yml »

Ridjobrki wrote:
Traktor` wrote: nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u usta :lol: cura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da :lol: i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela... :lol: i tako ja neslavno zavrsim... :lol:

nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslo :D valjda zato sto zaobilazim cure na stiklama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Preklinjem te reci da se zajebavaš! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima svega, znam jednog poznanika koji izdrzi prvi sastanak, ali na drugom joj kaze - mala, veceras ides na kanal !!!
I hebo sebe, najcesce mu prolazi, valjda ima njuh za takve...
Female_Sa

#2062 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Female_Sa »

yml wrote:
Ridjobrki wrote:
Traktor` wrote: nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u usta :lol: cura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da :lol: i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela... :lol: i tako ja neslavno zavrsim... :lol:

nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslo :D valjda zato sto zaobilazim cure na stiklama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahahahahaha, suze me oblise :lol: :lol: :lol: .. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vrteska

#2063 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vrteska »

brad90 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:

OVO NI MEHAN NE BI REZIRAO !!! 8-)
:lol: :lol: :lol:
-maggie-

#2064 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

Mislila sam da ja imam najgora date iskustva, al' moja su mala maca u odnosu na tuđa (tako ispade).
Evo jedan od gorih:
Krenula ja s drugaricom na koncert, a ona će povesti neku svoju raju, i tu ja njega upoznam- šarmantan, zanimljiv, pametan (drugarica mi reče), ma baš po mom ukusu... A dugo vremena sam bila zaljubljena u jednog hajvana i kontam, mogla sam ja tu nešto poduzeti da mi i izađemo. I sutradan ja govorim drugarici kako su joj fini drugovi, a ona pita k'o iz topa: "Zanima l' te taj i taj?". Ja potvrdim, pitam otkud joj to, kad ona veli da se i on raspitivao za mene, i kao baš smo dobri jedno za drugo, mogli smo i na kahvu. Eh, super! Dogovorimo se mi da izađemo tad i tad u toliko i toliko ispred katedrale. I ja došla, njega nigdje (što mi nimalo nije neobično, jer mi se u životu desilo samo nekoliko puta da momak dođe prvi :-) ) I čekam ja, čekam oko 5, 6 minuta i odlučim da mu pošaljem poruku... Taman ja tražim broj, kad ispred mene neko stade i reče: "Ćao, gdje ćemo sjesti?". Ja sva šokirana, ni kako si, ni šta ima, već odmah da idemo negdje. Ok, ja pitam: "Pa gdje bi ti?" a on veli: "Gdje god ti hoćeš." (što je inače moja NAJMRŽA rečenica, uvijek sve moram sama odlučivati). I ja pitam može l' tu, on potvrdi i mi krenusmo. Nismo puno ni pričali, dođosmo do kafića, on priđe prvi vratima, ja kontam, eh odlično, sad će mene pustiti da uđem, kad on otvori vrata, uđe i zatvori vrata a ja ostala vani. :D :D :D I ja teglim ona vrata (a inače mislim da su tu najteža vrata poredeći sve kafiće u kojima sam bila), i jedva sam ja otvorila nekako ta vrata, uđem gledam ima l' ga u prizemlju (kafić je na sprat) - nema, popnem se uz stepenice, on sjedi i nešto k'o nervozan... Pita: "Pa gdje si ti do sad?". Haha, meni počelo da bude tragikomično. I sjednem ja, kad on veli: "Čujem ja da se k'o ja tebi nešto k'o sviđam, je l'?", meni prisjelo... I pitam ja odakle mu to, kad on veli, pa eto, ta drugarica mu rekla, al' kao super je to sve, ovo, ono. I počeli da pričamo općenito o životu, kad on poče o kladionici... Hajde, kontam ja, normalno je da se muškarci interesuju za to, i to sam mislila sve dok nije prošlo sat vremena a on i dalje o tom priča... Kako je on dobio neke pare, kako je zaradio na tome, kako je to njegov jedini interes u životu... I ja njemu kažem da moram da idem, krenemo mi, a on priča kako nema mjesečnu, kako ga revizori ne mogu uhvatiti, jer kao on kaže njima da je MALOLJETAN i oni ga puste, i on se kao smije, niko mu ništa ne može... I raziđosmo se mi, kontam ja, hvala Bogu što je prošlo, ispričala drugarici koji je on kreten, ona se naljutila na mene, kao ja ne znam prepoznati njegovu drobru dušu, bla, bla. I da stvar bude gora, kaže on drugarici da sam mu se svidjela, i da ćemo popričati... I piše on meni, sad je prezauzet oko kladionice, valjda bilo neko prvenstvo, ko će ga znati, i da ja njega sačekam nekoliko mjeseci dok to ne završi... Al' ne bi sad da propusti priliku da se kladi, pa ako ikako mogu da sačekam, brzo će to proći!

I onda sam opet skontala da je i dalje taj bivši najbolji, i eto, do dan-danas, on drži rekord najboljih izlazaka. Teško je pristati na gore kad si upoznala najbolje. TUGA I ŽALOST! :cry:
ibizza

#2065 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ibizza »

ops,ja zakuha,pa ljudi popise ban :S :run: :D
krtica_

#2066 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

sandiegochargers wrote:Evo da i ja izbacim ovo iz sebe.

Upoznao ja neku curu na fejsu.krenulo dopisivanje,ovo ono, vidim ba drugačija. kulturna,inteligentna. zaokupi moju paznju. budim se u dva sata ujutro da je nađem na fejsu da šupljiramo. fakat bio sam prezaljubljen. poceo slusati gibonnija ( ako je ista dobro od tog iskustva je sto sam spoznao njegovu muziku :) )

i nekakva me inspiracija spuca napisem ja pjesmu od pocetnih slova njenog imena i prezimena. ( mislim da se takva forma zove akrostih) i posaljem na njenu adresu obicnom postom. adresu sam saznao jer zivimo u istoj opcini i tih dana je bila izbacena lista stipendista srednjoskolaca, pa sam skontao koja joj je adresa.
u potpisu,ako hoces upoznati pjesnika,nađemo se u nedjelju u tom i tom kafiću.

i tokom sedmice ona to primi,skonta i napise mi na fejs kako bi zaista zeljela upoznati pjesnika. eto ti nje u nedjelju. ok,nije sad onakva kakva je na slikama ali i dalje sam prezadovoljan onime sto vidim. prica,opusteno normala sve,dva i pol sata. pitam da je otpratim kuci. kaze neka hvala ( zivi na vrh brda jbg rekoh valjda je stid i popustim)
otpratim je donekle,dam joj džepno srce što sam pred sastanak kupio i poljubim u obraz.
rekoh čućemo se.

javim se ja na fejs,joj zaboravio sam te pitati za broj telefona,ona meni kaze nisam sigurna zelim li se odluciti na taj korak.
mislim sta joj je kog vraga,pa jbt bilo nam je super imamo toliko zajednickih stvari,ali ne insistiram.
napisem ja opet pjesmu,sad na engleskom jeziku.

za par dana stize poruka na fejs: u njoj broj telefona i milion srca.
nazovem ja nju. hajdemo u kino preko vikenda.
hajdemo,odaberi film.
i odaberem ja neku francusku romanticnu komediju u cinema citiju.sve gotiva sve za 5. film smjesan,ja smijesan sa svojim komentarima.uvaljuje mi se u zagrljaj. ja ne znam sta da radim. da li da je poljubim ili ostavim tako? kroz pricu se da naslutiti da je pravo religiozna rekoh sebi da nije prebrzo,da mozda ne bi skontala da zelim nesto nabrzinu od nje. i ne reagujem,nastavimo gledati film kad nakon 20ak minuta vidim da plače.
pitam je što plače,ona glasom kao da joj je pola familije pobijeno kaze :"volim drugoga".
u qrac rekoh sebi. do prije par minuta bio si na sedmom nebu a sad si kilometar ispod zemlje. jebaji ga. pokupimo se. otpratim je do kuće.

neko vrijeme sam je spijunirao na putu do skole i napravio sam lazni profil na fejsu samo da skontam ko je taj lik jer ne mogu priznati nikome da je ljepsi ili zabavniji od mene, ali uzalud. skontala me,blokirala i od tada nemam pojma je li ziva uopste. valjda sam bio prefin.pisaj ga

Ovo me uvijek nasmije, cuj upozno curu na fejsbuku, kako boga't? Ti bio na fejsbuku i naidje njen profil, sjedne pored tebe te vi malo u pricu i tako se upoznate?
Stvarno kako mozes nekog upoznati na fejsbuku osim ako je nisi uhodio ili maksuz naso i dodo u prijatelje, il ona tebe svejedno.
Pjesnik, metni koje veliko slovo i mani se pracenja i uhodjenja zena, to nije normalno, to je jako poremeceno i bolesno.
-maggie-

#2067 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

respo wrote:
-maggie- wrote:
Joj lude cure. Ako neće ona, evo ja sam zainteresovana! :-D :P
ne moze to tako sta nudis u zamjenu sa svog profila?
Pa normalnija sam mu ja od te budale. Momak tako fino postupio, a ona se pred njim rasplakala i žalila za bivšim. Joj, joj, ove žene, nikad ja normalnong momka neću naći zbog njih. :cry:
krtica_

#2068 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

-maggie- wrote:
Pa normalnija sam mu ja od te budale. Momak tako fino postupio, a ona se pred njim rasplakala i žalila za bivšim. Joj, joj, ove žene, nikad ja normalnong momka neću naći zbog njih. :cry:
Neces ni sa takvom pricom ;-)

bajdvej jesam li ja jedini skonto da je on ustvari proganjo curu a ona izisla s njim samo da ga ispostuje pa mu onda slozila pricu o bivsem momku? Na kraju kad joj ni to nije pomoglo, blokirala ga skroz?
Last edited by krtica_ on 21/06/2012 17:36, edited 1 time in total.
-maggie-

#2069 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

krtica_ wrote:
-maggie- wrote:
Neces ni sa takvom pricom ;-)

bajdvej jesam li ja jedini skonto da je on ustvari proganjo curu a ona izisla s njim samo da ga ispostuje pa mu onda slozila pricu o bivsem momku? Na kraju kad joj ni to nije pomoglo, blokirala ga skroz?
S kakvom pričom? Pa neću lagati da bih se nekome svidjela. Kod mene ti je sve crno na bijelo, nema nikakvog levaćenja i prešućivanja, već - hoćeš, nećeš - ne moraš.

Joj šuti, evo sad sam opet pročitala šta je napisao i skontala sam da sam se malčice prešla. Ona pjesma napisana od početnih slova njegog imena i prezimena bi meni sasvim bila dovoljna da ga blokiram. Al' ono, nisam dugo srela nekog finog momka, pa čim pročitah ovo, sva se rastopih, nisam gledala u detalje.
I ovo džepno srce... rano je za to, a i što će joj, da skuplja prašinu.
A špijuniranje... nije nikako ok, baš bolesno.

Al' nije trebala plakati pred njim. To mi je stvarno previše.

JOJ, SAD SAM SE PREDOMISLILA! :D
MedenoSrce

#2070 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

-maggie- wrote: JOJ, SAD SAM SE PREDOMISLILA! :D
Slicne ste, vidis.
-maggie-

#2071 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

MedenoSrce wrote:
-maggie- wrote: JOJ, SAD SAM SE PREDOMISLILA! :D
Slicne ste, vidis.
A nismo, ne bi mi nikad ni došli do drugog dejta, ako bi i do prvog... A ponavljam, nisam pažljivo čitala... samo pročitah: pjesma, srce, kino, romantični film, nisam htio žuriti... :roll:
Cecilija

#2072 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

-maggie- wrote: a on priča kako nema mjesečnu, kako ga revizori ne mogu uhvatiti, jer kao on kaže njima da je MALOLJETAN i oni ga puste, i on se kao smije, niko mu ništa ne može... I raziđosmo se mi, kontam ja, hvala Bogu što je prošlo, ispričala drugarici koji je on kreten, ona se naljutila na mene, kao ja ne znam prepoznati njegovu drobru dušu, bla, bla. I da stvar bude gora, kaže on drugarici da sam mu se svidjela, i da ćemo popričati... I piše on meni, sad je prezauzet oko kladionice, valjda bilo neko prvenstvo, ko će ga znati, i da ja njega sačekam nekoliko mjeseci dok to ne završi... Al' ne bi sad da propusti priliku da se kladi, pa ako ikako mogu da sačekam, brzo će to proći!

I onda sam opet skontala da je i dalje taj bivši najbolji, i eto, do dan-danas, on drži rekord najboljih izlazaka. Teško je pristati na gore kad si upoznala najbolje. TUGA I ŽALOST! :cry:
:lol: :lol: :lol: Oooooo buci buciiiiiii
caros

#2073 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by caros »

Ne kontam kako može biti ZAUZET oko kladionice ? I to više mjeseci ? :-)

Još nikada nisam bio zauzet zbog kladionice a SVAKI dan se kladim bez obzira na ponudu.
-maggie-

#2074 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

caros wrote:Ne kontam kako može biti ZAUZET oko kladionice ? I to više mjeseci ? :-)

Još nikada nisam bio zauzet zbog kladionice a SVAKI dan se kladim bez obzira na ponudu.
A ne znam ni ja, valjda on ide s jaranima gledaju takmice (ne znam koje je prvenstvo bilo, svjetko il' evropsko), i napiju se, pa pola dana nije ni za šta... A još valja učiti.
caros

#2075 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by caros »

To već razumijem, fudbal > žene. :mrgreen:
Post Reply