Vasa kci se udaje za crnca...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Da li bi vam smetalo da vam se dijete uda / ozeni za crnca / crnkinju?

Nimalo
34
68%
Ne bi mi bilo pravo
2
4%
Smetalo bi mi malo
3
6%
Ne bih to prihvatio/la
4
8%
Pokusala/o bih to sprijeciti
7
14%

Total votes: 50

novalic

Post by novalic »

manijak1 wrote:
i crnci su rasisti prema bijelcima, mozda u manjem omjeru, ali i to postoji, i kinezi prema onima, i oni prema drugima...

radi se ljudskoj nesavrsenoj prirodi...
Prvo da podižu :D pa onda da spuštaju tenzije ? :D :D

necu da kopiram starog 8-) a on ce skoro i kuci, ali ne kontam :?
Stari

Post by Stari »

Novalic:
mozda zato, starino moja, sto imas vise kontakta.. statisticki gledano.. sa takvom stopom stanovnika...
Znas ti jako dobro ...da ja ne volim pricati o sebi....pa tako ni o svojoj strucnoj spremi, kao ni o tome s kakvima se druzim i radim. Reci cu ti samo ....ova ti ne drzi vode.

ps
kada spomenuh babuke, yebemu, ja na tebe mislila, valjda si i ti imao vremena sta napraviti sve te godine.. mlacenja
E ovdje si mi ga suknula :D ... ne bi mi ga ni H&D sa manijakom na lijevom krilu ....mogao ovako spretno i efektno.

Mlatio sam ....vecinom partizanovce i Zvezdase....
rei

Post by rei »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
novalic wrote:
a nisam malo puta rekla -- ja sam ovdje dosla kao izbjeglica, sa jednim koferom. i udala sam se. kada bi se neko iz sarajeva ozenio sa izbjeglicom iz nekog sela sa kosova? nikad, a mozda ni tad. a to je otprilike analogija... mi smo ti koji smo drcni, nekad mi se cini da ona osa oko koje se zemlja okrece prolazi tako negdje tacno kroz mejtas...

jedino sto me tjesi u ovoj prici je da mi.. cak i oni sa mejtasa 8-) nemamo monopol ovakvog ponasanja, nije to samo nas narod takav...

i crnci su rasisti prema bijelcima, mozda u manjem omjeru, ali i to postoji, i kinezi prema onima, i oni prema drugima...

radi se ljudskoj nesavrsenoj prirodi...
:D :D istina, istina :D:D ja bijelce ne mogu smislit' :D:D svi ste mi iste i svi ste nekako providni i svi ste nalik jedni na druge :D:D
:D:D i brate ne mirisite lijepo :( :D:D
:D:D ma, chudni ste, brat bratu :D:D

[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/mamba.gif[/img]

dragi su mi ovi iskreni :P :kravata:
danas

Post by danas »

List wrote:
danas wrote:moj suprug ima i oca i majku, ima i bracu i sestre... ne govorimo o utjecaju familije, vec o tome da se sa tim ljudima moras vidjati, jer si sada i ti dio njihove familije. i svakako je bolje da se slazete nego da se mrzite... bolje je za sve.
moj bivsi (cija je baba mene nazvala balinkurom) nije bio podlozan njenom ujtecaju previse, ali samo saznanje da ona ima taj mentalni sklop meni nije bilo podnoslijivo. a ja nisam osoba koja klima glavom i suti... :D :D :D
Al ako je on bio spreman odjebat te koji su bili spremni da vam zagorcaju zivot onda je to ljubav. Barem prema mom shvatanju. Ako u takvoj situaciji zna razluciti sta je dobro a sta zlo onda je nebitno to sto bi te njegova familija gledala poprijeko cak i da se pokrstis i promijenis ime.
pa nisi daleko od istine -- ocigledno nije bila ljubav... :D
novalic

Post by novalic »

Stari wrote:Novalic:
mozda zato, starino moja, sto imas vise kontakta.. statisticki gledano.. sa takvom stopom stanovnika...
Znas ti jako dobro ...da ja ne volim pricati o sebi....pa tako ni o svojoj strucnoj spremi, kao ni o tome s kakvima se druzim i radim. Reci cu ti samo ....ova ti ne drzi vode.

ps
kada spomenuh babuke, yebemu, ja na tebe mislila, valjda si i ti imao vremena sta napraviti sve te godine.. mlacenja
E ovdje si mi ga suknula :D ... ne bi mi ga ni H&D sa manijakom na lijevom krilu ....mogao ovako spretno i efektno.

Mlatio sam ....vecinom partizanovce i Zvezdase....
i bi li kakvoga ucinka 8-)
List

Post by List »

danas wrote:pa nisi daleko od istine -- ocigledno nije bila ljubav... :D
:D:P:D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

rei wrote:dragi su mi ovi iskreni :P :kravata:
:kravata: :kravata: :kravata:
radiogaga33

Post by radiogaga33 »

Vise neiskrenih odgovora i kvazi-liberala, tesko je naci negdje drugo.
:oops:
novalic

Post by novalic »

i ti se nasao(la) da se upises da nam samo to kazes 8-)
radiogaga33

Post by radiogaga33 »

Ma jok, samo pogledah jel T naso Masima, i usput vidim koliko se laze, pa rekoh niko se ne javi da ima crnca/crkinju kao partnera, sadasnjeg ili bivseg...
:oops:
novalic

Post by novalic »

onda ti ne znas citati, ni ovako, ni izmedju redova 8-)
Post Reply