vasa iskustva u vezi vadjenja bih pasosa u USa

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
Cecilijaa

#1 vasa iskustva u vezi vadjenja bih pasosa u USa

Post by Cecilijaa »

ljudi pomazite istekao mi
pasos a imam samo zelenu kartu?! promjenila sam prezime i poslala sve papire preko ambasade u novembru prosle godine, od tad ni traga ni glasa, tako sam ocajna a kreteni iz ambasade kazu da nije njihova krivica, vec institucije u bosni koce?! tako sam ocajna zelim da vidim roditelje
luckylaka

#2 Re: vasa iskustva u vezi vadjenja bih pasosa u USa

Post by luckylaka »

Cecilijaa wrote:ljudi pomazite istekao mi
pasos a imam samo zelenu kartu?! promjenila sam prezime i poslala sve papire preko ambasade u novembru prosle godine, od tad ni traga ni glasa, tako sam ocajna a kreteni iz ambasade kazu da nije njihova krivica, vec institucije u bosni koce?! tako sam ocajna zelim da vidim roditelje
Vec sam pisao jednom negdje pa da ponovim ako ne znas .Pasose sam dobio za 7 dana nakon sto sam u Chicago prilozio potrebene dokumente.Jednostavno nazovi konzulat ili ambasadu i raspitaj se.vrlo jednostavno.Neko ti iz BiH fax-a rodni ,list,uvjerenje o drzavljanstvu,vjencani list(meni su rekli da nista ne mora biti orginal)zakazi termin,predaj papire,fino se sredi :-D da se uslikas i das otiske prstiju i cekaj pasose.Sretan put U BiH sa novim pasosem
Post Reply