Edit:kad sam malo bolje opip'o primjetio sam da nije tvrda kao sto sam naveo prije, nesto izmedju je, ni tvrdo ni mehko
Vasa dijagnoza :D
Moderator: anex
-
LiTtle MaN
#1 Vasa dijagnoza :D
Maloprije sam slucajno primjetio da na prsima imam nekakvu kvrzicu ispod koze..nije bolno na dodir, nije ni toliko veliko, ali jeste tvrdo i cini mi se da na kozi imam tackicu na istom podrucju, ako neko zna sta bi to moglo biti, neka napise sad i nemojte me zaje*avati
.
Edit:kad sam malo bolje opip'o primjetio sam da nije tvrda kao sto sam naveo prije, nesto izmedju je, ni tvrdo ni mehko
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Vasa dijagnoza :D
Ja znam da i muškarci mogu oboljeti od opake bolesti na dojkama. Imaš li nekog krvnog srodnika ili srodnicu da je oboljela od te bolesti? Ako imaš, odmah ljekaru,...pa vidi sa njim/njom. Nema fajde liječiti se na Forumu.
-
laly
#3 Re: Vasa dijagnoza :D
Ako ti kvrzica "bjezi" pod rukom dok opipavas,a kazes da je meka mozda je samo masno tkivo. Ali ipak otidji doktoru za svaki slucaj.
-
melisash
#4 Re: Vasa dijagnoza :D
Možda je limfna žlijezda, one mogu nateći ponekad. Nemoj googlati, bolovat ćeš od 25 bolestiLiTtle MaN wrote:Maloprije sam slucajno primjetio da na prsima imam nekakvu kvrzicu ispod koze..nije bolno na dodir, nije ni toliko veliko, ali jeste tvrdo i cini mi se da na kozi imam tackicu na istom podrucju, ako neko zna sta bi to moglo biti, neka napise sad i nemojte me zaje*avati.