Vas oblik sexualne fantazije...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
gavrilo
cisto sumnjam da bi mu smetalo...hananah wrote:Ih, pa mi cemo se na smjenu vezativise ja njega nego on mene
pa kad ga svezem sazvat cu sve one koje je pokusao svezati nek mu rade sta god zele - da malo Mensko vidi kako je
a ja cu gledati kao Svabicin muz
-
No_Comment
mislim na Hananah...gavrilo wrote:cuti pa et'...No_Comment wrote:Jesi puna perverzija....
-
ambulanta
MENSURE, LUD SI 100%!kalesijski slavuj wrote:sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.kalesijski slavuj wrote:uzivam u grubom nemilosrdnom sexu
za moju fantaziju je pozeljan dobar vodeni krevet za 2-3 osobe i radim sledece: povalim je i toliko jako guram da se cura uhvati izmedju boli i nemilosrdnog, pokvarenog orgazma . trga se i opire, ali pobjeci nemoze jer su joj ruke svezane sa lisicama (konopcem) koje cvrsto zategnem. preostaje joj samo da se prepusti dok joj ja guram mog gospodina, bez milosti. a kad se priblizi trenutak, ja ga izvadim i onako svezanu je prisilim da mi ga lize. primim ju za glavu i pocnem joj ga trpati naprijed-nazad u usta, grubo i pokvareno. ne prestajem sve dok joj svaku kap svoje sperme ne iscjedim u usta. a onda me ona moli da joj samo dotaknem vrelu sa mojim jezikom i kad to napravim, svrsi najmanje 5 puta uzastopce. i onda joj za kraj pustim da rukama njezno masira mog umornog vojnika dok joj ja lizem socne sokove izmedju njenih nogu.
eto to mi najljepse u sexu
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!
strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.
njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!
a ovde kod nas ti je nesto drugo....
-
kalesijski slavuj
veliki si frajer mala ambulanto!ambulanta wrote:MENSURE, LUD SI 100%!kalesijski slavuj wrote:sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.kalesijski slavuj wrote:uzivam u grubom nemilosrdnom sexu
za moju fantaziju je pozeljan dobar vodeni krevet za 2-3 osobe i radim sledece: povalim je i toliko jako guram da se cura uhvati izmedju boli i nemilosrdnog, pokvarenog orgazma . trga se i opire, ali pobjeci nemoze jer su joj ruke svezane sa lisicama (konopcem) koje cvrsto zategnem. preostaje joj samo da se prepusti dok joj ja guram mog gospodina, bez milosti. a kad se priblizi trenutak, ja ga izvadim i onako svezanu je prisilim da mi ga lize. primim ju za glavu i pocnem joj ga trpati naprijed-nazad u usta, grubo i pokvareno. ne prestajem sve dok joj svaku kap svoje sperme ne iscjedim u usta. a onda me ona moli da joj samo dotaknem vrelu sa mojim jezikom i kad to napravim, svrsi najmanje 5 puta uzastopce. i onda joj za kraj pustim da rukama njezno masira mog umornog vojnika dok joj ja lizem socne sokove izmedju njenih nogu.
eto to mi najljepse u sexu
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!
strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.
njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!
a ovde kod nas ti je nesto drugo....
-
demi moore
evo da se i jamalo ukljucim tu u temu. Nova sam na forumu, al mi se svidja. Mogla sam pisati roman , da izrazavam sve lude zelje . Nema se sta reci, posto sam zensko, nisam jos izprobala bosanke, al ja sam dobra mjesavina izmedju bosanca i svabice i do sad se jos niko nije samnom pokajo....
. Naprotiv, nemogu se zasiti, imam 37 godina a trenutna afera ima 22 godine, pa da vidis brale ... Ludi , ma nema se sta reci mladi bas smekaju

-
FortunaBela
Zar nije bolje da svoje fantazije zadržiš za sebe i svog partnera...