Vas oblik sexualne fantazije...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Sto nam nema MeMse kalesijca? :roll:
hananah

Post by hananah »

Menso se mescini zaljubio - u mene :-)
Nema konopaca prije braka rekoh Mensi :oops:
El_Comunista

Post by El_Comunista »

Menso de se ti,dok imas taj konopac objesi :D
hananah

Post by hananah »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toozla

Post by Toozla »

...da ti nisi iz Kalesije.... :? ...ne prepoznajes Mensin sexualni intelekt i moderna shvatanja..... :D
gavrilo

Post by gavrilo »

ne zajebajite mensura... :x

vidis da su se forumasice napalile :D
No_Comment

Post by No_Comment »

Mensi je shasija otishla...od vezivanja... :-) :D
hananah

Post by hananah »

ish forumasice ish, Menso je samo moj :x
ah, napokon jedan da ostvari sve moje sex fantazije :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
pitt

Post by pitt »

No_Comment wrote:Mensi je shasija otishla...od vezivanja... :-) :D
Kazu da mu je zadnja odvalila karambolku :D:D:D
gavrilo

Post by gavrilo »

kad' te co'jek docepa bice tebi :lol:
hananah

Post by hananah »

Ih, pa mi cemo se na smjenu vezati :D vise ja njega nego on mene :D pa kad ga svezem sazvat cu sve one koje je pokusao svezati nek mu rade sta god zele - da malo Mensko vidi kako je :D a ja cu gledati kao Svabicin muz :D
gavrilo

Post by gavrilo »

hananah wrote:Ih, pa mi cemo se na smjenu vezati :D vise ja njega nego on mene :D pa kad ga svezem sazvat cu sve one koje je pokusao svezati nek mu rade sta god zele - da malo Mensko vidi kako je :D a ja cu gledati kao Svabicin muz :D
cisto sumnjam da bi mu smetalo... :D
No_Comment

Post by No_Comment »

Jesi puna perverzija.... :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

No_Comment wrote:Jesi puna perverzija.... :lol:
cuti pa et'... :roll:
hananah

Post by hananah »

sta cu - imala sam od kog i nauciti od Mense mog dragog :D
No_Comment

Post by No_Comment »

gavrilo wrote:
No_Comment wrote:Jesi puna perverzija.... :lol:
cuti pa et'... :roll:
mislim na Hananah... :D :lol:
hananah

Post by hananah »

ah kakva slucajnost - pa i ja mislim na sebe :D
gavrilo

Post by gavrilo »

svi mi mislimo na hanu... :D
hananah

Post by hananah »

brzo u ispovjedaonicu :x
gavrilo

Post by gavrilo »

pa nisam imao bludne misli... :sad: mozda za jedan kratki trenutak... ali to se moze zanemariti :roll:
ambulanta

Post by ambulanta »

pape wrote::roll: Sto nam nema MeMse kalesijca? :roll:
grappig ben je NOT!
ambulanta

Post by ambulanta »

kalesijski slavuj wrote:
kalesijski slavuj wrote:uzivam u grubom nemilosrdnom sexu
za moju fantaziju je pozeljan dobar vodeni krevet za 2-3 osobe i radim sledece: povalim je i toliko jako guram da se cura uhvati izmedju boli i nemilosrdnog, pokvarenog orgazma . trga se i opire, ali pobjeci nemoze jer su joj ruke svezane sa lisicama (konopcem) koje cvrsto zategnem. preostaje joj samo da se prepusti dok joj ja guram mog gospodina, bez milosti. a kad se priblizi trenutak, ja ga izvadim i onako svezanu je prisilim da mi ga lize. primim ju za glavu i pocnem joj ga trpati naprijed-nazad u usta, grubo i pokvareno. ne prestajem sve dok joj svaku kap svoje sperme ne iscjedim u usta. a onda me ona moli da joj samo dotaknem vrelu sa mojim jezikom i kad to napravim, svrsi najmanje 5 puta uzastopce. i onda joj za kraj pustim da rukama njezno masira mog umornog vojnika dok joj ja lizem socne sokove izmedju njenih nogu.

eto to mi najljepse u sexu
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!

strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.

njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!

a ovde kod nas ti je nesto drugo....
MENSURE, LUD SI 100%!
kalesijski slavuj

Post by kalesijski slavuj »

ambulanta wrote:
kalesijski slavuj wrote:
kalesijski slavuj wrote:uzivam u grubom nemilosrdnom sexu
za moju fantaziju je pozeljan dobar vodeni krevet za 2-3 osobe i radim sledece: povalim je i toliko jako guram da se cura uhvati izmedju boli i nemilosrdnog, pokvarenog orgazma . trga se i opire, ali pobjeci nemoze jer su joj ruke svezane sa lisicama (konopcem) koje cvrsto zategnem. preostaje joj samo da se prepusti dok joj ja guram mog gospodina, bez milosti. a kad se priblizi trenutak, ja ga izvadim i onako svezanu je prisilim da mi ga lize. primim ju za glavu i pocnem joj ga trpati naprijed-nazad u usta, grubo i pokvareno. ne prestajem sve dok joj svaku kap svoje sperme ne iscjedim u usta. a onda me ona moli da joj samo dotaknem vrelu sa mojim jezikom i kad to napravim, svrsi najmanje 5 puta uzastopce. i onda joj za kraj pustim da rukama njezno masira mog umornog vojnika dok joj ja lizem socne sokove izmedju njenih nogu.

eto to mi najljepse u sexu
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!

strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.

njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!

a ovde kod nas ti je nesto drugo....
MENSURE, LUD SI 100%!
veliki si frajer mala ambulanto!
demi moore

Post by demi moore »

evo da se i jamalo ukljucim tu u temu. Nova sam na forumu, al mi se svidja. Mogla sam pisati roman , da izrazavam sve lude zelje . Nema se sta reci, posto sam zensko, nisam jos izprobala bosanke, al ja sam dobra mjesavina izmedju bosanca i svabice i do sad se jos niko nije samnom pokajo.... :D . Naprotiv, nemogu se zasiti, imam 37 godina a trenutna afera ima 22 godine, pa da vidis brale ... Ludi , ma nema se sta reci mladi bas smekaju :lol: :lol:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Zar nije bolje da svoje fantazije zadržiš za sebe i svog partnera... 8-)
Post Reply