Vas oblik sexualne fantazije...
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
- chuchumbamayumbe
shto bi rek'o moj vrli jaran: "jednu guzim, druga mi ga pushi!"

-
ne. nuznodanas wrote:jel' ban -- od hanume ti...callmethebreeeze wrote:ja bih napisao par svojih, ali me strah da ne dobijem dozivotni ban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

callmethebreeeze wrote:ne. nuznodanas wrote:jel' ban -- od hanume ti...callmethebreeeze wrote:ja bih napisao par svojih, ali me strah da ne dobijem dozivotni ban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sta ti znas sta mi radimo sa fantazijama
neko ih sprovodi u djelo, neko pak fantazije koristi za predigru
![]()
ali to je vec drugi topic

pa fantazija je valjda ono sto bi volio, al' nemre

elem, sprovodite sprovodite

-
Ne znam ni kako se zove film (stariji je), ali otkako sam vidjela tu scenu u filmu, ne izlazi mi iz glave....mislim da je glumio Wiliam Hurt i Kathleen Turner...on nju kao nesto gleda kroz staklo na terasi,a ona u kuci ga ono mami i gleda...i on pokupi stolicu sa terase i razbije ono staklo i udje unutra....maaaan...
E to mi je nesto ko fantazija....ali u mojoj fantaziji muskarac nije bitan
...moze vala bit i postar Haso
...jer kad razbije staklo i udje u kucu, cuje se ono "Cuuut"

E to mi je nesto ko fantazija....ali u mojoj fantaziji muskarac nije bitan

Body heat yeahhhhLucy01 wrote:Ne znam ni kako se zove film (stariji je), ali otkako sam vidjela tu scenu u filmu, ne izlazi mi iz glave....mislim da je glumio Wiliam Hurt i Kathleen Turner...on nju kao nesto gleda kroz staklo na terasi,a ona u kuci ga ono mami i gleda...i on pokupi stolicu sa terase i razbije ono staklo i udje unutra....maaaan...
E to mi je nesto ko fantazija....ali u mojoj fantaziji muskarac nije bitan...moze vala bit i postar Haso
...jer kad razbije staklo i udje u kucu, cuje se ono "Cuuut"
![]()
![]()

-
cuj, ja sam realista, fantaziram samo o onome sto mogu sprovesti u djelo, tj da postoji bar djelic sanse da se ostvaridanas wrote:callmethebreeeze wrote:ne. nuznodanas wrote: jel' ban -- od hanume ti...![]()
![]()
i sta ti znas sta mi radimo sa fantazijama
neko ih sprovodi u djelo, neko pak fantazije koristi za predigru
![]()
ali to je vec drugi topic
![]()
pa fantazija je valjda ono sto bi volio, al' nemrepa fantaziras
elem, sprovodite sprovodite![]()

-
sta, on guzi, a ti fantaziras?chuchumbamayumbe wrote:shto bi rek'o moj vrli jaran: "jednu guzim, druga mi ga pushi!"

- chuchumbamayumbe
Ma jok ba, obojica fantaziramo!basta sljezove boje wrote:sta, on guzi, a ti fantaziras?chuchumbamayumbe wrote:shto bi rek'o moj vrli jaran: "jednu guzim, druga mi ga pushi!"

- Troll_Happens
-
kako mi je pobjego ovaj post i Mensokalesijski slavuj wrote:evo onda idemo dalje:Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
jes' jes' daj da ne ponovimo greske
:lol:
u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
raja nasa bosanska kao sto i sami znate, prihvata sve zdravo za gotovo.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.
nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?

- Bosanac sa dna kace
chuchumbamayumbe wrote:shto bi rek'o moj vrli jaran: "jednu guzim, druga mi ga pushi!"

jaooooooooo izjave, podsjeti men na najljepse doba u mom zivotu, kad je jedan nas vrli kolega iz razreda to izjavio, skola se men se cini srusila od smijeha

Bosanac sa dna kace wrote:chuchumbamayumbe wrote:shto bi rek'o moj vrli jaran: "jednu guzim, druga mi ga pushi!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaooooooooo izjave, podsjeti men na najljepse doba u mom zivotu, kad je jedan nas vrli kolega iz razreda to izjavio, skola se men se cini srusila od smijeha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jao, zagrcnuh se cajem, skoro sam se ugusila kad vidjoh ovo!

pa samo pazljivo biraj terminologiju, za sadrzaj fantazije (osim ako nije krivicno djelocallmethebreeeze wrote:ja bih napisao par svojih, ali me strah da ne dobijem dozivotni ban![]()
![]()
![]()
![]()

- legionarka
i pitaju te " gdje si to posla crvenkapice""??

- DobroJutroKolumbo
Zar fantazije nisu intima...ili vise intima ne postoji , pa sad moderno to podijeliti sa jedno 50-100 ljudi...
Ih ja necu , pa onda da fantazirate o cemu i ja fantaziram , nema smisla....