Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
monkeymoney

#576 Re: Varate li?

Post by monkeymoney »

Svako ima drugačija iskustva što se prevare i ljubavi tiče. Mene prevara moje devojke nije boljela, niti malo..a sa druge strane nisam je ni nešto posebno ''volio''. Djevojke koje sam ja varao takođe nisu puno patile...ako već prevariš, reci djevojci, to je ljudski...grešiti je ljudski, činiti grijeh je ljudski...hinjski je pokušati se izvući sa tim i pričati kako nikada ne bi nikoga prevario.
alchak.ba

#577 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

LakeX wrote:Prava ljubav...hmmm
Daj majke ti,85% muskaraca ce reci curi "volim te" da bi je poHvalio...:)
Ja spadam u tih 15 %...tesko da cu reci "volim te" ako ja nisam toga svjestan...jbg samo je jedna "prava ljubav" i to ona kada osnujete porodicu iz ljubavi...:)
Ne kazem da ih ima i prije toga,ima ali onda samo je jedna ona bas prava...:)
jebo te, kao da moras danas reci da je volis da bi se sexali.
zauzeti username

#578 Re: Varate li?

Post by zauzeti username »

alchak.ba wrote:
pa zenama je gora emocionalna nego fizicka prevara milion puta
Pitao bi te ja koja bi ženama bila gora prevara kad bi muškarci nosili dijete. U tome i jeste bit zašto muško strože gleda fizičku prevaru jer ako jednom prevariš nema tog boga da će i muško i žensko na supružnika više ikad gledat isto. Ali muškarac na prevaru žene pođe sumnjat da su sva djeca koju sa ženom imaju potencijalno komšijina.
S druge strane neodgovornog muškarca ionako boli briga za djecu koju sije, a njegovu ženu će garant nanervirat ako se ta djeca pojave (posebno zvanično). Ako ne razmišljaš ti, evo da ti ja kažem. Zamisli da imaš sa ženom dvoje djece i saznaš da te varala. Oba djeteta su ti sumnjiva. A sad zamisli da sumnja u samo jedno bude istinita, a ne dao bog da još ispadne da nijedno nije tvoje. I šta je onda takva žena, šta će ti takva žena. Ona čini najgori emocionalni prekršaj prema muškarcu jer djeca za koju vjeruje da su njegova u njegovim očima to možda nisu i sve je bila prevara, a još je gore ako to bude i istina. I onda još muškarac sazna da je tu djecu priznao automatski zbog braka (ili neke slične fore) i da zbog ovog ili onog zakona mora biti dužan trpit tu prevaru do kraja svog života.

S druge strane, zamisli da si žena i da saznaš da te muž okolo vara. Ti opet znaš da su djeca u braku tvoja. E ali sad zamisli da saznaš da on ima jedno (ili više) djece van braka, pa onda treba preuzet još i obavezu za tu djecu. E pitam te ja koja li je onda bolja prevara, emocionalna ili fizička, kad znaš da osim što te prevario dolaziš u situaciju da će ta ista djeca doć uzimat tvojoj djeci hljeb i krov nad glavom. A sad zamisli, to još nije u istoj emocionalnoj ravni sa prevarom kad žena prevari muža, jer ti tu djecu ne odgajaš i nisi im zakonska majka niti im to želiš biti. Jedino šta bi se moglo približit toj prevari je ako muškarac još ne želi s tobom djecu a okolo ih sije sa drugim ženama.

Toliko o tzv "emocionalnoj prevari". Zbog ovih razloga muškarcu mnogo kritičnije pada svaka fizička prevara.
Skontat ćeš neke stvari kad budeš stariji. U tim prevarama gdje se pojavi tuđe dijete, uvijek "najbolje" prođu neodgovorni muškarci koji varaju i prebacuju obavezu na druge, jer ih ionako nije briga za tu ženu i djecu. Najgore opet prođu muškarci koji bez svog znanja odgajaju tuđu djecu. Ženi je manje-više po tom pitanju tu negdje (i nije baš, bolje je ako imaju bogatog oca koji ih izdržava, isto kao što bi neodgovoran muškarac radije da mu djecu hrani i odgaja engleski princ i princeza nego Romi iz Bijeljine) jer će ih u oba slučaja vjerovatno odgajat, i svako dijete koje rodi je biološki njeno. Ima sve svoje za i protiv, ali ovo je bit cijele priče.
debeljko20

#579 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

alchak.ba wrote:
jedan moj poznanik jednom reče da nikad ne bi s djevojkom upražnjavao oralni sex. na pitanje zbog čega odgovorio je "zato što je puno volim". :shock: :D :lol:
alchak.ba

#580 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

jao eseja
sha_ba

#581 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

debeljko20 wrote:
alchak.ba wrote:
jedan moj poznanik jednom reče da nikad ne bi s djevojkom upražnjavao oralni sex. na pitanje zbog čega odgovorio je "zato što je puno volim". :shock: :D :lol:
ima i onaj ovdje na forumu, sto nece da mu zena ne ljubi djecu poslije :D
LakeX

#582 Re: Varate li?

Post by LakeX »

alchak.ba wrote:
Ja spadam u tih 15 %...tesko da cu reci "volim te" ako ja nisam toga svjestan...jbg samo je jedna "prava ljubav" i to ona kada osnujete porodicu iz ljubavi...:)

Pa ako hoces posteno da jebes, ja mislim da moras...
Ako hoces da se sexas,onda ti lijepo plati...:)
ili sto vecina radi...da zesko dobro napije,pa joj gura k u usta, onda spava sa njom...i onda joj kaze da joj je prste gurao....:) Kazu da ovo pali samo ako nije nevina...:)
Surova realnost....:)
alchak.ba

#583 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

debeljko20 wrote:
alchak.ba wrote:

sto ti je rečljubav
monkeymoney

#584 Re: Varate li?

Post by monkeymoney »

debeljko20 wrote:
alchak.ba wrote:

hahahahahahaahahahahah, haj možda fakat lik to tako :D
zauzeti username

#585 Re: Varate li?

Post by zauzeti username »

alchak.ba wrote:jao eseja
Haha jest, neozbiljna tema ali onako čisto ako ne znaš. Probat ću biti manje ozbiljan. :-D
LakeX

#586 Re: Varate li?

Post by LakeX »

monkeymoney wrote:
debeljko20 wrote:
alchak.ba wrote:

Ahahahhaha Ili kazu da za to čelo sluzi....msm da je ljubis posle oralnog sexa....:)
debeljko20

#587 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

sha_ba wrote:

ima i onaj ovdje na forumu, sto nece da mu zena ne ljubi djecu poslije :D
garant ga ne pere redovno. :lol: :lol: :lol: :lol:
alchak.ba

#588 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

LakeX wrote:
alchak.ba wrote:

ili sto vecina radi...da zesko dobro napije,pa joj gura k u usta, onda spava sa njom...i onda joj kaze da joj je prste gurao....:) Kazu da ovo pali samo ako nije nevina...:)
Ne zelim da shvatis kao podjebavanje ili uvredu ali mene zanima koliko je tebi godina?
debeljko20

#589 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

alchak.ba wrote:
debeljko20 wrote:
alchak.ba wrote:

sto ti je rečljubav
hahahah ovo postaje isto "šta djeca znaju o zavičaju".

draga djeco, šta je za vas ljubav? čiko, čiko mogu l' ja? reci sine... ljubav je kad ne daš ženi da ti šipu. :lol:
alchak.ba

#590 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

zauzeti username wrote:
alchak.ba wrote:jao eseja
Haha jest, neozbiljna tema ali onako čisto ako ne znaš. Probat ću biti manje ozbiljan. :-D
nisu svi ljudi isti, shvatas?
LakeX

#591 Re: Varate li?

Post by LakeX »

Ne zelim da shvatis kao podjebavanje ili uvredu ali mene zanima koliko je tebi godina?[/quote]

Dovoljno vjeruj mi...:)
Prosao sam sito i reseto sa zenama...:)
Jbg to je moje razmisljanje...svako ima pravo na svoje misljelje...:)
alchak.ba

#592 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

LakeX wrote:Ne zelim da shvatis kao podjebavanje ili uvredu ali mene zanima koliko je tebi godina?

Jbg to je moje razmisljanje...svako ima pravo na svoje misljelje...:)[/quote]

Meni je tvoje razmisljanje bezveze. Cuj da bi se morao sexati pravo onda joj moras reci da je volis....
sha_ba

#593 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

alchak.ba wrote:
LakeX wrote:Ne zelim da shvatis kao podjebavanje ili uvredu ali mene zanima koliko je tebi godina?

Meni je tvoje razmisljanje bezveze. Cuj da bi se morao sexati pravo onda joj moras reci da je volis....[/quote]

i obecat brak!!!!! :mrgreen:
LakeX

#594 Re: Varate li?

Post by LakeX »

alchak.ba wrote:

Meni je tvoje razmisljanje bezveze. Cuj da bi se morao sexati pravo onda joj moras reci da je volis....[/quote]

Pa to ti je ono na lijep nacin...malo ce zena kod nas pristati,na sex ono 'nako...k'o danas da,sutra ne...ma daj...:)
jedino ako nadjes neku depresivnu kuju,te su najlakse...:)
U svakom slucaju mislio sam na fin nacin,nikada nisam spavao sa nekom curom a da nisam bio u vezi sa njom...jesam,jednom ali lose iskustvo...vrlo lako se mozes zajebati,pa citav zivot ispastati zbog toga....:)
LakeX

#595 Re: Varate li?

Post by LakeX »

sha_ba wrote:
alchak.ba wrote:

Meni je tvoje razmisljanje bezveze. Cuj da bi se morao sexati pravo onda joj moras reci da je volis....

i obecat brak!!!!! :mrgreen:[/quote]
Pa u nekim slucajevima je i to taktika...:)
alchak.ba

#596 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

LakeX wrote: Pa to ti je ono na lijep nacin...malo ce zena kod nas pristati,na sex ono 'nako...k'o danas da,sutra ne...ma daj...:)
U svakom slucaju mislio sam na fin nacin,nikada nisam spavao sa nekom curom a da nisam bio u vezi sa njom...jesam,jednom ali lose iskustvo...vrlo lako se mozes zajebati,pa citav zivot ispastati zbog toga....:)
ti :

1. il lose trolas.
2. il nisi proso nista, a kamoli sito i reseto
3. il nas zajebajes
4. sve navedeno
monkeymoney

#597 Re: Varate li?

Post by monkeymoney »

LakeX wrote:
alchak.ba wrote:

Nikad u životu nisam platio za sex niti napio ribu da bih mogao da je kresnem...više su one mene napijale..ne preterujem, žene su danas mnogo otvorenije za sex od muškaraca.
LakeX

#598 Re: Varate li?

Post by LakeX »

alchak.ba wrote:
LakeX wrote: Pa to ti je ono na lijep nacin...malo ce zena kod nas pristati,na sex ono 'nako...k'o danas da,sutra ne...ma daj...:)
ti :

1. il lose trolas.
2. il nisi proso nista, a kamoli sito i reseto
3. il nas zajebajes
4. sve navedeno
Svako ima svoje misljenje... ja tvoje postujem,kao sto vidim ti moje ne...:)
LakeX

#599 Re: Varate li?

Post by LakeX »

Surova realnost....:)[/quote]
Nikad u životu nisam platio za sex niti napio ribu da bih mogao da je kresnem...više su one mene napijale..ne preterujem, žene su danas mnogo otvorenije za sex od muškaraca.[/quote]

Pa mogu misliti tvoju reakciju sutra dan...Istina jesu zene mnogo otvorenije za sex od muskaraca,ali samo ako su u vezi...ako ona skonta da ti nju hoces samo da poHvalis...ostaces suva K....:)
monkeymoney

#600 Re: Varate li?

Post by monkeymoney »

LakeX wrote:Pa ako hoces posteno da jebes, ja mislim da moras...
Nikad u životu nisam platio za sex niti napio ribu da bih mogao da je kresnem...više su one mene napijale..ne preterujem, žene su danas mnogo otvorenije za sex od muškaraca.[/quote]

Pa mogu misliti tvoju reakciju sutra dan...Istina jesu zene mnogo otvorenije za sex od muskaraca,ali samo ako su u vezi...ako ona skonta da ti nju hoces samo da poHvalis...ostaces suva K....:)[/quote]

Zato više ne pijem :P

Jarane, vjeruj da je upravo suprotno, uvjek mi je bilo lakše spavati sa ribom kad joj otvoreno kažem da ne želim vezu. Danas, konkretno, nisam u vezi a imam daleko više sexa nego u bilo kojoj vezi u kojoj sam bio. Samo se u startu ogradiš da ne želiš vezu, i nema smaranja, hoćeš, nećeš...hoće :D
Post Reply