Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hanady
#377 Re: Varate li?
Smatram da postoji veeeeeeeelika razlika ozmedju emotivne i fizicke prevare.....ali nisam sigurna da smo o tome govorili.Ako jesmo, izvinjavam se...
- alchak.ba
#378 Re: Varate li?
ZENAMA TEZE pada emotivna, dok muskarcima teze pada fizicka.hanady wrote:Smatram da postoji veeeeeeeelika razlika ozmedju emotivne i fizicke prevare.....ali nisam sigurna da smo o tome govorili.Ako jesmo, izvinjavam se...
- NigdjeVeze
#379 Re: Varate li?
ma ne zna se koja je goraalchak.ba wrote:ZENAMA TEZE pada emotivna, dok muskarcima teze pada fizicka.hanady wrote:Smatram da postoji veeeeeeeelika razlika ozmedju emotivne i fizicke prevare.....ali nisam sigurna da smo o tome govorili.Ako jesmo, izvinjavam se...
- alchak.ba
#380 Re: Varate li?
ma znam, al ono nemoj muskadiji da mu ko barne sisu drage, a nemoj zeMskinju da on voli druguNigdjeVeze wrote:ma ne zna se koja je goraalchak.ba wrote:ZENAMA TEZE pada emotivna, dok muskarcima teze pada fizicka.hanady wrote:Smatram da postoji veeeeeeeelika razlika ozmedju emotivne i fizicke prevare.....ali nisam sigurna da smo o tome govorili.Ako jesmo, izvinjavam se...
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#381 Re: Varate li?
duplanula wrote:Aqua_S wrote:pravi ALFA ljubavnik ne kupuje i ne nosa cvijeće, on samo iskorištava prilike za golove u gostima..joj ovo će me sad izofirat da sam slušao grand production iradenska wrote:Ne varam, nemam razloga, mnogo sam sretna u svakom pogledu.
A u sustini niko to vise i ne krije posebno, sto neko napisa, sve mahala zna. Pa tako i ja iz svog okruzenja znam sigurno 15 muskaraca i zena koji varaju i koji o tome potpuno otvoreno pricaju, tj. uzimaju kao najnormalniju stvar.
Jedan je tako kad je vidio da nece uspjeti kod mene, nakon sto sam ga pitala zasto to radi kad ima dvoje divne djecice i divnu mladu zenu rekao da cu vidjeti nakon 5 godina braka. Nesto u fazonu da sex s tom osobom postane prava dosada.
On pored tih ljubavnica ( a malo je reci da je on ruzan, makar meni) radi sve na poboljsanju njihove porodicne idile, kao on vec ima djecu a prilicno je mlad, on ce da putuje sa svojom zenom kad budu djeca samostalna, svugdje ce da je vodi
itd itd.
Meni je iskreno to njegovo objasnjenje zasmetalo i pomislila sam sta to supruzniku zafali nakon odredjenog vremena da uvede trecu osobu u bracni zivot. KAko neko moze govoriti da je potpuno sretan a ja ga ulovim sa cvijecem ispred komsinicine kuce ( a zena mu valjda misli da radi trecu smjenu ) .![]()
![]()
Alfa muzjak ne ide, njemu dolaze
e hvala ti što HIN reče umjesto mene
- alchak.ba
#382 Re: Varate li?
anoush, jesi ti ikad prevarila?
- Miro1986
#383 Re: Varate li?
Pozdrav.ladyblue18 wrote: @ O-R-F - ako nista, mogao si promijeniti ip prije nego si napisao post koji je cista suprotnost od prijasnjih na ovoj temi.
Ja ti se ne razumijem u internet ,ali ono što znam jeste da mi imamo flat konekciju koja ide na ruter. Koliko sam ja to sve skontao (ako sam dobro skontao čovjeka koji nam je to sve instalirao) sva 4 računara idu na isti IP.
Uglavnom čovjek pod pseudonimom O-R-F je Salih ,naš računovođa i knjigovođa. Njemu sam ostavio malo da čita ovu temu (namjerno jer znam kakav način života vodi). On je napisao to što je napisao (vjerovatno sa ovog računara) ,ali to je sasvim ok ,jer svako ima pravo da iznese svoje mišljenje pa kakvo god ono bilo.
Što se mene lično tiče ,ja ostajem pri svome stavu - da varanje nije ok. I to ne podržavam.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#384 Re: Varate li?
vidi Saliha sejtana 
-
Aqua_S
#385 Re: Varate li?
miro ja ti vjerujemMiro1986 wrote:Pozdrav.ladyblue18 wrote: @ O-R-F - ako nista, mogao si promijeniti ip prije nego si napisao post koji je cista suprotnost od prijasnjih na ovoj temi.
Ja ti se ne razumijem u internet ,ali ono što znam jeste da mi imamo flat konekciju koja ide na ruter. Koliko sam ja to sve skontao (ako sam dobro skontao čovjeka koji nam je to sve instalirao) sva 4 računara idu na isti IP.
Uglavnom čovjek pod pseudonimom O-R-F je Salih ,naš računovođa i knjigovođa. Njemu sam ostavio malo da čita ovu temu (namjerno jer znam kakav način života vodi). On je napisao to što je napisao (vjerovatno sa ovog računara) ,ali to je sasvim ok ,jer svako ima pravo da iznese svoje mišljenje pa kakvo god ono bilo.
Što se mene lično tiče ,ja ostajem pri svome stavu - da varanje nije ok. I to ne podržavam.
-
Aqua_S
#387 Re: Varate li?
a dje se ja samo taj salih sejtan jedan izveroplain vanilla wrote:vidi Saliha sejtana
- Miro1986
#388 Re: Varate li?
Ma znam ja da će sad svi mene uzeti "na zub" ali ,tako ti je to ... Važno je da je savjest čistaAqua_S wrote: miro ja ti vjerujem![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#389 Re: Varate li?
Lady bi dva oka posvadjala, nista mi njoj ne vjerujemoMiro1986 wrote:Ma znam ja da će sad svi mene uzeti "na zub" ali ,tako ti je to ... Važno je da je savjest čistaAqua_S wrote: miro ja ti vjerujem![]()
![]()
- alchak.ba
#390 Re: Varate li?
Salihu, javi se, Sališe javi se, Saihe, javi se!
ovce tvoje, ne mogu bRez tebe
ovce tvoje, ne mogu bRez tebe
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#391 Re: Varate li?
Ma ja, Salih stari maher.
A miro ziv bio da te pitam, sto se ti javi kad ja nisam nigdje pomenula o kojem se forumasi radi?
Sto si bolan brzoplet

A miro ziv bio da te pitam, sto se ti javi kad ja nisam nigdje pomenula o kojem se forumasi radi?
Sto si bolan brzoplet
- Miro1986
#392 Re: Varate li?
Na poštenom insanu se uvijek razbiju kola...ladyblue18 wrote:Ma ja, Salih stari maher.![]()
A miro ziv bio da te pitam, sto se ti javi kad ja nisam nigdje pomenula o kojem se forumasi radi?![]()
Sto si bolan brzoplet![]()
- ladyblue18
#393 Re: Varate li?
Jos mi samo pokazi dje je taj posten insanMiro1986 wrote: Na poštenom insanu se uvijek razbiju kola...
-
In love with Bosnia
#394 Re: Varate li?
radenska wrote:Meni je iskreno to njegovo objasnjenje zasmetalo i pomislila sam sta to supruzniku zafali nakon odredjenog vremena da uvede trecu osobu u bracni zivot. KAko neko moze govoriti da je potpuno sretan a ja ga ulovim sa cvijecem ispred komsinicine kuce ( a zena mu valjda misli da radi trecu smjenu ) .
odakle ti ideja da ikoga uvodi u bračni život? čovek ti je nacrtao odgovor na pitanje koje sama sebi postavljaš.
posle "milion" godina intime tokom kojih je sve poznato i očekivano potpuno je logično da postoje ljudi koji požele i nešto više od toga. od promene, uzbudjenja, samopotvrdjivanja pa do dobrog seksa.radenska wrote:Nesto u fazonu da sex s tom osobom postane prava dosada.
mo'š misliti tragedije! odmah bi se razvodili, ostavljali, rasturali brakove, hvatali za gušu, kiselinu u oči i taj rad.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#395 Re: Varate li?
In love with Bosnia wrote:
mo'š misliti tragedije! odmah bi se razvodili, ostavljali, rasturali brakove, hvatali za gušu, kiselinu u oči i taj rad.
Drame i ludnice sačuvaj za budućeg
- Miro1986
#396 Re: Varate li?
Mozda zato što sam u očima jedne osobe ispao dvoličan ,i bilo mi je stalo da to ispravim makar po cijenu da me svi ismijavaju ,što zasigurno hoće.ladyblue18 wrote: A miro ziv bio da te pitam, sto se ti javi kad ja nisam nigdje pomenula o kojem se forumasi radi?![]()
Ali nema veze ,bitno je da sam rekao svoje ,pa ko mi hoće vjerovati nek vjeruje, ko neće ne mora...
-
In love with Bosnia
#397 Re: Varate li?
ništa ti nisi skontao, jarane. kako se koji pojavi, odmah dobije nalepnicu "bivši" i rahat si.leet wrote:
Drame i ludnice sačuvaj za budućeg![]()
- ladyblue18
#398 Re: Varate li?
Joj miro, jesi ti svjestan da si ti sam sebe ovdje odao i uvalio?Miro1986 wrote:Mozda zato što sam u očima jedne osobe ispao dvoličan ,i bilo mi je stalo da to ispravim makar po cijenu da me svi ismijavaju ,što zasigurno hoće.ladyblue18 wrote: A miro ziv bio da te pitam, sto se ti javi kad ja nisam nigdje pomenula o kojem se forumasi radi?![]()
Ali nema veze ,bitno je da sam rekao svoje ,pa ko mi hoće vjerovati nek vjeruje, ko neće ne mora...
Nigdje nisam spomenula da si ti ali si ti sam priznao da jesi i to sa nekim ofirnim izgovorom, pa se sad mislis vaditi ko da sam ja i svi mi ovdje u predskolskom.
To sto si ti dvolican i sto bi maslao malo ovako pa malo onako je tvoj problem, ali nemoj nas smatrati imbecilima.
I izvini se Salihu sto ga koristis za neke cudne izgovore.
- alchak.ba
#399 Re: Varate li?
oca mi mog
-
RibaRibiOdgrizla
#400 Re: Varate li?
In love with Bosnia wrote:radenska wrote:Meni je iskreno to njegovo objasnjenje zasmetalo i pomislila sam sta to supruzniku zafali nakon odredjenog vremena da uvede trecu osobu u bracni zivot. KAko neko moze govoriti da je potpuno sretan a ja ga ulovim sa cvijecem ispred komsinicine kuce ( a zena mu valjda misli da radi trecu smjenu ) .
odakle ti ideja da ikoga uvodi u bračni život? čovek ti je nacrtao odgovor na pitanje koje sama sebi postavljaš.
posle "milion" godina intime tokom kojih je sve poznato i očekivano potpuno je logično da postoje ljudi koji požele i nešto više od toga. od promene, uzbudjenja, samopotvrdjivanja pa do dobrog seksa.radenska wrote:Nesto u fazonu da sex s tom osobom postane prava dosada.