nikad
predlozim im da se pridruze pa budem sa obe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a šta radiš kad ona nekoga zamoli da se pridužirespo wrote:cuj varam li
nikad
Ma ja ba wrote:ok, ispricavam se onda.
znaci ima ljudi koji su varali.
Jebe ova @eluna, ne vadi ga...eluna wrote:
a šta radiš kad ona nekoga zamoli da se priduži
pa samo me zanima da li i ona ima ista prava - ništa drugoburek_in_space wrote:Jebe ova @eluna, ne vadi ga...eluna wrote:
napravim mu dobrodoslicu i onda mu se smijemeluna wrote:a šta radiš kad ona nekoga zamoli da se pridužirespo wrote:cuj varam li
nikad
burek_in_space wrote:Jebe ova @eluna, ne vadi ga...eluna wrote:
Dodji goreradostan dan wrote:
ja ga ne osjeČam...
Nije, moralno je pokušati izbjeći fizički obračun, a ako to nije moguće u isti se u upustiti jedino ako su sve druge opcije iscrpljenje.Ma ja ba wrote: pa je li moralno to sto si se bio?
Polako. Korak po korak. Prestao si piti, svakako se ne svaleras, prestat ces i forumati jednog dana, postat ces 100% moralan.Great Cornholio wrote:Nije, moralno je pokušati izbjeći fizički obračun, a ako to nije moguće u isti se u upustiti jedino ako su sve druge opcije iscrpljenje.Ma ja ba wrote: pa je li moralno to sto si se bio?
Al' haj ti pjanom čoe'ku to objasni. Drago mi je što sam se riješio tog poroka, još da se riješim foruma i biću k'o svetac

radostan dan wrote:tri benedikta za grejta...
hahahhaha dobar.radostan dan wrote:tri benedikta za grejta...
Ja sam rekao da otkako ne pijem uspijevam kontrolisati želju za "pravdom", nisam rekao da se ta želja u potpunosti izgubila, pa ti vidi...radostan dan wrote:tri benedikta za grejta...
Ja sam rekao da otkako ne pijem uspijevam kontrolisati želju za "pravdom", nisam rekao da se ta želja u potpunosti izgubila, pa ti vidi...radostan dan wrote:tri benedikta za grejta...
Tako ja uvijek pustim druge da me hvale, to je kažu normalnoMa ja ba wrote:Polako. Korak po korak. Prestao si piti, svakako se ne svaleras, prestat ces i forumati jednog dana, postat ces 100% moralan.Great Cornholio wrote:Nije, moralno je pokušati izbjeći fizički obračun, a ako to nije moguće u isti se u upustiti jedino ako su sve druge opcije iscrpljenje.Ma ja ba wrote: pa je li moralno to sto si se bio?
Al' haj ti pjanom čoe'ku to objasni. Drago mi je što sam se riješio tog poroka, još da se riješim foruma i biću k'o svetac
lolololalanskoda wrote:Great, ljepse je varati nego piti i uz to biti agresivan. Ja poslije varanja samo mogu zaspati, nemam volje za svadjom a kamoli tucom. Elem bolje da si varao nego pio.
Nije lijepo ništa od toga što si pobrojao, sve je to nemoralno i nenormalno.alanskoda wrote:Great, ljepse je varati nego piti i uz to biti agresivan. Ja poslije varanja samo mogu zaspati, nemam volje za svadjom a kamoli tucom. Elem bolje da si varao nego pio.
Ja rekoh nešto radosnom, da ne ponavljamleet wrote:lolololalanskoda wrote:Great, ljepse je varati nego piti i uz to biti agresivan. Ja poslije varanja samo mogu zaspati, nemam volje za svadjom a kamoli tucom. Elem bolje da si varao nego pio.