javise na temu slobodne djevojke ja cu ti pripremiti dobrodoslicuPerdita_Durango wrote:Boladni dio stavi u prezentradostan dan wrote:onda te treba banovati.Perdita_Durango wrote:Nisam varala, jednostavno nikad nije bilo potrebe. Da sam i najmanju potrebu osjetila za nekim drugim, raskinula bih vezu u kojoj sam i radila sto zelim. No, nikad ne reci nikad
zbog avatara.
provokatorko.
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- respo
#1751 Re: Varate li?
-
radostan dan
#1752 Re: Varate li?
moReš li me kako naučiT ovu pp, bih da stupim u on line kontakt sa vulmarkom?burek_in_space wrote:Kazhe da je raskinula i voljna je probati s nekim drugim, da joj skine sharene gace i charape...

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1753 Re: Varate li?
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ignorisanje upozorenja”valter033 wrote:
Ja stvarno ne znam u cemu je tvoj problem!? Ti kao da ne shvatas pojam forum niti svrhu istog. Ovo je kao da smo u kazamatima Istocne Njemacke sredinom 80-ih.. u cemu je problem sto neko nekog proziva i ima drugacije misljenje? Za tebe je izgleda jedino jednoumlje prihvatljivo, bitno je da u svakom postu cvjetaju ruze i da su svi sretni... grow up...
» valter033
2 hefte
sljedeci ce ti bit trajni
- burek_in_space
#1754 Re: Varate li?
Metni kursor na medjunozhje, ne svoje nego zheljenog avatara...onda laganim pokretom pomjeri kursor jedno dva cm prema dole...bez naglih pokreta idi ulijevo pola cm, klikni na otaj pepe...napishi "Cao lutko, ja sam Sutko"...dalje se zvizhdi...radostan dan wrote:moReš li me kako naučiT ovu pp, bih da stupim u on line kontakt sa vulmarkom?burek_in_space wrote:Kazhe da je raskinula i voljna je probati s nekim drugim, da joj skine sharene gace i charape...
-
radostan dan
#1755 Re: Varate li?
ja ću doći, reći - dobar dan, meni rekO respo da ovdje ima koka...respo wrote: javise na temu slobodne djevojke ja cu ti pripremiti dobrodoslicu
vidi baniran valter...
napokon sex na ovoj temi.
-
radostan dan
#1756 Re: Varate li?
ko će sve ovo zapamtiti...burek_in_space wrote: Metni kursor na medjunozhje, ne svoje nego zheljenog avatara...onda laganim pokretom pomjeri kursor jedno dva cm prema dole...bez naglih pokreta idi ulijevo pola cm, klikni na otaj pepe...napishi "Cao lutko, ja sam Sutko"...dalje se zvizhdi...
ja ću reći da je umro.
- Perdita_Durango
#1757 Re: Varate li?
javise na temu slobodne djevojke ja cu ti pripremiti dobrodoslicu
[/quote]
Vjerujem da ima tako dovoljno djevojaka, jedna gore - dolje ne cini razliku, no hvala
Vjerujem da ima tako dovoljno djevojaka, jedna gore - dolje ne cini razliku, no hvala
- respo
#1758 Re: Varate li?
Vjerujem da ima tako dovoljno djevojaka, jedna gore - dolje ne cini razliku, no hvalaPerdita_Durango wrote:javise na temu slobodne djevojke ja cu ti pripremiti dobrodoslicu
ja cu se onda tebi javiti ovdje
- burek_in_space
#1759 Re: Varate li?
Nemoj samo skonchati ko Kuduzradostan dan wrote: ko će sve ovo zapamtiti...
ja ću reći da je umro.
Respo, fakat smiri ove svoje ulete, eto te ko polarna foka u proljece jbt...
- respo
#1760 Re: Varate li?
sta imas protiv foka zivotinjomrzac jedan?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1761 Re: Varate li?
Odoh napravit' novi account i furat' Respa da hoću na kafu 
- Perdita_Durango
#1762 Re: Varate li?
Hoces moj passleet wrote:Odoh napravit' novi account i furat' Respa da hoću na kafu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1763 Re: Varate li?
Ma ganola, kada bude najmanje očekiv'o.
-
radostan dan
#1764 Re: Varate li?
zlobniče, đe će ti duša...leet wrote:Odoh napravit' novi account i furat' Respa da hoću na kafu
- eluna
#1765 Re: Varate li?
valter033 wrote:Uh sto mi ovo zvuci poznato! Cini mi se da sam istoj osobi uputio iste atribute, a on rece da sam prvi koji ga je tako prozvao..eluna wrote:ako ovo kažeš svakom muškarcu koji se vucara okolo i koji traži "piletinu" - pa mu još pored svega to kažeš i pred cijelim društvom u kafani - onda je OK ................. pošto sumnjam da ćeš tako nešto reći bilo kojem muškarcu u lice jer bi te odmah prozvali **zdom ............... ne dajem ni pišljiva boba na ove tvoje riječi i smatram te licemejrom i lažnim moralistom koji samo po forumu piskara ono što nema *uda javno da kaže
valter - ne isključujem mogućnost da čovjek zaista svakome kaže to što i ovdje piše .............. ali takva mogućnost je vrlo mala .............. imala sam prilike upoznati svakakve muškarce raznih starosnih dobi, i to ne samo sa naših prostora ............. i što reče jedan od njih, vrlo mudar, svi smo ista stoka - kako žene tako i muškarci, rijetki izuzeci su tu samo da potvrde pravilo
- eluna
#1766 Re: Varate li?
samo da podsjetim - ono što sve žene kažu muškarcima, i ono što i na sudu pije vode ..... NE je NE ............ znači - dovoljno je da kažeš ne želim, odmakneš damu od sebe i nastaviš svojim putem ................ a izgovore ostavi po strani - važiradostan dan wrote:prije zatvaranja teme, konstatovao bih da nikad nisam svjesno i dobrovoljno varao.
rekao bih da sam bio izložen konstantnim psihičkim a nekad i fizičkim napadajima. poput boksera satjeranog u klinč, izbora nije bilo.
pred opasnošću biti proglašen kakvim jeromonahom ili ti referentom za homo i dsz, moradoh poturiti jedan obraz, da spasim drugi.
da belaj bude veći, što više ćutiš o tom, one postaju sve brojnije i brojnije.
tako da zaključujem da su g-đe i đice, ako ne veće, ono bar jednake tračare po tom pitanju kao i muškarci.
-
radostan dan
#1767 Re: Varate li?
on se ne bi složio...

- eluna
#1768 Re: Varate li?
radostan dan wrote:ja ću doći, reći - dobar dan, meni rekO respo da ovdje ima koka...respo wrote: javise na temu slobodne djevojke ja cu ti pripremiti dobrodoslicu
vidi baniran valter...
napokon sex na ovoj temi.
- Ma ja ba
#1769 Re: Varate li?
Pa da zakljucimo. Ovdje nije niko nikada prevario i ne planira. 
- eluna
#1770 Re: Varate li?
pa nije baš tako - pročitah u nekom postu - ne znam čijem - da jesteMa ja ba wrote:Pa da zakljucimo. Ovdje nije niko nikada prevario i ne planira.
a evo da se i ja izjasnim - jesam, jednom, ali je veza bila na samom kraju, samo se čekalo ko že od nas dvoje zvanično da kaže "gotovo je"
usput - tada sam skontala da to više nikada neću napraviti ........... osjećaj nakon toga je fuj, ono kad sama sebe pogledam u ogledalo bilo mi je grozno ........... nisam materijal za kučku i bog - uzalud trud
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1771 Re: Varate li?
Da zaključimo da baš i ne čitaš sve postoveMa ja ba wrote:Pa da zakljucimo. Ovdje nije niko nikada prevario i ne planira.
- loose end
#1772 Re: Varate li?
bas suprotno, bilo ih je dosta koji su priznali da varaju. samo ako su ocekivali aplauz, malo su se zahebaliMa ja ba wrote:Pa da zakljucimo. Ovdje nije niko nikada prevario i ne planira.
- Ma ja ba
#1773 Re: Varate li?
ok, ispricavam se onda.
znaci ima ljudi koji su varali.
znaci ima ljudi koji su varali.
- loose end
#1774 Re: Varate li?
eluna wrote:pa nije baš tako - pročitah u nekom postu - ne znam čijem - da jeste
a evo da se i ja izjasnim - jesam, jednom, ali je veza bila na samom kraju, samo se čekalo ko že od nas dvoje zvanično da kaže "gotovo je"
usput - tada sam skontala da to više nikada neću napraviti ........... osjećaj nakon toga je fuj, ono kad sama sebe pogledam u ogledalo bilo mi je grozno ........... nisam materijal za kučku i bog - uzalud trud
posteno
- dale cooper
#1775 Re: Varate li?
Jel' može jedan muzički intermeco dok lamentirate o prethodnim postovima.
Jedna od najboljih pjesama o varanju ikada.
Jedna od najboljih pjesama o varanju ikada.