Moje shvatanje možda i nije ispravno ali drugačije ne mogu...da sam bila manje konzervativna milion posto bi prošla bolje u životu
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
xmaya
#1126 Re: Varate li?
Ja shvatam da čovjeku dođu situacije u kojima je u iskušenju da proba zabranjeno, da okusi ono što nije do tad, ali tada dolazi do izražaja jačina karaktera, nekom je to svejedno, a nekom katastrofalno. Razumijem emocije prema novom partneru ali ne razumijem nepoštivanje dotadašnjeg partnera. Prevari ako želiš biti prevaren.
Moje shvatanje možda i nije ispravno ali drugačije ne mogu...da sam bila manje konzervativna milion posto bi prošla bolje u životu
- alchak.ba
#1127 Re: Varate li?
a varas li?xmaya wrote:Ja shvatam da čovjeku dođu situacije u kojima je u iskušenju da proba zabranjeno, da okusi ono što nije do tad, ali tada dolazi do izražaja jačina karaktera, nekom je to svejedno, a nekom katastrofalno. Razumijem emocije prema novom partneru ali ne razumijem nepoštivanje dotadašnjeg partnera. Prevari ako želiš biti prevaren.
-
xmaya
#1128 Re: Varate li?
iskreno, sad nemam koga varatialchak.ba wrote:a varas li?xmaya wrote:Ja shvatam da čovjeku dođu situacije u kojima je u iskušenju da proba zabranjeno, da okusi ono što nije do tad, ali tada dolazi do izražaja jačina karaktera, nekom je to svejedno, a nekom katastrofalno. Razumijem emocije prema novom partneru ali ne razumijem nepoštivanje dotadašnjeg partnera. Prevari ako želiš biti prevaren.
a prije, nisam, imala sam priliku, ipak nisam....a možda sam trebala
-
lajk
#1130 Re: Varate li?
Ne znam kako bi moralno podnijela da neko vara zenu sa mnom ,to mi je vise ubijanje nego sa cura/momak ali ali pojma nemam dok se ne nadjem u takvoj situaciji al prije ne bi nego sto bi 
-
liberty02
#1131 Re: Varate li?
hanny12 wrote:nikad ne bi prevarila i osudjujem sve one koji to rade
oni nisu posteni prvo prema sebi i neznam kako se mogu pogledati u ogledalo
zelim svima da im se isto dogodi pa nek vide kako to boli
-
twixkraj
#1132 Re: Varate li?
Iskreno, mozda i previse iskreno..ja svog decka nisam prevarila, niti sam ikada imala namjeru, a on mene jeste..sa osobama koje uistinu nisu vrijedne spomena, i opet predjemo preko svega...i ja se samo borim...cekam ga da dodje..A on psuje, ignorise, pije..
-
mirelaspirt1
#1135 Re: Varate li?
NIKAD NE RECI NIKADhanny12 wrote:nikad ne bi prevarila i osudjujem sve one koji to rade
oni nisu posteni prvo prema sebi i neznam kako se mogu pogledati u ogledalo
zelim svima da im se isto dogodi pa nek vide kako to boli
- alchak.ba
#1136 Re: Varate li?
a jel te tuce?twixkraj wrote:Iskreno, mozda i previse iskreno..ja svog decka nisam prevarila, niti sam ikada imala namjeru, a on mene jeste..sa osobama koje uistinu nisu vrijedne spomena, i opet predjemo preko svega...i ja se samo borim...cekam ga da dodje..A on psuje, ignorise, pije..
- Veliko Stopalo
#1137 Re: Varate li?
zhene mnogo vishe varaju od mushkaraca. mushkarci vishe prichaju kako bi ovu, kako bi onu a zhene to odrade i tishu-mishu. 
-
sha_ba
#1138 Re: Varate li?
samo kad zasluzi...alchak.ba wrote:a jel te tuce?twixkraj wrote:Iskreno, mozda i previse iskreno..ja svog decka nisam prevarila, niti sam ikada imala namjeru, a on mene jeste..sa osobama koje uistinu nisu vrijedne spomena, i opet predjemo preko svega...i ja se samo borim...cekam ga da dodje..A on psuje, ignorise, pije..
- alchak.ba
#1139 Re: Varate li?
To je ondak ok
- spadalo
#1140 Re: Varate li?
ode ova tema dalekoduplanula wrote:ladyblue18 wrote:Ja sam kratko, bogam' ti ako mislis da ce ti neko priznati na forumu da vara onda si veliki optimista u zivotu.
![]()
![]()
Bice dobro ako nagura drugu stranu
ma nemam koga prevariti pa ne varam
- Poison_Ivy
#1141 Re: Varate li?
Ne varam, to mi nešto bezveze pravo. Mada imam i jednu otežavajuću okolnost, Njemu sve prvo kažem-garant bi i to izblebetala kakva sam.
- spadalo
#1142 Re: Varate li?
nema šanse da me naprave varalicom
nebi te prevario za brdo karamela

- spadalo
#1143 Re: Varate li?
pa sad,za dva bi već razmisliom@m@ wrote:nemoj da bi ni za dva, nedaj se dusmanima
- spadalo
#1144 Re: Varate li?
karamele su jače od menem@m@ wrote:spadalo wrote:pa sad,za dva bi već razmisliom@m@ wrote:nemoj da bi ni za dva, nedaj se dusmanima![]()
nije valjda
-
sorted
#1146 Re: Varate li?
Ma ne tuce, samo samar, ponekad.alchak.ba wrote:a jel te tuce?twixkraj wrote:Iskreno, mozda i previse iskreno..ja svog decka nisam prevarila, niti sam ikada imala namjeru, a on mene jeste..sa osobama koje uistinu nisu vrijedne spomena, i opet predjemo preko svega...i ja se samo borim...cekam ga da dodje..A on psuje, ignorise, pije..
- spadalo
#1147 Re: Varate li?
a šta ću,drage mi karamele a ti mi sve dalja i daljam@m@ wrote:srce si mi slomio, V A R A L I C E
-
A&M
#1148 Re: Varate li?
dobro je dok te ne hebesorted wrote:Ma ne tuce, samo samar, ponekad.alchak.ba wrote:a jel te tuce?twixkraj wrote:Iskreno, mozda i previse iskreno..ja svog decka nisam prevarila, niti sam ikada imala namjeru, a on mene jeste..sa osobama koje uistinu nisu vrijedne spomena, i opet predjemo preko svega...i ja se samo borim...cekam ga da dodje..A on psuje, ignorise, pije..
- honky tonk
#1149 Re: Varate li?
sirok pojam...
ako cura (svojom voljom) poljubi momka koji je u vezi, je li on prevario svoju djevojku??
ili ako cura s nekim tipom fantazira, vara li ona svog momka??
moze li pogled biti prevara??
ako cura (svojom voljom) poljubi momka koji je u vezi, je li on prevario svoju djevojku??
ili ako cura s nekim tipom fantazira, vara li ona svog momka??
moze li pogled biti prevara??
-
xmaya
#1150 Re: Varate li?
a da li je prevara pomisliti na drugog/drugu, biti s njim u platonskoj vezi, virtuelnoj....mislima, dok si sa nekim drugim zvanično?