Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koji je smisao ovakvih pitanja; al eto, ne varam redovno al cim mi nije po volji ja ga prevarim cisto da imam asa u rukavu hehhehe (popila sam malo nemojte zamjerit)
Poslije puno , puno godina braka , vise od dvije decenije, koje sam provela sa jednim covjekom , koji me i psihicki i seksualno nezadovoljavao , kojem sam poklonila sve sto moze jedna zena da pokloni jednom covjeku , koji nije to cijenio , niti postovao , niti on niti njegova sira i dalja familjia ..... kada sam svakako odlucila da ga napustim i sav takav zivot , nikada hvala za sve sto je dobio ..... naisao je drugi .... i da ja sam svoga muza prevarila ... bilo je predivno .... poslije tri sedmice , sam napustila sve sto sam izgradila preko dvije decenije sa njim ... i krenula svojim putem ..... i nije mi zao ni jedne sekunde ...
dobro desava se, nije iz cista mira. nezadovoljstvo je dobar razlog..a dobro je sto si odlucila otici.
samo bas me zanima sta smatras pod tim da te nije zadovoljavao? nekad imamo razlicita ocekivanja od ljudi (cesto prevelika) pa se svako od nas treba zapitati da li je realno ocekivati nesto...
mada nisi balavica, zena si zrela pa to znas...
samo - kako te neko moze nezadovoljavati? (glagol mi je malo chudan, onako sidranovski)
Nezadovoljstvo ??? Da to je pomalo cudna rijec .... sta ocekujemo ili ne ocekujemo u tim dugim vezama ? moja ocikevinja su bila tolika minimalna , da kada bih stvarno navela sve ono , sigurno da nebi moglo stati u ovaj jedan cio forum ...ali nema veze ....iz dana u dan.. iz godine u godinu.. sve te neke stvari i dogadjaji se nakupe ..i eto to stvori nezadovoljstvo ....i jeste , to sto si napisao , zrela sam zena i znam sta mi dobro cini a sta ne .. i kada budes svjestan toga onda je korak koji treba da ucinis , pada sasvim lako ...
Byanka wrote:ama svako je iskren onoliko koliko misli da mu nece naskoditi, meni je vaznije da to budem prema sebi
a vezano za temu, ljudi ne ulaze samo u sexualne odnose van braka ili veze, ulaze i u emotivne, zato ja ne bi primitivizovala temu i svodila je na puku ***acinu. Suvise cesta pojava je da su ljudi nezadovoljni svojim vezama, pitanje je ko ce to sebi do kraja i priznati. A varanje je samo jedan o labirinata u koje upadamo zbog nezadovoljstva vezom.
Ili je varanje izlaz iz labirinta u koji si se vec ranije uvalila ??
trenutno,ne..ali prije jesam,i fizicki i mentalno,varala
znaci bilo je nekada ono sve u paketu,osjecaji i fizicki,a nekada samo fizicki..razlozi zbog cega sam to radila?
nisam bila sretna..mozda je to gruba rijec,ali eto recimo,da sam bila nezadovoljna..sto se tice mentalnog stanja i emocijonalnog odnosa i veze sa partnerom..znam da je bilo bolje rjesenje da sam popricala o svemu sa partnerom,ali bila sam sebicna i htjela sam imati otvorene obadvije solucije..ako se "stara"veza ne popravi idem novoj...kao sto rekoh sebicno. i da stvar bude jos gora,sve se saznalo u roku par mjeseci..grad je mali..tako da pazite sta radite
PITARKA_SA wrote:trenutno,ne..ali prije jesam,i fizicki i mentalno,varala
znaci bilo je nekada ono sve u paketu,osjecaji i fizicki,a nekada samo fizicki..razlozi zbog cega sam to radila?
nisam bila sretna..mozda je to gruba rijec,ali eto recimo,da sam bila nezadovoljna..sto se tice mentalnog stanja i emocijonalnog odnosa i veze sa partnerom..znam da je bilo bolje rjesenje da sam popricala o svemu sa partnerom,ali bila sam sebicna i htjela sam imati otvorene obadvije solucije..ako se "stara"veza ne popravi idem novoj...kao sto rekoh sebicno. i da stvar bude jos gora,sve se saznalo u roku par mjeseci..grad je mali..tako da pazite sta radite
ako si nesretna u vezi okreni tri trojcice tri dvojcice od 12-18, javim se
PITARKA_SA wrote:trenutno,ne..ali prije jesam,i fizicki i mentalno,varala
ako si nesretna u vezi okreni tri trojcice tri dvojcice od 12-18, javim se
post se odnosio na moju proslost..ne trenutno stanje...
E sad mi je puno lakse, ova anketa i tema pokazuje skoro pa pravu sliku..
Omjer je zadovoljavajuci, jos kad dodamo da postoje ljudi koji nikad ne bi priznali..ili oni koji varaju sami sebe misleci da to sto partner ne zna se ne racuna...
Naravno da nisam za varanje, ali naravno da sam i varala. TO su signali lose veze...
Ja sam jedna od onih koji vjeruju u BIG bang, jednu pravu neponovljivu sjajnu ljubav u kojoj nema nema mjesta lazi i nevjeri..a do tad...
ella_sa wrote:E sad mi je puno lakse, ova anketa i tema pokazuje skoro pa pravu sliku..
Omjer je zadovoljavajuci, jos kad dodamo da postoje ljudi koji nikad ne bi priznali..ili oni koji varaju sami sebe misleci da to sto partner ne zna se ne racuna...
Naravno da nisam za varanje, ali naravno da sam i varala. TO su signali lose veze... Ja sam jedna od onih koji vjeruju u BIG bang, jednu pravu neponovljivu sjajnu ljubav u kojoj nema nema mjesta lazi i nevjeri..a do tad...