Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Great Cornholio wrote:
Svako je sposoban da voli sebe pomoću drugih, ali nije svako sposoban da voli sobom druge, i zbog toga će ovi prvi kad "medeni mjesec " prođe napuštati i varati partnere tražeći novu "ljubav", ]a ovi drugi će nastaviti da ih vole i u situacijama kad o partnera ne dobijaju ono što žele.
GC - javi kad i gdje da ti platim večeru za ovo napisano
Hvala A večera nije potrebna, ja besplatno "prodajem" pamet koju sam "ukrao" od pametnijih od sebe.
ladyblue18 wrote:Hurmasice da to nije kolega s kojim se muntas?
Drugo, jesu meni super te kolege s posla koje tek tako onako usput iznose bilo kome da varaju svoju zenu
Trece, ovo cu spojiti sa postojecom temom
otkako radim samo s muskarcima, ne bi vjerovala sta sam sve naslusala
pricaju, jer iako znaju da je pogresno, zele da se malo pohvale
a smijesni su mi forumasi koji hoce prebaciti pricu na djevojku
djevojka je slobodna, ne vara nikoga i ima pravo raditi sta hoce
ali se valjda podrazumijeva da musko vara, pa hajmo pricati o djevojci jer ona je grozna, a on je samo musko
hvala lijpa ! ne znam ZASTO tako ispade...da sam ja u pitanju (ali nikad u zivotu !) mogla sam napraviti jos jedan profil jer ionako, ko ce znati da sam to bas ja ..prema tome glupe su mi te teze
a muskarci, pa umrli bi da se ne pohvale ..
Pa covjek se vjerovatno osjecao zakinutim u nekom pogledu, u vezama obicno netko daje vise a netko daje manje, ili ti pak netko osjeca / misli da dobiva manje no sto zavrjeduje pa je onda spreman da radi gluposti (mislim da je to najprikladniji glagol)
Sad s druge strane ti komentari tipa nebih ja nikada se mogu uvaziti ako si bio/la u prilici da napravis nesto slicno pa si odlucio/la da to neuradis, a ako je to suha teorija bez prakse onda takav stav i nije bas relevantan i vrlo lako pada u vodu.
Ja licno sam mislio da sam jedan od tih sto ne bi nikada i zadovoljavao sam se uvjek samo praznom pricom bez konkretnih akcija. Al kao sto bi rekli nasi stari, tko se igra s vatrom vjerovati je da ce nekada opeci prste, tako da sam prosao manje vise iste stvari kao i ovaj gore pomenuti kolega s posla. E sada mogu se ja vaditi na specificne okolnosti, koje su stvarno bile specificne, jer tada sam vec drugu godinu bio na terenu, u ratnoj zoni, okruzen ljudima pod stresom i manje vise stalno izlozenim opasnostima, pa koristeci to kao izgovor mogao bi reci da je to bilo ok, al to ti je opet laganje samog sebe. A iskreno lijep je osjecaj u 30tim se osjecati kao 20to godisnjak. Samo sve je to mac s dvije ostrice i situacija se vrlo lako otme kontroli, jer emocije je prilicno tesko kontrolisati pa onda covjek nemoze bas racionalno da prosuduje. Da neduzim ima tu previse komplikovanih detalja u sustini na kraju dana svi su isti i slobodne cure i udate mame, a predpostavljam da i slobodni momci nisu previse izbirljivi (nemogu u njihovo ime govoriti jer ne spadam u tu kategoriju). Ja nisam krio svoju istoriju to jeste svi su unaprijed znali s kime imaju posla (tj. da postoje negdje zena i dijete) i prolazilo je i kod slobodnih a i kod udatih. Tako da je moj zakljucak da su svi isti i muskarci i zene i da su svi podjednako sebicni, samo trebaju priliku. Jedino sto shvatih nadam se na vrijeme ili ti u roku od jedne godine da bas to sve i nije vrijedno, i da ako nisi spreman da se razvedes i da otvoris drugu knjigu svoga zivota bolje se drzati po strani. I evo se poslije toga vise od 2.5 godine drzim recimo uspjesno po strani, ovo recimo samo zato sto sam bio u prilici opet da uradim isto al sam smogao snage da kazem zao mi je nebih ja to, ja samo hocu da se druzim. Al crv sumnje je uvjek tu i zelja se zna javiti s vremena na vrijeme, a ja bjezim vjerovatno iz razloga da se nebih nasao opet u istoj situaciji da vagam i odvagujem a skociti necu. Posebno kada sam propustio da skocim za zvijezdom.
Nakon svega mislim da covjek ne dobiva onoliko koliko ocekuje a sad u kom smislu to mora da vidi i prodiskutuje sa svojom dragom. ...