I da, volio bih i ja da su samo trzavice i sitnice, ali, vjerujte mi, veća je šansa da sljedeći papa bude musliman, nego da se nas dvoje pomirimo.

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
E baš ti hvala.alkalna_baterija wrote:ako ti išta znači, po meni to nije varanje![]()
whitelegend07 wrote:Hvala vam svima, puno različitih mišljenja, nema šta, ali da sam poslije ovoga nešto sad puno pametniji, pa i nisam.![]()
I da, volio bih i ja da su samo trzavice i sitnice, ali, vjerujte mi, veća je šansa da sljedeći papa bude musliman, nego da se nas dvoje pomirimo.
Jašta ćeš.whitelegend07 wrote:A volio sam je, volim je i voljeću je
Hahahah kralju.Steph wrote:Hajmo reći da sam nekada davno razmišljao kao ti i sada se smijem sam sebi, ne budali beze.![]()
Meni su trebala 3 dana.
Znači, ti opravdavaš ovo što uradih?kritichar wrote:blud je zakon
On bi ti ga odsjek'o.whitelegend07 wrote:Znači, ti opravdavaš ovo što uradih?kritichar wrote:blud je zakon
aha, kako da newhitelegend07 wrote:Znači, ti opravdavaš ovo što uradih?kritichar wrote:blud je zakon
whitelegend07 wrote:Jbg kriv sam, šta sad? Nisam smio, nisam trebao i gotovo.
"izduvni ventil" je jedina cura kojoj sam lagao. Slagao sam ja njoj tu noć brdo toga. Cura se druži sa mnom, sasvim pristojna djevojka, muški ideal što bi se reklo. Lijepa, ponizna, iskrena, skromna. Sve ono što ja nisam.
Mada priznajem, tu noć nije bila bitna ona. Da se bilo ko našao sa mnom isto bi bilo. Poslije toga sam se onako sit isplakao, nazvao tu bivšu i sve joj rekao. Gdje se nalazim, šta sam upravo uradio, sve. A odnose sa "izduvnim ventilom" sam bitno narušio. Trudimo se i ona i ja, ali vidi i budala da to više nije to.
Jbg sad.
cijeli post, koji zaista izgleda iskren, kvari ovaj epitet ......a i o tebi govori neštowhitelegend07 wrote:Jbg kriv sam, šta sad? Nisam smio, nisam trebao i gotovo.
"izduvni ventil" je jedina cura kojoj sam lagao. Slagao sam ja njoj tu noć brdo toga. Cura se druži sa mnom, sasvim pristojna djevojka, muški ideal što bi se reklo. Lijepa, ponizna, iskrena, skromna. Sve ono što ja nisam.
Mada priznajem, tu noć nije bila bitna ona. Da se bilo ko našao sa mnom isto bi bilo. Poslije toga sam se onako sit isplakao, nazvao tu bivšu i sve joj rekao. Gdje se nalazim, šta sam upravo uradio, sve. A odnose sa "izduvnim ventilom" sam bitno narušio. Trudimo se i ona i ja, ali vidi i budala da to više nije to.
Jbg sad.
whitelegend07 wrote:A nadam se.
Kad sam je nazvao poslije "zijana", rekao joj sve, zaplakala je onako bešumno, da ne skontam. Ali predugo ja nju poznajem, znam kako diše.
Već sutradan zove, kao, vidim ti si nastavio dalje. Blago tebi, mene je ovo skoro ubilo, znaš i sam. Da je situacija imalo drugačija, ja bih prva bila za to da nastavimo, znaš to, ali iz ovog nema izlaza. E onda sam je ja pitao je li fakat to to, je li me prekrižila iz daljeg života, da bi mi ona rekla: Nikad. Uvijek ću te željeti u svom životu. Pošto ti više ne mogu biti ono što želim, računaj da od danas imaš veliku prijateljicu koja će ti uvijek čuvati leđa.
Još nisam sebi došao od tog svega. Ali ajde, Balašević bi rekao:"sve prave su ljubavi tužne". Valjda nekad budem gdje si ti sad, valjda se nekad budem smijao dok budem čitao sve ovo.