Najbolji je Audi sa tri krampe
Varanje, sta uraditi ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Baltazar_khan
#2 Re: Varanje, sta uraditi ?
Fakat, onoliko krampi da postave.. AHAHAHAHA jako, samo tako 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#3 Re: Varanje, sta uraditi ?
Aman nekih ljuti ljudi... Zena 
- burek_in_space
#5 Re: Varanje, sta uraditi ?
Onaj shto voza forda,mora da je neki lafac,jer su ostali ochigledno zbog para privlachni!

- Troll_Happens
#6 Re: Varanje, sta uraditi ?
sve jeb... u bemwejovima mercedesima audijima i porsejima. 
ono sa krampama najludja slika hahha
-
Microsoft
#7 Re: Varanje, sta uraditi ?
slazem seJedan001 wrote:sve jeb... u bemwejovima mercedesima audijima i porsejima.
- sodom
#8 Re: Varanje, sta uraditi ?
ovo sa krampama se desilo koliko se sjecam prije nekoliko godina u mađarskoj kadje bio protest njihovih poljoprivrednika.
slicno kao kod nas samo sto oni sdekvatno reaguju na politička sranj...
slicno kao kod nas samo sto oni sdekvatno reaguju na politička sranj...
-
nica84
#9 Re: Varanje, sta uraditi ?
Vratiti bez razmisljanja:)
-
StaTeBriga
#10 Re: Varanje, sta uraditi ?
Varanje, vratiti bez razmisljanja, to je korektno. Bilo kakva prevara, odmah istom mjerom vratiti pa ga ostaviti. Sta ces drugo 
-
radiostar
#11 Re: Varanje, sta uraditi ?
StaTeBriga wrote:Varanje, vratiti bez razmisljanja, to je korektno. Bilo kakva prevara, odmah istom mjerom vratiti pa ga ostaviti. Sta ces drugo
a jesi mi oppppasnaaaaa....
-
callmethebreeeze
#12 Re: Varanje, sta uraditi ?
ali sta su jadna auta ikome skrivila?

- Secer_033
#13 Re: Varanje, sta uraditi ?
nisu auta kriva nego muskarci....a kako ih boli kad mu se nesto desi sa njihovim ljubimcem.....aauuuuuuuuu

-
nihoniho
#14 Re: Varanje, sta uraditi ?
e sta smo naucili ?
sto bolje auto- veca sansa da budete prevareni !
onaj ford je izuzetak koji potvrdjuje ppravilo.
sto bolje auto- veca sansa da budete prevareni !
onaj ford je izuzetak koji potvrdjuje ppravilo.
- Secer_033
#15 Re: Varanje, sta uraditi ?
sto vece, bolje i skuplje auto - sto veci konj koji ga vozi. Da izvine konj! 
-
bilosto
#16 Re: Varanje, sta uraditi ?
a joooooooooooj
mene je momak varao... u stvari, nekako je ispalo da sam ja ta s kojom vara neku drugu... mi smo bili konstantno, a oni su bili povremeno (zbog udaljenosti)... kad sam saznala, okoncala sam vezu... nije mi bilo lako... bila sam se prilicno vezala, a i bolio me ego, jer sam shvatila da nisam bila najvaznija... nekako se veza ponovno vrati na nas, nekako ja "progutam" da postoji jos neko, ali nije tu... nekako kazem sama sebi: ok, dok ne dodje slijedeci put, ajde bar da bude jedno fino ljeto... no, slijedeci dolazak je zabolio toliko da sam okoncala vezu i mislila da je to posljednji put da je okoncavam i da vise necu nikada htjeti s tom osobom biti zajedno... zaista, dani su prolazili, ja nisam uzvracala pozive, nisam odgovarala na mailove, na sms-ove, a njih je bilo u neogranicenim kolicinama i u svim mogucim formatima i sa svim mogucim odgovarajucim sadrzajima...
ostavio je tu drugu, molio i ja sam ga primila (ponovno) nazad... da li sam pogrijesila - ne znam! ali znam ja i zna on (sto je najvaznije) da vise nikada nece biti vracanja...
no, nisam isla u detalje, tako da neke stvari koje su u stvari uzrokovale da se to desi na ovaj nacin nisam ni pomenula, a bitne su... u principu jedna prevara je dovoljna da nikada vise ne bude isto i da se zauvijek u nama nastani nepovjerenje... na srecu, mi smo imali priliku da to nepovjerenje razbijemo i prije nego je doslo do drugog prekida, jer smo sve karte odavno stavili na sto... ovdje je bilo najbitnije pitanje da li ja mogu da zivim kao "druga" u nekoj vezi i to je ono sto nisam mogla...
ps: mislim da je ovo fakat kontradiktoran post
mene je momak varao... u stvari, nekako je ispalo da sam ja ta s kojom vara neku drugu... mi smo bili konstantno, a oni su bili povremeno (zbog udaljenosti)... kad sam saznala, okoncala sam vezu... nije mi bilo lako... bila sam se prilicno vezala, a i bolio me ego, jer sam shvatila da nisam bila najvaznija... nekako se veza ponovno vrati na nas, nekako ja "progutam" da postoji jos neko, ali nije tu... nekako kazem sama sebi: ok, dok ne dodje slijedeci put, ajde bar da bude jedno fino ljeto... no, slijedeci dolazak je zabolio toliko da sam okoncala vezu i mislila da je to posljednji put da je okoncavam i da vise necu nikada htjeti s tom osobom biti zajedno... zaista, dani su prolazili, ja nisam uzvracala pozive, nisam odgovarala na mailove, na sms-ove, a njih je bilo u neogranicenim kolicinama i u svim mogucim formatima i sa svim mogucim odgovarajucim sadrzajima...
ostavio je tu drugu, molio i ja sam ga primila (ponovno) nazad... da li sam pogrijesila - ne znam! ali znam ja i zna on (sto je najvaznije) da vise nikada nece biti vracanja...
no, nisam isla u detalje, tako da neke stvari koje su u stvari uzrokovale da se to desi na ovaj nacin nisam ni pomenula, a bitne su... u principu jedna prevara je dovoljna da nikada vise ne bude isto i da se zauvijek u nama nastani nepovjerenje... na srecu, mi smo imali priliku da to nepovjerenje razbijemo i prije nego je doslo do drugog prekida, jer smo sve karte odavno stavili na sto... ovdje je bilo najbitnije pitanje da li ja mogu da zivim kao "druga" u nekoj vezi i to je ono sto nisam mogla...
ps: mislim da je ovo fakat kontradiktoran post
- Nicola
#17 Re: Varanje, sta uraditi ?
uuu predobre slike...i ja bih isto napravila...

- Layne
#18 Re: Varanje, sta uraditi ?
Baš kontam šta bi meni mogla uradit''??
Možda skinut' lanac s bicikla
- Nicola
#19 Re: Varanje, sta uraditi ?
E pa naslo bi se nesto...ono tebi najdrazeLayne wrote:Baš kontam šta bi meni mogla uradit''??
- burek_in_space
#20 Re: Varanje, sta uraditi ?
Da mu razbijesh klipachu?!Nicola wrote:E pa naslo bi se nesto...ono tebi najdrazeLayne wrote:Baš kontam šta bi meni mogla uradit''??
To josh nisam chuo,ali djeluje zanimljivo.
- Cholina_Lokica
#21 Re: Varanje, sta uraditi ?
svezat ga i gajbu piva sve jednu po jednu istresti a on da gleda i ne moze nist uciniti 
- burek_in_space
#22 Re: Varanje, sta uraditi ?
Dile wrote:svezat ga i gajbu piva sve jednu po jednu istresti a on da gleda i ne moze nist uciniti
U sebe ili negdje drugo?!
- Layne
#23 Re: Varanje, sta uraditi ?
Š'a ima razbit klipaču
Š'a ima zavezat

Š'a ima zavezat
- Cholina_Lokica
#24 Re: Varanje, sta uraditi ?
sta ti dodje.... vise bi bolilo da popijes a ne das njemu