Sve upućuje na to da si TI TA koja ima profil na ovoj, nadasve cool, stranici

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
protiv te posasti se insan mora ozbiljno boriti. cekacu jednom da mi zena materi u posjetu ode, pa cu onda citav jedan vikend potrositi na spasavanju bosanki koje skrenuse s pravog puta.Aurora Borealis wrote:Ukucaj u njihov pretraživač po slobodnom nahođenju složenice i polusloženice tipa: swatka_mawa; littlle_ blondie; opasna; želim_te; samo_tvoja ili sličnocallmethebreeeze wrote: daj mi par nickova, da se registrujem i ukorim ih. mislim da ce me poslusati.
![]()
i izbaciće ti čitavu gardu našeg posrnulog podmladka
![]()
Ima da ih koriš do prekosutra, i još da ti ostane![]()
ona je o tome samo citala.Layne wrote:Aha, da me nađeš, a kako ti znaš sve ove nickove![]()
Sve upućuje na to da si TI TA koja ima profil na ovoj, nadasve cool, stranici
ne gumo to sad, na poslu sam. ali nije nick tesko zapamtiti.Layne wrote:Nego ova želim_te mi izgleda privlačno
A i mislio sam na nickcallmethebreeeze wrote:ne gumo to sad, na poslu sam. ali nije nick tesko zapamtiti.Layne wrote:Nego ova želim_te mi izgleda privlačno
Nekome je i ovo sexymamica papucarka wrote: Nikakva sexi poza, nista, vec me muz sliko sa prozora kako vucem ceker pun mrkve i krompiraHajd rekoh nek imam frisku za facebook.
doduse, kod mene su prijateljice uglavnom zenetineAurora Borealis wrote:Ma facebook je kulturni dernek mamicemamica papucarka wrote:vala ja se sa cekerom slikala za facebookfrisko sa pijace
![]()
Nikakva sexi poza, nista, vec me muz sliko sa prozora kako vucem ceker pun mrkve i krompiraHajd rekoh nek imam frisku za facebook. Jesam majke mi
![]()
![]()
A vi vamo spominjete neke seksi poze i sl. Ja jos nikoga nisam vidjela u tim nekim pozama. Sve normalne slike. I super mi je jer sam napokon kontaktirala sa nekim ljudima koje nisam dugo culaInace, je pravo dosadno.Niko nista ne pise. bas ko mailbox
Odi na izvorni dernek.ba i sve riječi su suvišne
![]()
Čuj ko mailbox
A recepti za dobar provodAurora Borealis wrote:E mamice, nisu svi poštena čeljada ko' mi![]()
A ni facebook nije za toga namijenjen, tj. nije
ali pred očima javnosti
Ali kažem ti, samo ti ukucaj onu drugu stranicu, sita ćeš se načuditi gdje nam omladine ode
Ima svega, samo ne recepata
![]()
Čuo i primio k znanjuAurora Borealis wrote:Ne htjedoh to navesti, pa poslije da me optužuju na blud da navodim ovudaN![]()
Ne traži vraga ti Layne, 'si čuo
hm,nije bas tako,ako neko planira ili zeli prevariti nekoga,moze se desiti i bez pomoci internetaBond_JaneBond wrote:@Mina_sa, ti si k'o i ja..To zavisi od osobe..npr. neko vece smo kolegica s posla i ja bile na predizbornom skupu..i ona je cijelo vrijeme smekala jednog slatkog mrkog, nismo mu ni ime znale..da bi nakon sto se zavrsio skup, prisla covjek i ne znajuci ko je, je l' u vezi, ili bilo sta drugo, rekla nesto u stilu "E ja bih voljela da se upoznamo ako nije problem![]()
!"..Njen komentar na moje "svaka ti cast" je bio, "bas me briga" mozda ga nikad vise necu vidjeti, a ja ne znam, mozda je dobila i broj telefona, znajuci kakva je potrudice se.
Ja to ne bih uradila pa sve da je doticni bijeli konj iz bajke..![]()
I da dok smo bile na tom skupu, odmah je i meni pronasla zrtvu (covjeka koji me apsolutno ne zanima bas kao ni onaj njen) za kojeg se ispostavilo da je ozenjen (hvala Bogu) -tako da me nece gnjaviti provodadzisanjem.
A to kad partneri imaju profil na derneku/facebooku/poljubac i slicnim stranicama nikad ne zavrsi dobro...
....i glumiti macana ili manekenkuBond_JaneBond wrote:Ma znam, ali je na net-u lako pobrisati tragove i zamesti trag.
BJB,znas kako razmisljam o ovom:ako nisam zadovoljna sadasnjom vezom,brakom,sta god,teznja ka "takvim"promjenama ce biti primjenjna ne smao na poslu,vani,kod raje,vec i na internetu,bilo gdje,ali si u pravu lakse je obrisati sve,ali vlastito nezadovoljstvo ce i dalje neobirsano setati vlastitim novim mislimaBond_JaneBond wrote:Ma znam, ali je na net-u lako pobrisati tragove i zamesti trag.
ma samo napravis licni poziv na kafu ,nakon tri javljanja,i eto problem rijesen,osim ako mozda na kafu dodje zamjenik/ica,o la la laotherside wrote:....i glumiti macana ili manekenkuBond_JaneBond wrote:Ma znam, ali je na net-u lako pobrisati tragove i zamesti trag.
evo procitah sad sve sto je napisano do sada. tema je varanje preko interneta, a na kraju ispade varanje preko facebook-a (jer je on eto "zlo u svom punom oblicju").Aurora Borealis wrote:Facebook je zlo u svom punom obličju.Dernek.ba je.. ne bih ni komentarisala
Kad vam ja kažem
sto je sa opcijom "ignore"Aurora Borealis wrote:WizzardFromBOZ wrote:evo procitah sad sve sto je napisano do sada. tema je varanje preko interneta, a na kraju ispade varanje preko facebook-a (jer je on eto "zlo u svom punom oblicju").Aurora Borealis wrote:Facebook je zlo u svom punom obličju.Dernek.ba je.. ne bih ni komentarisala
Kad vam ja kažem
Sarkazam koji izgleda nije prepoznat.
EDIT: Imala sam profil na istom, znam kako stvari funkcionishu, i znam da nije ni satanino djelo u svom punom obliku, ni zlo, ni shejtanska posla. Kad sam doshla do cifre 230 i neshto prijatelja, ukinula sam profil jer je izgubio svoj smisao. Dodaju te od turaka, pa nadalje.
Nisi shvatio 'ton' onog mog posta, ali ajde...