Varanje momka, muska solidarnost??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madFlava
#51 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
napravi lazni mail i posalji mu informacije,i potpisi se ispod sa imenom neke njene drugarice

- vicious2
#52 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
i kad znas - nista ne znas. nitko nema pojma sta se dogagadja iza zatvorenih vrata ...
- Ridjobrki
#53 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Stvar je jasna - Bog je tebe poslao na zemlju sa misijom da hudom rogonji otvoriš oči.Chischo wrote:Situacija je slijedeca.
Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.
Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
- AC_grom_DC
#54 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
dječak sa šibicama wrote:
plju, kakve bogaljke jebote na šta se sve ''čovjek'' može spustit.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#55 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
bezze mi je to da se on ne miješa u to.
svi vi koji to pišete, zamislite se, upitajte sebe da li bi vi voljeli da vam drug(arica) kaže kada bi znao/la.
logično DA miješanju. treba to odraditi nekako... možda anonimnom porukom ili direkt reći.
svi vi koji to pišete, zamislite se, upitajte sebe da li bi vi voljeli da vam drug(arica) kaže kada bi znao/la.
logično DA miješanju. treba to odraditi nekako... možda anonimnom porukom ili direkt reći.
-
Eshek
#56 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Ako vec - onda anonimno.
Ne bude li anonimno, dovoljno je da mu kaže kako se želiš osvetiti jer ti nije dala
onda si ga najebal

Ne bude li anonimno, dovoljno je da mu kaže kako se želiš osvetiti jer ti nije dala
- Ridjobrki
#57 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Ma moraš to uraditi, svi moramo naučiti lekciju o nemiješanju na svojoj koži. 
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#58 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Znači @ridjobrki ti bi volio da ti drug ne kaže a recimo zna da te levati neka?
a da on gleda fino kako ispadaš slon?
jel?
jel?
- Ridjobrki
#59 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Nije mu drug, u tom je kvaka. Njegova poznanica šara i on je sad u dilemi da li da liku koji mu je ni u rodu rod ni pomozi Bog otvara oči.anthraxQ wrote:Znači @ridjobrki ti bi volio da ti drug ne kaže a recimo zna da te levati neka?
jel?
A na kraju krajeva ja ako budem ispadao slon nek mi se vas dunjaluk smije, pravo mi i budi. Što veli naš narod u Americi people mostly deserve each other.
- anthraxQ
#60 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
eh pa onda anonimna poruka... 
- Not My Idea
#61 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
sto tebe to toliko tangira ako ti je ona poznanica a on-cao za caoChischo wrote:S njom sam onako kao prijatelj ali nista posebno, tu i tamo se zadesimo u istom drustvu, kad se vidimo na ulici stanemo, upitamo se. Momka joj znam samo cao za cao.
Dodatni razlog je sto sam bio u slicnoj situaciji kao taj njen momak i znam kako je to..., dakle muska solidarnost nista vise....
to tebe neka prevarila pa bi ti sad sve cure izdao?
zamisli, ti njemu kazes a on ti kaze "sta tebe boli qrac za to?" il kaze "znam, mi smo u otvorenoj vezi." sta bi ti, ispao idiot? neko je vec rekao, nikad ne znas sta se desava iza zatvorenih vrata.
- Ridjobrki
#62 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Ama ništa. Koncept muške solidarnosti nema veze sa ovom situacijom.anthraxQ wrote:eh pa onda anonimna poruka...
Naš narod u Engleskoj bi u ovakvim situacijama rekao not my cup of tea.
-
CiCk0
#63 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Pa sad.... nije ok ko sto rekoh....prevaru neopravdavam pa cak i ako vidim da neko nekog vara....bude mi krivo nekako....Uglavnom decko ako bash mislis da moras reci....anonimno odradio i cao....Not My Idea wrote:sto tebe to toliko tangira ako ti je ona poznanica a on-cao za caoChischo wrote:S njom sam onako kao prijatelj ali nista posebno, tu i tamo se zadesimo u istom drustvu, kad se vidimo na ulici stanemo, upitamo se. Momka joj znam samo cao za cao.
Dodatni razlog je sto sam bio u slicnoj situaciji kao taj njen momak i znam kako je to..., dakle muska solidarnost nista vise....![]()
to tebe neka prevarila pa bi ti sad sve cure izdao?
zamisli, ti njemu kazes a on ti kaze "sta tebe boli qrac za to?" il kaze "znam, mi smo u otvorenoj vezi." sta bi ti, ispao idiot? neko je vec rekao, nikad ne znas sta se desava iza zatvorenih vrata.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#64 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Slazem se, ... brko je sve napisao jasno, ne moze biti jasnije.Ridjobrki wrote: Nije mu drug, u tom je kvaka. Njegova poznanica šara i on je sad u dilemi da li da liku koji mu je ni u rodu rod ni pomozi Bog otvara oči.
A na kraju krajeva ja ako budem ispadao slon nek mi se vas dunjaluk smije, ......
Iz kakvih pobuda bi to trebalo reci nekome sa kojim si "zdravo-za zdravo"?
A nju treba pustiti, ... neka igra igru. Rijetke su one koje to znaju dobro sakriti.
I da dodam, ... mudar je ovaj nas brko, ...
Nase podneblje jos uvijek naopako prihvata ulogu onoga koji vara, i onoga koji je prevaren.
Vecina mudroga svijeta se smije i osudjuje onoga koji vara.
-
misaoni
#65 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Ne mijesaj se na nacin da sebe nesto tu uvlacis, ali se svakako potrudi da covjek sazna za tu njenu "dodatnu" vezu.Chischo wrote:Situacija je slijedeca.
Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.
Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
Mejlom, anonimno, mu skreni paznju pa nek sam sebi dokazuje kako hoce!
-
CiCk0
#66 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
BGm neznam ja nekako se saosjecam sa tim likom...jbga ba najgora je prevara u tim dugim vezama..... jes stoji to "Dok je kurbana bit ce i bajrama" al opet.....samo se stavim u njegovu poziciju kako bi meni bilo
mislim znam sta bi njoj bilo poslije toga

- Not My Idea
#67 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Ridjobrki wrote: Naš narod u Engleskoj bi u ovakvim situacijama rekao not my cup of tea.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#68 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Ama, zasto da se ikako mijesa u tu njihovu zayebanciju, a covjeka zna samo ovlash?misaoni wrote: Ne mijesaj se na nacin da sebe nesto tu uvlacis, ali se svakako potrudi da covjek sazna za tu njenu "dodatnu" vezu.
Mejlom, anonimno, mu skreni paznju pa nek sam sebi dokazuje kako hoce!
Zna li kakva ce biti njegova reakcija, .... moze li je covjek nakon tog saznanja prebiti, osakatiti, ... mozda i zikkkk, ....
Treba li mu griznja savjesti ako joj nesto takvo ucini?
- duminjo
#69 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
u svakom slucaju, ja bih prvo popricao sa poznanicom, da vidim zasto ona to radi, jer nikad ne znas sta se izmedju dvoje ljudi desava i ima li nekih problemu unutar neke veze, ma koliko to sa strane izgledalo divno i krasno..
anonimnim javljam momku da ga ona vara..(ne poznavaju kakva je tacno situaciju izmedju njih dvoje) mozes stvoriti dodatne probleme... znaci:
ako vec imas volju da pomognes,
1. provjeri ZASTO ONA TO RADI, s njom u 4 oka, (po mogucnosti snimit taj razgovor)
pa onda skontas sta dalje...a ako nemas volju da pomognes kako treba, nemoj ni povrsinski nekim anonimnim dojavama..
anonimnim javljam momku da ga ona vara..(ne poznavaju kakva je tacno situaciju izmedju njih dvoje) mozes stvoriti dodatne probleme... znaci:
ako vec imas volju da pomognes,
1. provjeri ZASTO ONA TO RADI, s njom u 4 oka, (po mogucnosti snimit taj razgovor)
pa onda skontas sta dalje...a ako nemas volju da pomognes kako treba, nemoj ni povrsinski nekim anonimnim dojavama..
-
oridjidji
#70 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Posao moj drug sa jednom mi drugaricom. I podje u Teslić. I tako jednom dok sam se vraćao ulazeći u haustor spazim djevojku jednu ljubi se. Vratim se. Kad ona ljubi se sa jednim momkom iz komšiluka. Rekoh vidi male šta radi, vucara mi druga za nos. Uđem u haustor nazovem druga, pitam ga sta radi, imali kakvih žena, kaže ima, on već smunto jednu Teslićanku. Haj reko super. Nego moj Daka kad se vratiš vamo pričaču ti nešto kad se vratiš. I vratio se on, ja njemu slušaj mala te vara. Vidim on se zacrveni. Krivo mu. Mala mu se svidjela više nego što je trebala. Rekoh vara te sa jednim malim iz komšiluka. Nemoj sada da te jede ljubomora, nema potrebe za tim, ti fino oko budi sa njom i gledaj da je maksimalno iskoristiš, a poslje joj šut kartu daj... i tako je i bilo. 
Isto tako sam savjetovao i drugog jarana, koju upecali malu da ga vara i to neofirno sasvim slucajno, to je skontao jaran nam iz price sa njenim švalerom. Odmah smo ga nazvali da nam se pridruzi, pa da i on poprica sa njim... al se nije odazvao jer ga je bilo stid sto je rogonja
Isto tako sam savjetovao i drugog jarana, koju upecali malu da ga vara i to neofirno sasvim slucajno, to je skontao jaran nam iz price sa njenim švalerom. Odmah smo ga nazvali da nam se pridruzi, pa da i on poprica sa njim... al se nije odazvao jer ga je bilo stid sto je rogonja
- Not My Idea
#71 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
duminjo wrote:u svakom slucaju, ja bih prvo popricao sa poznanicom, da vidim zasto ona to radi
pa zasto bi cura njemu rekla zasto to radi, poznaniku
jos da ovaj snima
-
CiCk0
#72 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Potpis....Not My Idea wrote:duminjo wrote:u svakom slucaju, ja bih prvo popricao sa poznanicom, da vidim zasto ona to radi
![]()
![]()
pa zasto bi cura njemu rekla zasto to radi, poznanikumoze ga samo poslat u pm sto se mjesa i sto zadire nos gdje mu nije mjesto...iskreno.
jos da ovaj snima
najnormalnije da ce ga otjerat "tamo gdje sunce nesija cesto" to bi bio glup potez a ona to moze iskoristit u svoju korist...
- FnatiC
#73 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
Najbolje sto mozes uraditi je kad je opet vidis samo njega nazovi i reci mu drug dodji tu i tu hitno je pravo pa nek sam vidi
-
CiCk0
#74 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
i ta ima mjesta....FnatiC wrote:Najbolje sto mozes uraditi je kad je opet vidis samo njega nazovi i reci mu drug dodji tu i tu hitno je pravo pa nek sam vidi
- duminjo
#75 Re: Varanje momka, muska solidarnost??
taman, ona ga otjera u mp3 i on onda ima razlog da sve kaze njemuCiCk0 wrote:Potpis....Not My Idea wrote:duminjo wrote:u svakom slucaju, ja bih prvo popricao sa poznanicom, da vidim zasto ona to radi
![]()
![]()
pa zasto bi cura njemu rekla zasto to radi, poznanikumoze ga samo poslat u pm sto se mjesa i sto zadire nos gdje mu nije mjesto...iskreno.
jos da ovaj snima
najnormalnije da ce ga otjerat "tamo gdje sunce nesija cesto" to bi bio glup potez a ona to moze iskoristit u svoju korist...