vanredno studiranje na ff u sarajevu
-
belmich
#1 vanredno studiranje na ff u sarajevu
upisala sam engleski jezik na ff u sarajevu i radila sam prijemni s tim da sam se prijavila za redovni studij.Medjutim primili su me medju vanredne studente a ja zaista ne znam nista o vanrednom studiranju,pa ak mi molim vas mozete malo pojasniti jer sam ja sasvim izgubljena...hvala unaprijed 
-
samo malo
#2 Re: vanredno studiranje na ff u sarajevu
Tvoje je da iskesiras lovu kad budu trazili, pripremi se na jedan ispitni rok po semestru, u kojem ako ne polozis neki predmet, mozes se slikati.
I da, imaces dva sata predavanja po predmetu.
Otprilike je to tako, bh skolstvo, kao i sve ostalo u drustvu, drek.
I da, imaces dva sata predavanja po predmetu.
Otprilike je to tako, bh skolstvo, kao i sve ostalo u drustvu, drek.
- alica.k
#3 Re: vanredno studiranje na ff u sarajevu
ma ja ti studiram eng vanredno, u biti, isto je kao i redovno, znaci mos slobodno na predavanja mozes na vjezbe, mozes sve sta ti padne na pamet, samo placas manje od sf, a nisi obavezna na predavanjima.
e sad, ako mislis dje putovat, vizu je skoro pa nemoguce dobit ako si vanredan student, a isto tako ako se odmah ne prijavis na biro neces imati zdravstveno osiguranje.
ovo za rokove sto @samo malo kaze....a tako ti je svakako, bila redovna, sf ili vanredna.
edit: ako budes imala prosjek 9.0 na kraju onda mozes preci u redovne.
e sad, ako mislis dje putovat, vizu je skoro pa nemoguce dobit ako si vanredan student, a isto tako ako se odmah ne prijavis na biro neces imati zdravstveno osiguranje.
ovo za rokove sto @samo malo kaze....a tako ti je svakako, bila redovna, sf ili vanredna.
edit: ako budes imala prosjek 9.0 na kraju onda mozes preci u redovne.