fixer wrote:ja bi ih dao strijeljati!!!!

kod mene ne bi bilo razmisljanja. ionako smo siromasni kao drustvo, resursa i ono malo sto imamo ne znamo iskoristiti, i sad da nam se desavaju ovakvi obredi vandalizma, koji nemaju svrhu a ni cilj...
jucer sam cuo jednog zaposlenika iz direkcije za ceste i rekao mi je da je velika kolicina po kvaliteti nedozvoljenog materijala ugradjena u sarajevsku zaobilaznicu. dokle vise? je li mi mozemo imati ista kvalitetno napravljeno poslije rata?
Pa kako te nije sramota, molim administratore da djeluju na ovo.
Ovaj covjek siri mrznju i rasizam, molim da ga se ukloni, jer i ti divljaci imaju svoja prava i njihove zivote niko nema pravo da ugrozi, a kamo li da ih de strelja kako on to zagovara...
Ovo je krajnja nekultura i netolerancija i krsenje pravila foruma, dokle sa ovim izlijevima mrznje?
Mislim da bi uvodjenje drustveno korisnog rada bila pravo dobra stvar kada su ovi problemi u pitanju (ciscenje smeca po ulicama)+ novcana kazna.
Krivci po meni su i škole koje su prije bile obrazovnoodgojne ustanove, a sada imaju samo obrazovni karakter ako i taj...
Roditelji, odgoj u kuci ima mnogo udjela u ovome i naravno nepravilno ponasanje kod djece koje se treba ispravljati jos od malih nogu, te hiperaktivne, destruktivne je najlakse uociti jer uvijek zele biti u centru paznje.