Van Gogh
- Dori
#1 Van Gogh
Trebaju mi 4 karte za koncert sutra? Ima li neko za prodati? 
- tranquil
#2 Re: Van Gogh
nije valjda da je nestalo u redovnoj prodaji ?Dena wrote:Trebaju mi 4 karte za koncert sutra? Ima li neko za prodati?
- suncica24
Samo, je... ja njima sve po spisku.
Prvo za zimu, red i stajanje ispred od sat i pol vremena!
A drugo za salu u koju strpase onakav bend! idioti, za njih je Zetra, a ne salica sa 3000 mjesta (ako se ubroje i ona okolo, gdje mozez cuti... nista!)
A da su najzesci... jesu!
Prvo za zimu, red i stajanje ispred od sat i pol vremena!
A drugo za salu u koju strpase onakav bend! idioti, za njih je Zetra, a ne salica sa 3000 mjesta (ako se ubroje i ona okolo, gdje mozez cuti... nista!)
-
ifbbpro
ja sam cekao u redu cirka 5-10min, samo se ugurali na pocetak redasuncica24 wrote:Samo, je... ja njima sve po spisku.
Prvo za zimu, red i stajanje ispred od sat i pol vremena!![]()
![]()
malo mi bilo smijesno kako niko ne reaguje i kako je red dugacak dobrih 50m, brate kad nema nikakve ograde, samo se prisunjas pocetku reda i to je to
ovo nek ti bude skola za ubuduce, suncice
ZAKON JACEGA
- Miki123
hehe jest. pokušavali su neki mangupi, pa umalo da ne dobiše po p****ifbbpro wrote:ja sam cekao u redu cirka 5-10min, samo se ugurali na pocetak redasuncica24 wrote:Samo, je... ja njima sve po spisku.
Prvo za zimu, red i stajanje ispred od sat i pol vremena!![]()
![]()
A da su najzesci... jesu!![]()
malo mi bilo smijesno kako niko ne reaguje i kako je red dugacak dobrih 50m, brate kad nema nikakve ograde, samo se prisunjas pocetku reda i to je to
ovo nek ti bude skola za ubuduce, suncice![]()
ZAKON JACEGA
Neko te ima
http://www.youtube.com/watch?v=vk-uoDQUIUw
Opasan ples
http://www.youtube.com/watch?v=dkP4G9nM354