7th_Heaven wrote:hehe da najkomercijalniji dj...pa pogle malo kakva je to lista, umrijet od smijeha..

Daj, ne seruckaj stara. Kad takve stvari pricas vidi se da nista ne znas o muzici.

Ti volis satro underG. Sigurno bi ti Paul bi dobar kad bi pratio trendove i te folove, samo sto bi onda bio gori od najgore komercijale. On definitivno nije komercijala. Covjek pusta sto voli i on je jedan od rijetkih koji je odan sebi. Zato je najjaci.

Cim nesto radis po nekim pravilima, sekiras se i kompleksiras da li ce to nekome bit cool-nastaje totalno sranje od muzike. Takva je teska komercijala i teski tzv. Underground. Vecina ekipe na ovim prostorima fura takve filmove i to su uglavnom netolerantni ljudi koji ne kuze dusu muzike. Nemoj i ti bit takva, molim te. Ja ovu muziku slusam vec 10 i vise godina i znam sta pricam. I ja sam znao imat ponekad takve komentare. Bio sam blesav. Treba slusat i pustat ono sto iskreno volis-od softy dance-a do minimalca. Zao mi brate kad vidim i cujem na koji nacin ljudi razmisljaju...
PvD dere do jaja!!!!

Bit ce zakon na Valkani. Bilo bi bolje da je plaza u igri i da je vise dana ali sta ces... Pozdrav ekipi i narocito van dyk-u. Peace