Posao jeste mučan, ali pitt ne vrijedi višemala-i wrote:malo je stoja za tako mučan posaoprleitihi wrote:imaš stoju od mene ako i pitta izgazaš![]()
VALENTINOVO
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
fixer
ja sam najebao za valentinovo...al zaista!! vjerovali ili ne sad sam trenutacno s tri!!!!
ne hvalim se, dapace konj sam!!! znam
sve je krenulo tako sto sam imao jednu djvojku u sa s kojom sam jos iako sam otisao ovu godinu zbog posla u drugu drzavu! ovdje sam za muku nasao jos jednu domacu... uhvatila se prilka pa reko sta fali! neki dan ponovo se desi jos jedna prilika koju stvarno nisam mogao odbiti pa mi je ona trecaa! umoran sam od maslanja zasto se tog dana ne mogu vidjeti s jednom od ove dvi koje su mi blizu! ova u sa mi nije problem jer je daleko! ali i s njom trebam biti dobar jer do nje mi je stalo najvise! ova treca mi je rekla da me voli plus ona je fizicki najbolja i s njom vrijeme provodim odlicno! a druga mi je kao bolje receno neka s kojom mogu kad hocu! tehnicki ne bi trebao ni jednoj pokloniti nista za valentinovo jer nisam zaljubljen al tehnicki! frend sad likuje jer moram kupiti tri poklona! samo kad me stigne Bozija kazna....stvarno me strah!
sve je krenulo tako sto sam imao jednu djvojku u sa s kojom sam jos iako sam otisao ovu godinu zbog posla u drugu drzavu! ovdje sam za muku nasao jos jednu domacu... uhvatila se prilka pa reko sta fali! neki dan ponovo se desi jos jedna prilika koju stvarno nisam mogao odbiti pa mi je ona trecaa! umoran sam od maslanja zasto se tog dana ne mogu vidjeti s jednom od ove dvi koje su mi blizu! ova u sa mi nije problem jer je daleko! ali i s njom trebam biti dobar jer do nje mi je stalo najvise! ova treca mi je rekla da me voli plus ona je fizicki najbolja i s njom vrijeme provodim odlicno! a druga mi je kao bolje receno neka s kojom mogu kad hocu! tehnicki ne bi trebao ni jednoj pokloniti nista za valentinovo jer nisam zaljubljen al tehnicki! frend sad likuje jer moram kupiti tri poklona! samo kad me stigne Bozija kazna....stvarno me strah!
- nebojeplavo
Mozda za Valentinovo ostanes bez sve tri, pa mozes sve ispocetka 
- nebojeplavo
Uh fixer, da si u Sa, mogli bi te kandidovati za onog najpozeljnijeg

- nebojeplavo
Eh, i kako takvu ponudu odbiti

- zena21
Jarane kad stignes svefixer wrote:ja sam najebao za valentinovo...al zaista!! vjerovali ili ne sad sam trenutacno s tri!!!!ne hvalim se, dapace konj sam!!! znam
Ti jos malo pa ko ona medicinska sestra od neki dan
-
PITARKA_SA
dobila sam poklon,i ako sam pokusala ignorisati valentinovo,koje mi inace ne znaci haman nista specijalno..al eto sad ispadoh bezobrazna,on meni poklon ja njemu nista

- pitt
pa ispleti mu priglavke....sa srcima......na brzakaPITARKA_SA wrote:dobila sam poklon,i ako sam pokusala ignorisati valentinovo,koje mi inace ne znaci haman nista specijalno..al eto sad ispadoh bezobrazna,on meni poklon ja njemu nista![]()
![]()
-
PITARKA_SA
nosi 44 brojpitt wrote:pa ispleti mu priglavke....sa srcima......na brzakaPITARKA_SA wrote:dobila sam poklon,i ako sam pokusala ignorisati valentinovo,koje mi inace ne znaci haman nista specijalno..al eto sad ispadoh bezobrazna,on meni poklon ja njemu nista![]()
![]()
:D
aha..umalo da zaboravim,aj dont nou plesti uopste
-
Svemirski_Jebach
pogotovo kad se nema momkafreak_with_a_laptop wrote:
V-day sucks
-
freak_with_a_laptop
eee moj svemirko, life is a bitch, jedino me tjesi, da ni "papirushama" nije bas tako sjajnoSvemirski_Jebach wrote:pogotovo kad se nema momkafreak_with_a_laptop wrote:
V-day sucks![]()
![]()
-
in medias res
pa ispleti mu priglavke....sa srcima......na brzakapitt wrote:PITARKA_SA wrote:dobila sam poklon,i ako sam pokusala ignorisati valentinovo,koje mi inace ne znaci haman nista specijalno..al eto sad ispadoh bezobrazna,on meni poklon ja njemu nista![]()
![]()
ispleti mu nakurnjak......
valjda ne nosi velik broj
-
in medias res
vidi ovo....mlada i zelena , preduhitrila si me