Valentinovo - ideje za poklon

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Gospoda Ministarka

#51 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:43, edited 1 time in total.
burek_in_space

#52 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by burek_in_space »

Gospoda Ministarka wrote:Nemam pojma nisam na FB :D
Nisi svjesna shta propushtash. :D

Inache, Valentinovo ide, Valentini se nadam. :oops:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#53 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by ladyblue18 »

Tema o FB-u njet ovdje. :D

Tema je valentinovo. :oops:
zelenashica

#54 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Ako moze pored mene i obaveza koje ima usreciti jos jednu ja mu je halalim :D
Eh da mi je naci jednu ovako nagodnu. :(

:mrgreen:
Zavaravaš se bureče sa njenom "nagodnošču"taj nje ne smije sa jaranicama na kafu ko ti :oops: :lol: :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#55 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:44, edited 1 time in total.
phillie

#56 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by phillie »

Jack Be Nimble wrote:Mrzim Valentinovo! To nije dan ljubavi, nego dan kapitalizma! Mrzim ga! Zasto meni mora reci marketing kada je trebam da pokazem curi koliko je meni stalo do nje? To je jedini razlog zasto ga mrzim. Sta fali sa 13-tim februarom, zasto tada ne mogu kupiti cvijece?
Potpuno se slazem sa tobom, ovo nema veze sa danom zaljubljenih (mada mi je i taj pojam nako bezze, jbg, jel tad se zaljubljeni vise vole?), vec cisto da se na temu neke sentimentalnosti zena i popustljivosti muskaraca klepi neka marka. A za sve je "kriv" Sveti Valentin, mozda bi trebalo otici u crkvu i zapaliti svijecu.
Jack Be Nimble wrote: Imaju tri datuma koja pamtim njen rodjendan, dan kada smo krenuli i 8. Mart. Za sve ostale dane nastojim da barem jednom u mjesecu odemo na romaticno vecer, cvjece joj kupim, neki nakit, izaberem par cokoladica stavim u kutijcu sa masnom, itd...samo onako reda radi. Dok smo u kinu izvadim joj nausnice kad najmanje ocekiva. Mrzim Valentino jer ispada "eto da nisam vidio reklame na TV-u nebi ti kupio ovo cvjece".
Ma jarane da avione motas u celofan i poklanjas, ako TAJ dan ne poklonis nista, sve to pada u vodu. A ovo boldirano: Majke ti kako ih uspijes izvaditi, a da ne osjeti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jack Be Nimble wrote: Do sada sa svim curama sam mogao da zaobidjem taj dan, medjutim danasnja cura veli "ali sta cu reci svojim prijateljicama ako nista ne uradimo za Valentinovo" :x

Nemam nikakve inspiracije za ovaj dan, jednostavno sta god da uradim za nju, necu uzivati u tom njenom osmjehu. Osjecam se ko Tony Soprano kada povali neku sa strane, pa onda kupi zenu neki skupi nakit! Prema tome dajte mi neku ideju. Sta se radi za taj glupi dan?
Predlozi joj nezaboravni sex, pa nek prica prijateljicama sta ste radili na Valentinovo :mrgreen:

Generalno, mislim da se muskarci nepotrebno opterecuju i Valentinovim i 8 martom. Daleko od toga da te datume treba ignorisati, ali cvijece ili parfemcic ili ukusno upakovana bombonjerica ili neki mali privjesak ili neki simpatican i smijesan poklon, cisto da se obiljezi taj "vazni" datum, a naravno za neke datume daleko vaznije za nju /njen rodjendan/ i vas /datum upoznavanja, vjeridbe, vjencanja/ e onda brate deri kesu.

A ima i ona narodna: Bice ti kako naucis zenu...Ako djevojku "naucis" da svako malo dobija poklone i iznenadjenja, ma koliko god to u pocetku bilo joj zanimljivo i slatko i romanticno, kasnije to postaje obicno i ne daj Boze ako slucajno taj "obicaj" urijedi, bice odmah kako je ti zapostavljas, ne volis, kako je sve izbljedilo...itd... :)
1987vendetta

#57 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by 1987vendetta »

Jack Be Nimble wrote: Do sada sa svim curama sam mogao da zaobidjem taj dan, medjutim danasnja cura veli "ali sta cu reci svojim prijateljicama ako nista ne uradimo za Valentinovo" :x

Nemam nikakve inspiracije za ovaj dan, jednostavno sta god da uradim za nju, necu uzivati u tom njenom osmjehu. Osjecam se ko Tony Soprano kada povali neku sa strane, pa onda kupi zenu neki skupi nakit! Prema tome dajte mi neku ideju. Sta se radi za taj glupi dan?
Necu da kritikujem tvoju djevojku, ako tebi valja, valja i meni, samo da kazem da ne razumijem takve osobe. Znaci, nije stvar u tome da se njoj nesto posebno radi za Valentinovo, nego je bitno da to lijepo zvuci kad se bude prepricavalo drugaricama. Isto kao ljudi koji odu na sijelo, kafu, ma samo da nisu u kuci, slikaju se, i onda te slike postavljaju na fb da se vidi da njima zivot nije dosadan. Ako joj je toliko bitno sta drugarice misle, nek bude s njima u vezi, pa nek si pripremaju iznenadjenja za Valentinovo i prepricavaju ih..
theTruePath

#58 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by theTruePath »

reci joj da si musliman i da to nije tvoj praznik :D na to ti nece imati sta reci ;)
Jack Be Nimble

#59 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by Jack Be Nimble »

rekao sam da sam musliman, ali dzaba. na kraju je bilo cvjece, cokoladice, vecerica itd. sranje praznik ili sta god da je vec!
Officer Crabtree

#60 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by Officer Crabtree »

Ipak je Ton bolje prošao. :lol:
majmunce

#61 Re: Valentinovo - ideje za poklon

Post by majmunce »

drustvo i to je to :lol:
Post Reply