Mrzim Valentinovo! To nije dan ljubavi, nego dan kapitalizma! Mrzim ga! Zasto meni mora reci marketing kada je trebam da pokazem curi koliko je meni stalo do nje? To je jedini razlog zasto ga mrzim. Sta fali sa 13-tim februarom, zasto tada ne mogu kupiti cvijece? Imaju tri datuma koja pamtim njen rodjendan, dan kada smo krenuli i 8. Mart. Za sve ostale dane nastojim da barem jednom u mjesecu odemo na romaticno vecer, cvjece joj kupim, neki nakit, izaberem par cokoladica stavim u kutijcu sa masnom, itd...samo onako reda radi. Dok smo u kinu izvadim joj nausnice kad najmanje ocekiva. Mrzim Valentino jer ispada "eto da nisam vidio reklame na TV-u nebi ti kupio ovo cvjece".
Do sada sa svim curama sam mogao da zaobidjem taj dan, medjutim danasnja cura veli "ali sta cu reci svojim prijateljicama ako nista ne uradimo za Valentinovo"
Nemam nikakve inspiracije za ovaj dan, jednostavno sta god da uradim za nju, necu uzivati u tom njenom osmjehu. Osjecam se ko Tony Soprano kada povali neku sa strane, pa onda kupi zenu neki skupi nakit! Prema tome dajte mi neku ideju. Sta se radi za taj glupi dan?