Pokrecem temu o ovim tipu
Po meni ako nine reagovao,NA PRISLUSLIVANJE, opozicije, u Srpskoj nece nikad koristiti bonske ovlasti.
Pravi mlakonja i zenskaros, mekusac ,nikakav kapacitet.
Zanima me kad ce doci do promjene Visokog predstavnika?
Valentin Inzko
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#2 Re: Valentin Inzko
Ma ne odlucuje on kad ce iskoristiti bonske ovlasti... on je samo pijun koji ceka naredbe, nema nikakvu odgovornost a pritom ima vrhunsku platu. Upala mu kasika u med.
Kad Amerika ili EU odluce da se nesto treba poduzeti, tad ce mu narediti i onda ce nesto i uraditi. Do tada, lik se slika, radi intervjue i uziva.
Kad Amerika ili EU odluce da se nesto treba poduzeti, tad ce mu narediti i onda ce nesto i uraditi. Do tada, lik se slika, radi intervjue i uziva.
-
high_volume
#3 Re: Valentin Inzko
Bolje je pitanje kad će VP početi raditi svoj posao
-
Sociolog
#4 Re: Valentin Inzko
Prisluskivanje Opozicije nije za Bonskih ovlasti??Entropio wrote: ↑30/05/2020 23:21 Ma ne odlucuje on kad ce iskoristiti bonske ovlasti... on je samo pijun koji ceka naredbe, nema nikakvu odgovornost a pritom ima vrhunsku platu. Upala mu kasika u med.
Sjecas li se sta je radio Petrich pa i Paddy? Sjeckali sve u startu
- Logovan
#5 Re: Valentin Inzko
Izražavam zabrinutost za ovakvu temu. 
-
Sociolog
#6 Re: Valentin Inzko
Tip je presao 70 godinu..ispunjava sve uslove za penziju.
Spominjao je da ce donkjeti Zakon o negiranju Genocidu.Evo u junu smo o njemu ni traga ni glasa,bas me zanima sta ce povodom toga.
Kada su mu par novinara poslali dopis u maju sad oko toga,hladno je izgnorisao i nista nije odgovorio,napisao.
Spominjao je da ce donkjeti Zakon o negiranju Genocidu.Evo u junu smo o njemu ni traga ni glasa,bas me zanima sta ce povodom toga.
Kada su mu par novinara poslali dopis u maju sad oko toga,hladno je izgnorisao i nista nije odgovorio,napisao.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#7 Re: Valentin Inzko
Sjeckali su jer su imali odobrenje od sefova, a ne zato sto su fini.Sociolog wrote: ↑31/05/2020 01:04Prisluskivanje Opozicije nije za Bonskih ovlasti??Entropio wrote: ↑30/05/2020 23:21 Ma ne odlucuje on kad ce iskoristiti bonske ovlasti... on je samo pijun koji ceka naredbe, nema nikakvu odgovornost a pritom ima vrhunsku platu. Upala mu kasika u med.
Sjecas li se sta je radio Petrich pa i Paddy? Sjeckali sve u startu
- problemnatravunu
#8 Re: Valentin Inzko

Tema već podavno ima valentin-inzko-all-about-t59619.html
Što se mene tiče neka i ove, nema tu ništa pametno da se kaže, ja sam vjerovatno naivčina,
kad sam mislio da bi neki visoki predstavnik ,
poslije Pedi Ešdauna (vidiš moj avatar) nešto bitno uradio za državu i stanovnike ove države !
Dakle, onako kako je to Pedi radio, tako ja to zamišljam, ko god lane, počne srati ,
odmah noga po hitnom postupku iz politike i javnog života...pa tako 2, 3 , 5, 10 godina raditi, stoka bi se očistila,
na vlast i u politiku bi došli ljudi koji žele da BiH uspije, a ne ovi lopovi i fašisti, raznih vrsta i nacija...
Utopija!
-
Palmalma
#9 Re: Valentin Inzko
Ono sto Visoki Predstavnik zna, i ima dokaze za to, je da tri glave u BiH odlicno saradjuju i izazivaju krize radi lakseg vladanja i bogacenja. Sve tri glave su podrzane od svojih vjerskih vodja i vecine u svom korpusu.
E, sada je pitanje - zasto bi Visoki Predstavnik to mijenjao?