vee-jay wrote:jel' znas ili kasike?saim_adka wrote:dr. Valentin Intzko
To je velika kasika, EU zemlje su sve dogovorile, sad je samo na Turskoj, SAD i Rusiji kako ce odluciti...Intzko je izgleda favorit s Emyrom
vee-jay wrote:jel' znas ili kasike?saim_adka wrote:dr. Valentin Intzko
Dosadašnji glavni kandidat za to mjesto Britanac Emyr John Sperry nije u stanju da odgovori toj obavezi, a mogući novi kandidat je austrijski ambasador u Ljubljani Valentin Inzko, javila je Beta.
Nazalost ovo je bolna istina.Judge_Dread wrote:oldschool wrote:Iskreno mislim da je svejedno tko će biti, svi nabrojani su neke lijeve diplomate, ljudi koji ulete u sedlo i dobro zarade, oni ništa ne odlučuju, već slušaju šta im njihovi centri moći narede, jednostavno ne postoji nikakva volja za rješavanjem kočionih sistema ove države, mislim da je Ashdown najviše koristio Bonske ovlasti, a poslije njega skoro nikako se nisu koristile, možda ovi iz RS-a misle da ako dođe ponovo neki Britanac da će isto biti, mada ja iskreno ne vjerujem da ako dođe da će to raditi, mislim da je najveći problem setup našeg naroda, dok ne dožive neki reset i katarzu neće nam ništa pomoći, nažalost!!!!!!![]()
![]()
dallton wrote:kao sto su kasike i predvidjele
Dosadašnji glavni kandidat za to mjesto Britanac Emyr John Sperry nije u stanju da odgovori toj obavezi, a mogući novi kandidat je austrijski ambasador u Ljubljani Valentin Inzko, javila je Beta.
nema potrebe da tako reagujes...ako zelis vrati se na moje postove od ranije gdje sam komentirao dodinu izjavu da kao "pc ne zeli britanca" - seljacki fazoni, sad ce to pokusati da predstave kao svoju pobjedu nad mz-omvee-jay wrote:dallton wrote:kao sto su kasike i predvidjele
Dosadašnji glavni kandidat za to mjesto Britanac Emyr John Sperry nije u stanju da odgovori toj obavezi, a mogući novi kandidat je austrijski ambasador u Ljubljani Valentin Inzko, javila je Beta.![]()
![]()
![]()
-> manje radi same informacije, nego radi nacina informisanja -> onako kao mz radi tako dobijamo i informacije od njih -> sve polovicno, nista oficijelno, malo 'vako malo 'nako...dallton wrote:nema potrebe da tako reagujes...ako zelis vrati se na moje postove od ranije gdje sam komentirao dodinu izjavu da kao "pc ne zeli britanca" - seljacki fazoni, sad ce to pokusati da predstave kao svoju pobjedu nad mz-omvee-jay wrote:![]()
![]()
![]()
jeza u ledja wrote:ko ce ga svhatit ozbiljno sa ovako smijesnim imenom
bice svaki dan valentinovoSocijalista wrote:jeza u ledja wrote:ko ce ga svhatit ozbiljno sa ovako smijesnim imenom![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da jest...ikiiiiivee-jay wrote:Jel' oficijelno?

KAzu da je porijeklom Hrvat, ozbiljno.Maraschino wrote:10. Dr. Valentin Zdravko INZKO
pd. Preglej, 1949
Feistritz i.R. / Bistrica v R.
je li to ovaj...
Auuuuuuuuu, Hrvati su najebali, jer ovaj neće smjet za njih da navijaSocijalista wrote:
KAzu da je porijeklom Hrvat, ozbiljno.
kakav predsjednik i kakvi bakraci...Lincoln-Burrows wrote:Najveća je žalost što se visoki predstavnik doživljava kao predsjednik,
i tu je sav jad i tuga ovakve države.
Bogami se Dodi ne pise dobro... Ovoga nece moci muntati k'o onu budalu Lajcaka. Znaju Slovenci Srbe vrlo dobro.... Danach war er bis 1999 österreichischer Botschafter in Sarajewo, wo er die Botschaft eröffnete und aufbaute.