Vozdra.
Pošto je Valencia moj omiljeni klub otvaram posebnu temu. Uvijek su u vrhu španske lige, sa fenomenalnim igračima. A često su nepravedno
zapostavljeni, u sjeni Reala i Barcelone. Zanima me šta vi mislite o ovom kubu?
Valencia C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- adcor
#3 Re: Valencia C.F.
pozdrav za sve NAVIJACA valensije
nisam jos cuo da neko u
navija za njih.
kako mislis nepravedno zapostavljeni?
nisam jos cuo da neko u
kako mislis nepravedno zapostavljeni?
- abondanzieri
#4 Re: Valencia C.F.
Deranje guzova šišmišima sutra

- ultima_palabra
#5 Re: Valencia C.F.
Klub koji ne simpatišem baš pretjerano (navijač Madrida), prije svega zbog uprave koji bi prodali dušu đavolu prije nego igrača Madridu
eto probijen je malo led sa Albiolom. Uvijek su imali nekoliko odličnih igrača, posebno sam simpatisao onu generaciju sa Lopezom, Farinosom, Gerardom, Mendietom, nakon odlaska svi propali manje više
Kasnije ih je Benitez pretvorio u mašinu, ali su igrali ružan fudbal.
što se tiče ove generacije, par fantastičnih ofanzivnih igrača, ali odbrana za nekoliko klasa lošija. Nosiće se dobro sa velikim ekipama, ali s malim će imati problema. S obzirom da su Villareal i Atletico katastrofalno krenuti, realno je da mogu do 4.mjesta
što se tiče ove generacije, par fantastičnih ofanzivnih igrača, ali odbrana za nekoliko klasa lošija. Nosiće se dobro sa velikim ekipama, ali s malim će imati problema. S obzirom da su Villareal i Atletico katastrofalno krenuti, realno je da mogu do 4.mjesta
- bihpatriot
#6 Re: Valencia C.F.
A brate, Valencia je klub koji se osjeca, voli, ljubi...mavcs wrote:Vozdra.
Pošto je Valencia moj omiljeni klub otvaram posebnu temu. Uvijek su u vrhu španske lige, sa fenomenalnim igračima. A često su nepravedno
zapostavljeni, u sjeni Reala i Barcelone. Zanima me šta vi mislite o ovom kubu?
Valencia je ko prelijepa pjesma sevdalinka...
Jednostavno, izmedju mene i Valencie postoji neka neobjasnjiva misticna nit, jer od prvi put kada sam ih pogledao na telki, jednostavno sam osjetio pozitivne vibre...
(BTW, a mozda fakat ima neka konekcija Valencia, Sefardi, Sevdah, Bosna... tko ce ga znat...
Valencia