Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Upravo si pobio sam sebe i svoju teoriju
dakle LIJECILI SU SE...pitanje je samo kako...odgovor je onako kako su najbolje znali.
Sada se malo vise zna,pa se moze bolje i lijeciti...ili je i ovo laz ?
Nista ja nisam pobio nije bilo vakcina nije bilo ljekova a bolesti kakvih hoces,nisi kompetentan da sa tobom o tome pricam jer si obicni prodavac mobitela,kad zavrsis medicinu onda repliciraj a do tada ma vozdrica
Jak ti argument...evo ja cu naci 1000 doktora koji ce reci suprotno od tebe.
Ja ti govorim da antivakseri furaju pricu da se ne treba nikako lijeciti a kada umres,onda druga prica.
Evo i ti isto to pokusavas progurati...dakle od virusa se ne treba lijeciti,jer je lijek vakcina a vakcine ne valjaju.
Evo ja primio 2 doze i nikakvih problema...nadam se da ni sa boosterom nece biti problema.
A zasto si ti doktor ako ne vjerujes u lijekove ?Kako mislis lijeciti ljude...vudu magijom i zapisima ?
Upravo si pobio sam sebe i svoju teoriju
dakle LIJECILI SU SE...pitanje je samo kako...odgovor je onako kako su najbolje znali.
Sada se malo vise zna,pa se moze bolje i lijeciti...ili je i ovo laz ?
Nista ja nisam pobio nije bilo vakcina nije bilo ljekova a bolesti kakvih hoces,nisi kompetentan da sa tobom o tome pricam jer si obicni prodavac mobitela,kad zavrsis medicinu onda repliciraj a do tada ma vozdrica
Jesi li ti završio medicinu ko Torabija kad je bio u Zetri?
doktornauke wrote: ↑29/01/2022 17:13
Nije bilo vakcina ni lijekova ali je bilo mrtvih koliko hoćeš, ljudi su umirali od običnih ogrebotina koje su se inficirale, zarazne bolesti su ubijale na milione godišnje, svako drugo novorođenče je umiralo, malo ljudi je živjelo preko 60 godina... Malo pomalo uvođenjem sve kompleksnijih lijekova, procedura i obaveznih vakcina riješili smo se mnogih bolesti i drastično poboljšali zdravlje ljudi. Ove vakcine nisu ništa drugo nego još jedan korak prema unaprijeđenju zdravlja populacije.
doktornauke wrote: ↑29/01/2022 17:13
Dzontra_Volta wrote: ↑28/01/2022 14:06
Je li to iz ličnog iskustva zapažanje?
Ne znam jeli njegovo licno ali ja sam primio prvu dozu danas a za 5 dana dobio covid. Necu se vakcinisati drugom dozom a za poslije who knows..
Ti ocito ne kontas kako vakcina funkcionira. Nakon vakcinacije treba proci odredjeni period, primjerice 2 sedmice, da bi se razvio adekvatan odgovor imunog sistema.
Vakcina ne daje odmah po ubrizgavanju imunitet. Dok se ne razvije imunitet, mozes se zaraziti.
Dzizus Krajst Jbte, elementarne stvari ne znate, ali se gurate da ste pametniji od lijecnika i imunologa.
iz dna duše wrote: ↑24/01/2022 17:30
Primila tri doze Pfizer-a.. Svaki puta navece malo temperaturica, ruka boljela na mjestu uboda i sutradan blaga malaksalost.
I kod svih ostalih oko mene, nije bilo nekih znacajnijih izrazenih simptoma, raspon godina od 30 do 60.
e, super, hvala ti! mi sad trebamo krajem feb. uzeti trecu dozu.
nakon druge, imala sam blaze simptome, trajalo par dana i gotovo.
veiz wrote: ↑28/01/2022 09:13
sredstvo prenosa COVIDA je izgleda VAKCINA.
Od doktora samo Vranić nezna ili neće da zna to.
Po pogledu mu se vidi da laže sve i jednu
Zasto kada s erazbolis od bilo koje bolesti onda trazis doktora i lijekove ?
Zar ne bi trebao pustiti da se ili organizam sam odbrani ili umrijeti ?
Ako to tako gledas,onda ti nijedan lijek ne treba i organizam je po tebi uvijek sposoban da se odbrani a svi znamo da je ovo laz.
E zato ljudi rade sve sto mogu da sprijece ili ublaze simptome bolesti...a vakcina je jedan od lijekova.
Meni je smijesno da se jos uvijek vode ove debate...svamo ima pravo da se lijeci ili ne lijeci,ali nemojte opterecivati glupostima ljude koji zele da se zastite.
Kako su se ljudi ljecili kad nije bilo medicine i hemije?
Aj zdravo.
Malo je reci da si ti glup...pa lijecile su nas iste biljke od kojih se i sada prave lijekovi,samo tehnologija nije bila kao sada,da se to sve proizvodi masovno ali sastav lijekova je i danas od biljaka koje su se koristile i prije 5000 godina.
To sto si sebi napisao "doktor" u nicku,ne znaci da si ti doktor...ti si supalj "doktore" moj.
Cuj nije bilo medicine...a na zidovima u pecinama scrtavani lijekovi i biljke i milion nekih svari.
Kako je lik glup,nevjerovatno...on doktor
doktor moj K
doktornauke wrote: ↑29/01/2022 17:06
Kako su se ljudi ljecili kad nije bilo medicine i hemije?
Aj zdravo.
Malo je reci da si ti glup...pa lijecile su nas iste biljke od kojih se i sada prave lijekovi,samo tehnologija nije bila kao sada,da se to sve proizvodi masovno ali sastav lijekova je i danas od biljaka koje su se koristile i prije 5000 godina.
To sto si sebi napisao "doktor" u nicku,ne znaci da si ti doktor...ti si supalj "doktore" moj.
Cuj nije bilo medicine...a na zidovima u pecinama scrtavani lijekovi i biljke i milion nekih svari.
doktor moj K
zippoo87 wrote: ↑29/01/2022 19:26
doktor moj K
Piljar,mobitelaš nek si ti pametan
Eto vidis svoj intelektualni kapacitet.
Vidio da sam napisao da prodajem mobitel i odmah sam "piljar".
To su ti "intelektualni forumski kapaciteti"....mene sramota u tvoje ime.
evo ti ideja za promjenu nicka...stavi "doktor piljar"
doktornauke wrote: ↑29/01/2022 20:36
Piljar,mobitelaš nek si ti pametan
Ne znam jeli njegovo licno ali ja sam primio prvu dozu danas a za 5 dana dobio covid. Necu se vakcinisati drugom dozom a za poslije who knows..
Ti ocito ne kontas kako vakcina funkcionira. Nakon vakcinacije treba proci odredjeni period, primjerice 2 sedmice, da bi se razvio adekvatan odgovor imunog sistema.
Vakcina ne daje odmah po ubrizgavanju imunitet. Dok se ne razvije imunitet, mozes se zaraziti.
Dzizus Krajst Jbte, elementarne stvari ne znate, ali se gurate da ste pametniji od lijecnika i imunologa.
Ja mozda ne kontam kako vakcina fukcionise mlada damo, ali ti ne kontas puno vise od toga..
Ja mozda ne kontam kako vakcina fukcionise mlada damo, ali ti ne kontas puno vise od toga..
Pa ako ne kontas kako vakcina funkcionise, nemoj ovdje palamuditi da znas. Nauci nesto, procitaj kakvu knjigu ili studiju o imunologiji. Cak mozes i zadacu ucenika u medicinskoj skoli.
Pa ako ne kontas kako vakcina funkcionise, nemoj ovdje palamuditi da znas. Nauci nesto, procitaj kakvu knjigu ili studiju o imunologiji. Cak mozes i zadacu ucenika u medicinskoj skoli.
Odsetaj polako i smireno i prosipaj lafinu onome ko te mora trpiti. Ovo nije mjesto da prosipas svoju nepostojecu pamet.
Odsetaj polako i smireno i prosipaj lafinu onome ko te mora trpiti. Ovo nije mjesto da prosipas svoju nepostojecu pamet.
Gospodine, ovo je mjesto za razmjenu iskustva o vakcinama. A Vi pokusavate ucestvovati u tome i ubjedjivati ljude o neefikasnosti vakcina, plaseci ih svojim iskustvom, a ne razumijete osnovni nacin stvaranja odgovora imunog sistema nakon vakcine. Stoga Vam kazem da se trebate informirati o tome, prije ucesca u ovakvim diskusijama. Jer ste sad, sa ovom razinom informacija, na nivou neuke osobe s pocetka 20tog stoljeca. Za Vase dobro, a i za dobro Vase porodice i okoline, nije na odmet malo sjesti i prelistati kakvu studiju o vakcinama, pogotovo u Vasim godinama.
Svako dobro, i znanje nikog nije ubilo, a neznanje jeste.
Karikaturist wrote: ↑30/01/2022 09:25
Gospodine, ovo je mjesto za razmjenu iskustva o vakcinama. A Vi pokusavate ucestvovati u tome i ubjedjivati ljude o neefikasnosti vakcina, plaseci ih svojim iskustvom, a ne razumijete osnovni nacin stvaranja odgovora imunog sistema nakon vakcine. Stoga Vam kazem da se trebate informirati o tome, prije ucesca u ovakvim diskusijama. Jer ste sad, sa ovom razinom informacija, na nivou neuke osobe s pocetka 20tog stoljeca. Za Vase dobro, a i za dobro Vase porodice i okoline, nije na odmet malo sjesti i prelistati kakvu studiju o vakcinama, pogotovo u Vasim godinama.
Svako dobro, i znanje nikog nije ubilo, a neznanje jeste.
Ova dvojica su putem twittera uputila javnim poziv, ali pretpostavljam da nemas nalog, pa se stavljam na raspolaganje da im proslijedim tvoj odgovor: