Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Šunj

#1 Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Šunj »

Bez komentara!

:evil:
NAUČNIK KORPORACIJE CJEPIVA PRIZNAO: CJEPIVOM SMO 30 MILION LJUDI ZARAZILI AIDS-om I RAKOM!
http://www.otisak.ba/images/stories/thu ... 0b1320.jpg
Jedan od najistaknutijih znanstvenika unutar industrije cjepiva, znanstvenik farmaceutske kompanije Merck, Dr. Maurice Hilleman nekoliko godina prije svoje smrti napravio je audiosnimku u kojoj posve otvoreno priznaje da su cjepiva kojima je cijepljeno više od 30 milijuna ljudi u svijetu bilo kontaminirano leukemijom, virusom raka i AIDS-om.

Na snimci se nakon njegove izjave čuje smijeh njegovih kolega, također znanstvenika, koji potom kažu kako će tim cjepivom cijepiti Ruse, “napumpati” ih tumorima, kako bi to pomoglo da Amerikanci pobijede na olimpijadi. Dakle, znanstvenici su znali kako je cjepivo zaraženo virusom raka i smijali su se na zastrašujuću stvarnost!

“To nije nikakva teorija zavjere, to je istina u kojoj sam sudjelovao”, riječi su Merckovoga znanstvenika koji nije imao pojma da će jednog dana mediji dobiti ovu snimku u ruke, jer tada interneta nije bilo. Vjerojatno je mislio kako će snimka ostati tajna jer je na pitanje zašto tu istinu ne da u medije odgovorio: “Naravno da to ne smije u javnost! To je afera unutar znanstvene zajednice!” Drugim riječima, potaknuo je znanstvenike da prikriju zastrašujuću istinu, piše "istinito.net".

Unatoč tome što snimka postoji i može se cijela preslušati, ova je snimka godinama zataškavana i do sada ju nije objavio niti jedan masovni medij u cijelom svijetu. To je itekako jasan poznavatelj da su svi mediji potplaćeni od farmaceutske industrije koja i dalje gura masovna cijepljenja čovječanstva, posve neprovjerenim otrovnim i vrlo opasnim cjepivima, koji ni danas, prema riječima mnogih nezavisnih znanstvenika, sadrže neprovjerene i po ljudsko tijelo opasne toksine!

Zašto bi mediji zataškavali ovu snimku ako rade za dobrobit čovječanstva? Naravno, na to pitanje odgovora nema pa je iz svega posve jasna sprega farmaceuta, medija i napose depopulista (ljudi koji se zalažu za smanjenje broja ljudi na planetu), a koji u velikoj mjeri financiraju upravo cjepivo, dok poneki poput Billa Gatesa otvoreno priznaju kako cjepivo služi prvenstveno za ubijanje!

Priznanje Merckovoga znanstvenika poslušajte ovdje. MERCK - CANCER - SV40 and AIDS in VACCINES - ADMISSION BY Dr Maurice Hilleman
https://www.youtube.com/watch?v=-uGWut6IRfA
Polio cjepiva kojima se vršilo masovno cijepljenje između 1955. i 1963. godine sadržavala su “live”, odnosno žive stanice virusa raka. Više od 98 milijuna Amerikanaca primilo je jednu ili više doza polio cjepiva u razdoblju od 1955. do 1963. kada je udio cjepiva zagađen sa SV40 (virus raka) bio veći i procjenjuje se da je od 10 do 30 milijuna Amerikanaca moglo primiti SV40 kontaminiranu dozu cjepiva.

SV40 virus raka pronađen je u određenim vrstama tumora u ljudi. Kako ne bi bilo “nismo znali”, CDC ili centar za kontrolu bolesti u SAD-u nedavno je na svojim stranicama pogreškom pustio dokument koji dokazuje ovo zastrašujuće otkriće. Dokument je ubrzo maknut sa stranica, ali nije prošao neopaženo. Mnogi neovisni američki mediji detektirali su ovo priznanje, no unatoč velikim upozorenjima, a naposljetku i dokazom da je rak i AIDS umjetno stvoren virus namjerno pušten u svijet u svrhu depopulacije, mediji i korporacije i dalje šute te šire svoju tešku politiku.

U audiozapisu možete čuti ciničan smijeh znanstvenika upoznatih s time da su cjepivima zapravo potrovali ljude i u svijet ubacili pandemije i raka i AIDS-a, a na što godinama upozoravaju nezavisni znanstvenici. Simbolično, upravo u doba cijepljenja nastaje eksplozija ovih, po ljude navodno smrtnih bolesti, a koji uz slijepo vjerovanje medicinsko-farmaceutskoj industriji gube živote svaki dan i tako ispunjavaju đavolji plan ovih (ne)ljudi, a koji se smiju nad spoznajom da je čovječanstvo otrovano!

Zbog svega ovoga postaje posve nejasno u Hrvatskoj aktualno prisilno cijepljenje, jer po ovome ispada kako netko silom želi, riziku, a samim time i bolesti i smrti izložiti milijune Hrvata, koji procjepljuju svoju djecu bez ikakvih pitanja s glavom u pijesku bez da pitaju što im to djeca primaju u svoj organizam.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Chmoljo »

:lol:
dobojlija81

#3 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by dobojlija81 »

joj sad kad se zalete haarpaši ovi,kemtreljsi,gušteri,dazdevnjaci i pm
fortaleza

#4 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by fortaleza »

dobojlija81 wrote:joj sad kad se zalete haarpaši ovi,kemtreljsi,gušteri,dazdevnjaci i pm
Obično gore navedene prvi spomenu pobornici službenih izvora u svrhu diskreditiranja alternativaca i ljudi koji aktivno sudjeluju na trenutnoj temi. Ajd samo jednom nemojte spominjati druge "teorije zavjere", od šuplje zemlje, guštera, morgelona, haarpa...

Zadržite se na ovoj temi.

Poznato je da neke vrste cjepiva uzrukuju određene kongitivne i druge motoričke usporenosti i nedostatke kod djece, nagle gripe, alergije nakon primanja cjepiva iz raznih agensa, općenito slabiji imuni sustav, a razni utisci roditelja iz prve ruke to potvrđuju.

Porast broja autoimunih bolesti, autistične djece od par njih na tisuću stanovnika 1990. do desetorostrukih uvećanja danas su direktno povezani s novim cjepivima što priznaju i sami doktori i cijela medicinska struka, to je jedini segment o kojem se aktivnije raspravlja.

U Hrvatskoj ljudi koji pokušaju odbiti cjepiti svoju djecu bivaju pozivani na sud jer nemaju pravo izbora.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Chmoljo »

fortaleza wrote:Obično gore navedene prvi spomenu pobornici službenih izvora u svrhu diskreditiranja alternativaca i ljudi koji aktivno sudjeluju na trenutnoj temi. Ajd samo jednom nemojte spominjati druge "teorije zavjere", od šuplje zemlje, guštera, morgelona, haarpa...

Zadržite se na ovoj temi.

Poznato je da neke vrste cjepiva uzrukuju određene kongitivne i druge motoričke usporenosti i nedostatke kod djece, nagle gripe, alergije nakon primanja cjepiva iz raznih agensa, općenito slabiji imuni sustav, a razni utisci roditelja iz prve ruke to potvrđuju.

Porast broja autoimunih bolesti, autistične djece od par njih na tisuću stanovnika 1990. do desetorostrukih uvećanja danas su direktno povezani s novim cjepivima što priznaju i sami doktori i cijela medicinska struka, to je jedini segment o kojem se aktivnije raspravlja.

U Hrvatskoj ljudi koji pokušaju odbiti cjepiti svoju djecu bivaju pozivani na sud jer nemaju pravo izbora.
može i konkretno
In any case, this appears to be the “money quote” that the antivaccine movement likes to cite:

Dr Edward Shorter: Tell me how you found SV40 and the polio vaccine.

Dr Maurice Hilleman: Well, that was at Merck. Yeah, I came to Merck. And uh, I was going to develop vaccines. And we had wild viruses in those days. You remember the wild monkey kidney viruses and so forth? And I finally after 6 months gave up and said that you cannot develop vaccines with these damn monkeys, we’re finished and if I can’t do something I’m going to quit, I’m not going to try it. So I went down to see Bill Mann at the zoo in Washington DC and I told Bill Mann, I said “look, I got a problem and I don’t know what the hell to do.” Bill Mann is a real bright guy. I said that these lousy monkeys are picking it up while being stored in the airports in transit, loading, offloading. He said, very simply, you go ahead and get your monkeys out of West Africa and get the African Green, bring them into Madrid unload them there, there is no other traffic there for animals, fly them into Philadelphia and pick them up. Or fly them into New York and pick them up, right off the airplane. So we brought African Greens in and I didn’t know we were importing the AIDS virus at the time.

Miscellaneous background voices:…(laughter)… it was you who introduced the AIDS virus into the country. Now we know! (laughter) This is the real story! (laughter) What Merck won’t do to develop a vaccine! (laughter).

If you listen to the klix interview (at around 2:15 in), you’ll see that it’s very clear that Hilleman, obviously aware of the conspiracy theories claiming that the AIDS virus derived from the virus used to make the early polio vaccine, was making a joke and that the people in the room during the interview realized it was a joke. That’s why they laughed. They were laughing at the conspiracy theorists. Those claims were clearly floating around in the mid-1980s, right at the height of the AIDS epidemic, before there was much in the way of effective treatment. So this part of the interview was cut from the show. One wonders how much else was cut from the show, given that generally only fractions of total footage make it into any documentary. (Remember Dr. Jay Gordon whining about how his extensive interview had been cut altogether from the PBS documentary The Vaccine War?) In any case, Shorter, hardly “hiding” the footage, deposited it all in the National Library of Medicine, where it is available to all. That’s how Horowitz found it and decided that Hilleman making jokes was “evidence” that he really did “bring the AIDS virus to the US,” as this post claims.
https://www.sciencebasedmedicine.org/an ... lio-oh-my/
It_is_a_Leclerc

#6 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by It_is_a_Leclerc »

Al' zaraziti nekog RAKOM !? Za povjerovati u to moraš biti notorna neznalica. Ali bukvalno. Ono, level - neškolovan, nkv, nije išao u školu, presjedio djetinjstvo na bukvi. :roll: :roll:

Ja bih sve protivnike cijepljenja lijepo na jedan otok veličine Madagaskara, pa nek' vraćaju u život pertuzis, difteriju, boginje i tuberkulozu, ali bez opasnosti za nas normalne.
Ljakan

#7 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Ljakan »

Tako misle i pricaju zarazeni :lol: :lol:
fortaleza

#8 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by fortaleza »

Ne govorim o nekom tamo pojedinačnom slučaju slučajnog unosa određenog virusa niti sam to spomenuo. Činjenice su da su današnja cjepiva kontroverzna, mjenjaju se sastavi koji nisu prošli dugogodišnja testiranja, postotak autoimunih oboljenja koji se povećava se povezuje sa cjepivima i od strane službene znanosti, a koriste se i neka cjepiva za koje više nema potrebe jer su iskorijenjeni virusi.
dječak sa šibicama

#9 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by dječak sa šibicama »

Virus raka... VIRUS RAKA... dalje nisam citao.

Ja mislim da i djeca znaju sta su degenerativne promjene na celijama, odnosno uzrocnik raka... ocito krivo mislim.
Bodkin

#10 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Bodkin »

Virus raka :lol: sta je iduce jebote. Ne znam kako se ovaj antivakcina pokret ovoliko prosirio ovako brzo
Ajatolah_

#11 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Ajatolah_ »

da ja podebljam ovaj biser :lol:

VIRUS RAKA
bumerangss

#12 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by bumerangss »

Provala godine! :lol:
zigranje

#13 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by zigranje »

Ajatolah_ wrote:da ja podebljam ovaj biser :lol:

VIRUS RAKA
hoces da kazes da ne postoji virus raka?
poznati clan "Americkog drustva za borbu protiv raka" ASBFC, doktor John Jr. Stevenson i clan vladinog instituta za rak USA Dr. Bernard Louis Levi su objavili detaljne analize i specifikacije istrazivanja na institutu za rak i sve su to potkrijepili slikama virusa raka.
Utvrdili su da je za svaku vrstu raka, slika virusa drugacija, nekad mutira, nekad ne, ali ono sto je nepobitna cinjenica utvrdili su da: VIRUS RAKA POSTOJI

pa djeco, ako niste znali, sad znate
Deda Kurcoje

#14 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Deda Kurcoje »

Ovo je toliko glupo, da ne bi vrijedilo komentarisati, da nema jadnika koji nece povjerovati u ovo. Virus raka???
mudrac2

#15 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by mudrac2 »

koliko god je glup uvodni post toliko su glupi komentri. da, neke vrste raka su uzrokovane virusima. recimo, poznato je da hpv virus uzrokuje rak vrata materice.
zigranje

#16 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by zigranje »

mudrac2 wrote:koliko god je glup uvodni post toliko su glupi komentri. da, neke vrste raka su uzrokovane virusima. recimo, poznato je da hpv virus uzrokuje rak vrata materice.
ha ja
ko je rek'o?
dzeko rek'o
mudrac2

#17 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by mudrac2 »

zigranje wrote:
mudrac2 wrote:koliko god je glup uvodni post toliko su glupi komentri. da, neke vrste raka su uzrokovane virusima. recimo, poznato je da hpv virus uzrokuje rak vrata materice.
ha ja
ko je rek'o?
dzeko rek'o
šefe, ovo je preteško gradivo za tebe. sad se izvoli nastavi provaljivati.
zigranje

#18 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by zigranje »

mudrac2 wrote:
zigranje wrote:
ha ja
ko je rek'o?
dzeko rek'o
šefe, ovo je preteško gradivo za tebe. sad se izvoli nastavi provaljivati.
iskren da budem, trollam :)
ja sam za vakcinisanjem, i nije mi jasno otkud odjednom ovoliki animozitet spram vakcinacija,
da li je neko tresao kavez iz dosade, slicne mojoj ili to ima stvarne korijene u nauci.
tekst o doktorima i naucnicima sam izmislio
Muhamed Đakmić

#19 Re: Vakcinama zarazeno 30 mil. ljudi AIDS-om i rakom

Post by Muhamed Đakmić »

Tema ide pod ključ.

Nikad mi neće biti jasni ljudi koji su previše lijeni da pokušaju pročitati naučnu literaturu, ili jednostavno nisu u stanju da pojme šta tamo piše, pa se ''obrazuju'' čitajući alternativne scenarije. Najdalje su otišli oni ''prosvijetljeni'' što kontaju da su baš oni ti odabrani da vide pravu istinu, jer su inteligentniji i sposobniji, dok su svi oko njih zatucane budale.
Locked