Vaha u out-u

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hary

#1 Vaha u out-u

Post by hary »

E vala i bilo je vrijeme. Čovjek se džaba sramotio. Milslim da je pogriješio u startu kad je preuzeo PSG, izjavom u našem SPORT-u:"Nude mi se mnogi igrači, al ja ne kupujem igrače, ja ih stvaram..."
Samo je sebi spustio rejting.
Stitch__

Post by Stitch__ »

idiot. meni se zgadio kad je kakio iz francuske protiv cire blazevica koji nam je trebo bit selektor. a kad su posao ponudili njemu - naravno da je glatko odbio. petlja se i dje ne treba.
Harizmatican1

Post by Harizmatican1 »

Stitch__ wrote:idiot. meni se zgadio kad je kakio iz francuske protiv cire blazevica koji nam je trebo bit selektor. a kad su posao ponudili njemu - naravno da je glatko odbio. petlja se i dje ne treba.
jel ono Ljuboja igra u psg?

ili je na klupi?
kub lajkan

Post by kub lajkan »

>>>Nema nijedan pametan razlog zbog kojeg je Ciro trebao biti selektor BiH.

>>> osim što je bio treći na svijetu i peti u europi
Stitch__

Post by Stitch__ »

kub lajkan wrote:
Stitch__ wrote:idiot. meni se zgadio kad je kakio iz francuske protiv cire blazevica koji nam je trebo bit selektor. a kad su posao ponudili njemu - naravno da je glatko odbio. petlja se i dje ne treba.
Ciro Blazevic je postao "pravi Bosanac" tek kad je Tudjman rikn'o. Nema nijedan pametan razlog zbog kojeg je Ciro trebao biti selektor BiH.
zasto zadrti sdp-ovci moraju politizirati SVE teme, sa sporta, muzike, filma... koje nemaju veze sa politikom!?

covjek moze biti hrvat, bosanac, srbin, kambodzanac, urugvajac, indijanac, eskim, marsovac, vazni su rezultati! a protiv cirinog treceg mjesta na svijetu ne mozes nista reci. to je dovoljno pametan razlog

svaka cast baki, dobro radi svoj posao, al se ne mogu oteti utisku da bi ciro mogao bolje. eto.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Stitch__ wrote:
kub lajkan wrote:
Ciro Blazevic je postao "pravi Bosanac" tek kad je Tudjman rikn'o. Nema nijedan pametan razlog zbog kojeg je Ciro trebao biti selektor BiH.
zasto zadrti sdp-ovci moraju politizirati SVE teme, sa sporta, muzike, filma... koje nemaju veze sa politikom!?

covjek moze biti hrvat, bosanac, srbin, kambodzanac, urugvajac, indijanac, eskim, marsovac, vazni su rezultati! a protiv cirinog treceg mjesta na svijetu ne mozes nista reci. to je dovoljno pametan razlog

svaka cast baki, dobro radi svoj posao, al se ne mogu oteti utisku da bi ciro mogao bolje. eto.

Pa za takve glupane iz "Avaza" kao sto si ti to i jest dovoljan razlog.

Ciro je bio supak prema Bosancima i takav covjek ne moze voditi drzavnu selekciju. Moze voditi bilo koji klub koji ga plati, ali ne i drzavni tim nase zemlje. Neke druge mozda da....
Stitch__

Post by Stitch__ »

jedini supak ovdje si ti, koliko puta treba reci da se POLITIKA MORA ODVOJITI OD SPORTA da bi bilo ikakvih rezultata.

konjo kladim se da navijas za scg
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Stitch__ wrote:jedini supak ovdje si ti, koliko puta treba reci da se POLITIKA MORA ODVOJITI OD SPORTA da bi bilo ikakvih rezultata.

konjo kladim se da navijas za scg
Politika se mora odvojiti od sporta, a ti se trebas spojiti sa pamecu, ako zelis da te pocnu ozbiljno shvatati...
Stitch__

Post by Stitch__ »

ti se trebas spojiti sa realnoscu

luzer :D
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:ti se trebas spojiti sa realnoscu

luzer :D
vi iz SDA ste se uvijek lako dogovarali sa bratijom iz HDZ,zato je on tvoj favorit.to sto je ljubio dupe Tudjmanu,nema veze.I vi ste.Sad ljubis Fahri.
Stitch__

Post by Stitch__ »

greshka, ja nisam iz sda

niti iz bilo koje druge stranke

jel socan zlajin cevap?

koji dio recenice POLITIKU TREBA ODVOJITI OD SPORTA ne razumijes?

cak se i tvoj "kolega" slozio s tim.

dakle...? jedno govoris - drugo radis, tipicno za sdp.

gadite mi se.
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:greshka, ja nisam iz sda

jel socan zlajin cevap?

gadite mi se.
I ti se meni gadis,sitni sicardzijo,fahrin cepicu.jedno je govoriti,drugo raditi.
I ja mislim da treba politiku razdvojiti od sporta,ali vi to samo govorite,a drugacije radite.A ja svoj cevap zaradjujem sam,a ti pusis fahrin.Jel socan njegov sandzacki?

P.S. Koliko se vasih "istaknutih sportskih radnika" obogatilo na donacijama bratskih islamskih zemalja?Ali sad ce lagano pravda,pa idemo ...robija!
Last edited by nebi on 20/02/2005 16:19, edited 1 time in total.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Stitch__ wrote:greshka, ja nisam iz sda

jel socan zlajin cevap?

gadite mi se.

Nisi iz SDA, nego si iz bratske Supozitorijalne demokratske stranke...
Stitch__

Post by Stitch__ »

zao mi je vasih jadnih komunistickih guzica :(

ozbiljno :roll:

poor you :roll:
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:zao mi je vasih jadnih komunistickih guzica :(

ozbiljno :roll:

poor you :roll:
Zao je i meni tebe,kad fahri vise ne budes trebao,obrisace tobom guzicu.
A mene ne treba da ti bude zao...ni kuba...i ja i on imamo dobre poslove,a ipak ne moramo po citav dan lizati dupe gazdi kao ti.
Stitch__

Post by Stitch__ »

jadnice :(

ja se ne "uvlacim u guzicu" nego izrazavam svoje misljenje, i od toga nemam nikakve koristi. nece fahro ovo citat... :roll: .

kako mogu ijednu ruznu rijec kazat o covjeku koji me dobro placa da radim ono sto volim? o covjeku koji je platio operaciju oka mojoj sestri, koju nikad nije ni vidio? o covjeku koji neda svoje, i ciji uposlenici ga postuju , a ne boje ga se, kako to tvoja mozdana celija misli? :roll:

reci mi, jadnice? :(
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:jadnice :(

ja se ne "uvlacim u guzicu" nego izrazavam svoje misljenje, i od toga nemam nikakve koristi. nece fahro ovo citat... :roll: .

kako mogu ijednu ruznu rijec kazat o covjeku koji me dobro placa da radim ono sto volim? o covjeku koji je platio operaciju oka mojoj sestri, koju nikad nije ni vidio? o covjeku koji neda svoje, i ciji uposlenici ga postuju , a ne boje ga se, kako to tvoja mozdana celija misli? :roll:

reci mi, jadnice? :(
Cast njegovim dobrim djelima...kao dobar vjernik,zna koliko je pokrao...pa sad malo od toga daje za sevape i priprema se za drugi svijet.
Tako ti je to sa novom bosnjackom elitom:ukrasti pa trositi u ime Allaha i profita.

P.S. Svako dobro tvojoj sestri.
nebi

Post by nebi »

Najnoviji u nizu instant-proizvoda:neboder iz najlonske vrecice.By Fahro. :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma zajebi

nego, hajmo mi na temu

vaha dobio otkaz :D
nebi

Post by nebi »

Cinjenica je:vaha jeste malo arogantan (ona nije radioaktivna,ona je malo radioaktivna-by nadrealisti).
Cinjenica je i da nije toliko dobar trener kao sto on misli.Po meni,Svabo je bolji.
Cinjenica je i da nije toliko los kakvim ga sad neki prikazuju.Recimo da je imao losu karmu.Preuzeo je tim iz kojeg je otisao Ronaldinho,trenutno vjerovatno nr.1 evropskog fudbala.Prosle godine su lose startali,ali su u zavrsnici uspjeli doci do samog vrha.Ove godine nije islo.Tesko je raditi sa "zvijezdama",a klubovi iz velikih gradova su legla intriganata.
Svabo je to pametnije radio:uzme anonimnu ekipu i od njih napravi zvijezde,jer ih moze oblikovati po svojoj volji.
Stitch__

Post by Stitch__ »

Al zaboravljas da je i Vaha vodio vise nego anonimnu ekipu, Lille, pa od njih napravio ucesnika Lige prvaka. Ima on trenerskih sposobnosti, ne poricem ja to. Samo je izgubio kontrolu nad timom, desava se to i najvecim. Objektivno: Solidan trener. Subjektivno: Napuhani idiot. :)
Jeff

Post by Jeff »

Stitch__ wrote:Al zaboravljas da je i Vaha vodio vise nego anonimnu ekipu, Lille, pa od njih napravio ucesnika Lige prvaka. Ima on trenerskih sposobnosti, ne poricem ja to. Samo je izgubio kontrolu nad timom, desava se to i najvecim. Objektivno: Solidan trener. Subjektivno: Napuhani idiot. :)
PSG je los tim i ne znam da li je Vaha bio samo trener ili menager PSG. Ako je bio samo trener onda uprava snosi odgovornost sto nisu doveli bolje igrace od tipa Ljuboje. Tog tipa ne bi stavio ni da igra za Cekrcice koliko je los. Ostalo kako sam ja gledao PSG nisu vrijedni spomena. Ako je Vaha bio menager PSG-a onda on snosi krivicu sto nije kupio igrace, a sve one otjerao jer ne znaju igrati nogomet.

Uglavnom ja sam cuo da je on Ronaldinja otjerao iz PSG?
Post Reply