Vadjenje novog "PASOSA" u BiH
-
71440
#1 Vadjenje novog "PASOSA" u BiH
Dali je moguce izvaditi novi pasos u Sarajevu i sa njim se vratiti u inostranstvo??? Vize radi!? 
-
zemo_online
ne mos se vratit bez vize,osim u nekoliko zemalja.
-
melb26sa
Da dodam, kada predas zahtjev za novi pasos trazi da predas zahtjev i da ti vrate stari zbog vazece vize - mislim da ces ga moci dobiti nazad kada dodjes po novi.Smartex wrote:Naravno da moze samo uz novi pasos ponesi i stari gdje ti stoji viza i to je to.
-
Zhaba
Naravno da ce ga dobiti nazad znaju oni da mu treba viza da predje granice...melb26sa wrote:Da dodam, kada predas zahtjev za novi pasos trazi da predas zahtjev i da ti vrate stari zbog vazece vize - mislim da ces ga moci dobiti nazad kada dodjes po novi.Smartex wrote:Naravno da moze samo uz novi pasos ponesi i stari gdje ti stoji viza i to je to.
-
Any
ja koliko znam netreba nikakav zahtjev za dobijanje starog pasosa nazadmelb26sa wrote:Da dodam, kada predas zahtjev za novi pasos trazi da predas zahtjev i da ti vrate stari zbog vazece vize - mislim da ces ga moci dobiti nazad kada dodjes po novi.Smartex wrote:Naravno da moze samo uz novi pasos ponesi i stari gdje ti stoji viza i to je to.
-
ajleen
meni su u konzuatu rekli da moram izvaditi pasos kod njih jer je moje prebivaliste u italiji ne u bosni a isto su mi portvrdili u sarajevu. pasos sam izvadila u konzulatu, naravno po mnogo vecoj cijeni, a stari uvijek vrate samo sto ga poniste. granica se moze prelaziti sa novim ako uz njega nosis stari pasos (provjereno za italijansku granicu, za ostale ne znam).