Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro jutro svima želim.
Ove godine nisam nikako stigla otići do sajma.
Ali ću sutra imati cijeli dan vremena pa me zanima da li neko zna.....do koliko je sutra sajam otvoren (ako uopšte )?
femme wrote:sajam je otvoren do 19.00h, mada ce se vec ranije pojedini izlagaci poceti pakirati.
maajaa wrote:ako imam tacnu info, sutra je sajam otvoren do 20 sati.
Zvala sam ured Šahinpašića (marketing ili šta sam već dobila) danas i rekli su mi da će sajam 25.12.2009 biti otvoren do jedno 15.00 sati.
Dakle, ko želi napraviti još jedan krug (ja svakako idem u svoj prvi obilazak ove godine ) bolje je da ode u jutarnjim satima.
Da ima neki poseban izbor, vala nema Ali eto može se naletiti na par knjiga pojeftino, uzeh Kunderu, Bukowskog i Filosofiju palanke od Konstantinovića za samo 30tak KM
pa šta kupujem ih da imam i čitam dok sam živ
pare se izvuku a knjige ostaju
Tamam. Ja ih imam preko 100 nepročitanih i uvijek se tješim kako će bit nekad vremena, a investicija u knjigu je uvijek dobra investicija. Na kraju krajeva, vazda ih možeš porstrijeti negdje oko Otoke i prodati ako zagusti
bas imam srece da kad ja dolazim nema vise sajma....
ima li nesto slicno tome,osim klasicnih knjizara?jel inace taj sajam svake godine u istom periodu ili?
Nevezano direktno za temu, ali ne znam gdje drugo da postavim niti smatram potrebnim otvaranje nove teme...
Uglavnom, ima neka praznična akcija na laguna.rs, knjige za oko 5 KM + 2.5KM ukupna poštarina za BiH. Nije velika ponuda, ali možda neko naiđe na nešto što ga zanima.
elSaik wrote:
Uglavnom, ima neka praznična akcija na laguna.rs, knjige za oko 5 KM + 2.5KM ukupna poštarina za BiH. Nije velika ponuda, ali možda neko naiđe na nešto što ga zanima.
Otisla bih samo radi izdavača Rabic, vidim da su organizatori znači tamo su. Ne znam gdje drugo bih našla njihove knjige na jednom mjestu, nemaju knjižaru, nemaju online prodaju... A baš često na poklone dajem njihova izdanja.