Dolazite li i kako vam se svidja?
http://www.sarajevo-x.com/kultura/clanak/091207104
Moderator: Chloe
dobro a shta je smijeshno tufemme wrote:Nije se stiglo najaviti ranije, ali evo nije ni sad prekasno ima jos do 14.12. ahahahhaha
black wrote:dobro a shta je smijeshno tufemme wrote:Nije se stiglo najaviti ranije, ali evo nije ni sad prekasno ima jos do 14.12. ahahahhaha![]()
Jesi gledao kod one dvojice kod Mercatora, Mirze i Željka, mogul' ti zbaviti Watchmen jeftinije...komi wrote:kuhari sanovnici sihiri sveti gral templari isus muhamed koeljo i onaj levat anđeli i demoni
su naše sudbine![]()
![]()
![]()
![]()
ako bude opet isti oštećeni primjerak nadzirača za 74 marke na onom banjalučkom štandu ima da se bacim sa svojih 100 kila na stand i da ih sve pobijem telesom![]()
![]()
pa mamu mu znal iko dati popusta ako je nesto pohabano i staro i jedini primjerak
metabaroni 90
nadzirači 70
stripovi gomila... od 4 do 7 maraka
knjige po 10 15
more imal kome da dam guze![]()
![]()
da ne trošim novac
![]()
![]()
Ma dobro. Ne kažem da imaju kod sebe, nego samo da bi ti mogli možda nabaviti jeftinije. Svakako ti je svejedno ha čekao sajam (dobro, ne sad trenutno, jer je za isti za 5 dana, ali ono - inače) ha čekao njih da nabave negdje.komi wrote:oni nabavljaju samo libellus izdanja redovno
znam jer sam tu redovni kupac
ali dobro me podsjeti da pitam...
ja ganjam fantatstiku ima ihEdin H. wrote:Ima li kakvih interesantnih knjiga pisaca sa naseg govornog podrucja?
Andaluzijski pas wrote:I Derviš i smrt.
Po knjižarama. Neću u mesnicama. A joj tebe.femme wrote:Andaluzijski pas wrote:I Derviš i smrt.
Gdje trazis pa nema, ima 100%!!!
Pametan čovjek.andrija2007 wrote:Ma fino je kupit knjigu, ne kažem, al valja je bogme poslje pročitat.
Andaluzijski pas wrote:Po knjižarama. Neću u mesnicama. A joj tebe.femme wrote:Andaluzijski pas wrote:I Derviš i smrt.
Gdje trazis pa nema, ima 100%!!!
encian wrote:jao napokon sajam knjige kojem mogu prisustvovati.
po vasim iskustvima, kad pocinju sa snizenjima?