UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
- mO k3
#1 UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Upravo mi je dosla posjeta iz Bosne i Hercegovine i prica o turturama na granici izmedju bih i hr .
Cekanje po tri sata verbalno izivljavanje od strane policije , kaznjavanje putnika po 500 € na osnovu da nemaju dovoljno para ...
Cekanje po tri sata verbalno izivljavanje od strane policije , kaznjavanje putnika po 500 € na osnovu da nemaju dovoljno para ...
-
Duka Dizel
#2 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
mO k3 wrote:Upravo mi je dosla posjeta iz Bosne i Hercegovine i prica o turturama na granici izmedju bih i hr .
To je besmislica.
Može samo da ti ne dozvoli ulazak u zemlju, ako nemaš dovoljno novca.
- mO k3
#3 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Moja posjeta nije dobila kaznu nego druga osoba, moram ti jos reci da osoba koja mi je dosla ima njemacku penziju , nego na nacinu pristupanja doticnoj osobi koja putuje 46 godina tamo vamo i kaze da ovako nesto nikada nije dizivjela...Duka Dizel wrote:mO k3 wrote:Upravo mi je dosla posjeta iz Bosne i Hercegovine i prica o turturama na granici izmedju bih i hr .
Cekanje po tri sata verbalno izivljavanje od strane policije , kaznjavanje putnika po 500 € na osnovu da nemaju dovoljno para ...![]()
To je besmislica.
Jeli moto svi smo mi Praljak??
Polako isplivace jos drskosti sa strane hrvatskih granicara ...
-
Duka Dizel
#4 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Ne bih ulazio u polemiku.mO k3 wrote:Moja posjeta nije dobila kaznu nego druga osoba, moram ti jos reci da osoba koja mi je dosla ima njemacku penziju , nego na nacinu pristupanja doticnoj osobi koja putuje 46 godina tamo vamo i kaze da ovako nesto nikada nije dizivjela...Duka Dizel wrote:mO k3 wrote:Upravo mi je dosla posjeta iz Bosne i Hercegovine i prica o turturama na granici izmedju bih i hr .
Cekanje po tri sata verbalno izivljavanje od strane policije , kaznjavanje putnika po 500 € na osnovu da nemaju dovoljno para ...![]()
To je besmislica.
Samo kažem da je besmislica da dobiješ novčanu kaznu zato što nemaš dovoljno novca.
To ne postoji ni u jednom zakonu.
Ali neposedovanje dovoljno sredstava, može biti osnov da ti se ne dozvoli ulazak u neku zemlju.
Hrvati to često rade, ali obično su tako do sada odvraćali Albance sa Kosova.
- Challenger__
#5 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Gdje su ti došli? Austrija?mO k3 wrote:Upravo mi je dosla posjeta iz Bosne i Hercegovine...
-
Bodkin
- Cherry-Cherry
#7 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Platiš kaznu, jer nemaš novac.
- mO k3
#8 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
nema logike ,ali tako je ... dobio je kaznu koju mora da plati u nekome roku valjda ili mu nema ulazka sljedeci put u hrCherry-Cherry wrote:Platiš kaznu, jer nemaš novac.
- dobar osjecaj
#9 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Imas primjer te kazne s datumom, ovjerom itd... jesi vidio svojim ocima, procitao sta pise? Mozes li pokazati i nama? U ime zabrinutosti da se i nama ne desi slicno i da se bolje pripremimo naravno.mO k3 wrote:nema logike ,ali tako je ... dobio je kaznu koju mora da plati u nekome roku valjda ili mu nema ulazka sljedeci put u hrCherry-Cherry wrote:Platiš kaznu, jer nemaš novac.
- mO k3
#10 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
svojim ocima ??dobar osjecaj wrote:Imas primjer te kazne s datumom, ovjerom itd... jesi vidio svojim ocima, procitao sta pise? Mozes li pokazati i nama? U ime zabrinutosti da se i nama ne desi slicno i da se bolje pripremimo naravno.mO k3 wrote:nema logike ,ali tako je ... dobio je kaznu koju mora da plati u nekome roku valjda ili mu nema ulazka sljedeci put u hrCherry-Cherry wrote:Platiš kaznu, jer nemaš novac.
-
Novak20
#11 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Sta jos prica rodbina? Jesu li se prepali? Hoce li treci?
Ja bih ostao koji mjesec u Njemackoj. Sto je sigurno...Ipak je to Uzp a s njima se ne zna.
Ja bih ostao koji mjesec u Njemackoj. Sto je sigurno...Ipak je to Uzp a s njima se ne zna.
-
palermo
#12 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
bogami, red je da i vi koji ne posjećujete forum fudbala upoznate moketa 
- mO k3
#13 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
@novak ne brini se ti nista za rodbinu imaju oni papire , ne moraju da napustaju bih radi politike HDZ-ea ...
- Prpa.ba
#14 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Ukoliko su negativna iskustva sa hrvatskim granicarima istinita, onda su nuzne reciprocne mjere prema svim nositeljima dokumenata RH. 
-
Fudo387
#15 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Kemura, navij ilahije i kaside u autu i kad te pitaju za pare, samo vici nicht verstehen.
- mO k3
#16 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
nemam razloga da lazem a pogotovo da otvaram bezpotrebnu temu ...Prpa.ba wrote:Ukoliko su negativna iskustva sa hrvatskim granicarima istinita, onda su nuzne reciprocne mjere prema svim nositeljima dokumenata RH.
Samo prenosim sta je se sinoc desilo i nacin kako su granicari postupali
- mO k3
#17 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Fudo387 wrote:Kemura, navij ilahije i kaside u autu i kad te pitaju za pare, samo vici nicht verstehen.
i samo im kroz przora od auta ubacim prazan ruksak u kucicu
- Blek Stena
#18 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Jel ti gost pokazao tu kaznu?mO k3 wrote:nemam razloga da lazem a pogotovo da otvaram bezpotrebnu temu ...Prpa.ba wrote:Ukoliko su negativna iskustva sa hrvatskim granicarima istinita, onda su nuzne reciprocne mjere prema svim nositeljima dokumenata RH.
Zamoli ga da je slika telefonom i da ti posalje. Budite patriote do kraja i obavjestite nadlezne BIH organe
- dobar osjecaj
#19 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Pa da. Kako ide to sa izdavanjem kazni rodbini i prijateljima? Kazna se upise u neki sistem i rodjaci ne dobiju primjer, neki papir da znaju na osnovu cega placaju ili ce platiti kaznu. Na sta ce se rodjak pozvati kad bude odlucio platiti kaznu? Od tebe tako zabrinutog za sve nas ocekujem da si procitao sta pise.mO k3 wrote:svojim ocima ??dobar osjecaj wrote:Imas primjer te kazne s datumom, ovjerom itd... jesi vidio svojim ocima, procitao sta pise? Mozes li pokazati i nama? U ime zabrinutosti da se i nama ne desi slicno i da se bolje pripremimo naravno.mO k3 wrote: nema logike ,ali tako je ... dobio je kaznu koju mora da plati u nekome roku valjda ili mu nema ulazka sljedeci put u hr
- mO k3
#20 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
uzp-poduhvat-na-granici-sa-hrvatskom-p1 ... #p14123025Blek Stena wrote:Jel ti gost pokazao tu kaznu?mO k3 wrote:nemam razloga da lazem a pogotovo da otvaram bezpotrebnu temu ...Prpa.ba wrote:Ukoliko su negativna iskustva sa hrvatskim granicarima istinita, onda su nuzne reciprocne mjere prema svim nositeljima dokumenata RH.
Zamoli ga da je slika telefonom i da ti posalje. Budite patriote do kraja i obavjestite nadlezne BIH organe
- Blek Stena
#21 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
ne vidi se slika
- mO k3
#22 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
@black citaj ...mO k3 wrote:Moja posjeta nije dobila kaznu nego druga osoba, moram ti jos reci da osoba koja mi je dosla ima njemacku penziju , nego na nacinu pristupanja doticnoj osobi koja putuje 46 godina tamo vamo i kaze da ovako nesto nikada nije dizivjela...Duka Dizel wrote:mO k3 wrote:Upravo mi je dosla posjeta iz Bosne i Hercegovine i prica o turturama na granici izmedju bih i hr .
To je besmislica.
- Blek Stena
#23 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
citam al ne vidim turturu 
-
Bodkin
#24 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
Sta kaze, uzp poduhvat za peglanje na granici. Onda su slovenci najveci zlocinci 
- Blek Stena
#25 Re: UZP poduhvat na granici sa Hrvatskom ??
prno pa pobjego