Stuca mi se
Ovako, evo ja cu ukratko sta si ti izjavio na temi, pa da nastavimo: "od klipova nasilja su ti gori oni kojima to smeta."
Dalje, poredis neuporedivo, znaci film i snimak nesrece zivog bica je tebi ista stvar, ako idemo dalje tom logikom, nakon sto si spomenuo da si uzivao u filmu saw, vjerovatno ti se svidja scena kad Gadafija drvenim stapom siluju, ili kad djevojcicu gazi drugi kombi. Samo reci jesi li navijao kad je presao i drugi preko nje, kao sto si navijao za terminatora?
Koliko imas snimaka klanja na mobitelu?
Sto se tice navijaca, nije svaki navijac huligan, nema potrebe da bilo kome imputiras da je to izjavio.
A svaki huligan je svjestan da nasilje postoji. Ali nema sta da trazi na ovoj temi, ovo je klasicno ponasanje forumasa koji brani neodbranjiv stav, i vristi raji da mu dodju u pomoc. Da je Asana branila skorpione (koje si ti isto tako nekako uvukao na ovu temu) onda bi mi to bilo jasno, ali ovako.. I nemoj mi majke ti objasnjavati sta su huligani i utakmice, posto se ja toga sjecam, a ti si o tome nesto nacuo, procitao, gledao snimke. Isto tako molim forumasicu s nadimkom leet da prestane dizati palac u znak podrske, nek nesto kaze, ili nek zacepi ako ne konta. Vedrana mi je zao, i to je jos uvijek ovorena rana, ali ubacivati ga u sve moguce kontekste je degutantno. Onoga ce nadam se nekad uhapsiti i osuditi kao sto je to normalno. (i ne, isto tako necu ni da iko gleda snimak njegovog ubistva sem ovlastenih lica, posto kao sto se da primjetiti ima ljudi* koji bi u tome i uzivali).
Ja Vedrana na ovoj temi vise necu spomenuti, a molim i vas da to isto ne radite.
Ako nemas nista reci na temu uznemirujuci video (a ocito nemas, sem cinjenice da je to tebi super i ok), prestani.
* ima lice, ruke, noge mozak, rekao bi covjek da se o covjeku radi, ali ne.