"Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Moderator: anex
- cico x
#1 "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
i ono cega sam se bojao doslo je i kod nas,glupa emisija sa jos glupljim curicama koje se moraju debilisati sat vremena,pricati raznorazne gluposti,navlaciti raju da zove i da im uzimaju pare preko impulsa,cista krada ovog jadnog i napacenog naroda od strane obn-a!
odavno su postali odvratna tv kuca,sve dolazi od "susjeda"
fuj,fuj,fuj.....poslije tarota,big mama,debila zvjezdica i kuhara,modnih debila,samo im je ovo falilo!
odavno su postali odvratna tv kuca,sve dolazi od "susjeda"
fuj,fuj,fuj.....poslije tarota,big mama,debila zvjezdica i kuhara,modnih debila,samo im je ovo falilo!
-
lolo_lolo
#2 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
meni se cini da je voditeljiva juce bila plava
koje ej ovo sranje,treba ukinuti obn obavezno
koje ej ovo sranje,treba ukinuti obn obavezno
- BarbaDue
#3 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
ko vas tjera da to gledate
ima brate jedna mnogo korisna opcija channel delete 
-
gtamoding
#4 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
e ljudi ljudi. zato fino pametan covjek ima obn na 99-tom kanalu da zaboravi potpuno da postoji.
ona plava jucer je bila nidje veze. mjesa rijeci, pogresne svote govori, sama sebe zove glupom plavusom. a ova veceras sto je bila...dobra sisa nema sta ali faca joj je nidje veze a glas ao da je sad sisla s okolne planine.
bolji je bio kesolovac...a to sto se tice deranja racuna, uzmes fino karticu sa 20 kema kredita i zovi koliko ti dusa mine. ne mogu ti nabrati 400 kema racuna i da hoce haha...jos i osvojis nesto
ona plava jucer je bila nidje veze. mjesa rijeci, pogresne svote govori, sama sebe zove glupom plavusom. a ova veceras sto je bila...dobra sisa nema sta ali faca joj je nidje veze a glas ao da je sad sisla s okolne planine.
bolji je bio kesolovac...a to sto se tice deranja racuna, uzmes fino karticu sa 20 kema kredita i zovi koliko ti dusa mine. ne mogu ti nabrati 400 kema racuna i da hoce haha...jos i osvojis nesto
- bach
#5 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Plavuša uopšte nije sa ovih prostora, Čehinja, Moldavka, Ukrajinka, jer vidim da ne razumije lokalne dijalekte, recimo kada čovjek sa sarajevskom naglaskom kaže "dobarveće". Ona nema pojma.gtamoding wrote:e ljudi ljudi. zato fino pametan covjek ima obn na 99-tom kanalu da zaboravi potpuno da postoji.
Crnka je definitivno bolja, omakane joj se šumadijski akcenat.
- karanana
#6 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
o cemu vi pricate?
jeli to neki novi kesholovac? sta se treba raditi da se pare dobiju? skida li plavka gornji dio kao na onim svapskim kvizovima poslije ponoci?
jeli to neki novi kesholovac? sta se treba raditi da se pare dobiju? skida li plavka gornji dio kao na onim svapskim kvizovima poslije ponoci?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
ja sam gledo na @ TV i tamo crnka(sisa ko željin stadio dobra)
......sat vrermena nije ni izustila ništa.....niko nije nazvo 
- ProbuseniDolar
#8 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Stoci i treba uzeti pare. Obn 
- bach
#9 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Zovu zovu ljudi, to jeste caka, ali te ne uključe u program, nego šišaju li šišaju.pici wrote:ja sam gledo na @ TV i tamo crnka(sisa ko željin stadio dobra)![]()
-
lolo_lolo
#10 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
ova je juce imala 4 puta vecu sisu,divi sad
- karanana
#11 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
i kakva je sada razlika izmedju ove pljacke i pljacke kesolovca kojeg je RAK ukino? samo je ime kviza drugacije, a vjerovatno su isti lopovi i iza ovoga. ali neka, dok ima budala bit ce i lopova.
beze i mala, da bar ona valja cemu ili da skine gornji dio odjece pa hajde....
-
gtamoding
#12 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
karanana wrote:i kakva je sada razlika izmedju ove pljacke i pljacke kesolovca kojeg je RAK ukino? samo je ime kviza drugacije, a vjerovatno su isti lopovi i iza ovoga. ali neka, dok ima budala bit ce i lopova.
ovi su ti iz austrije.
-
gtamoding
#13 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
ma crnka ima sisu da podoji pet mjesnih zajednicapici wrote:ja sam gledo na @ TV i tamo crnka(sisa ko željin stadio dobra)![]()
- Haris.ba
#14 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Evo sada plavka rece: Koje imate zivotinje za mene, hajmo brzo.gtamoding wrote:ma crnka ima sisu da podoji pet mjesnih zajednic
Upravo sam vam dala, pa sam vidjela da je malo... (govori o tel.linijama)
Ma ludilooooooo
-
Cuddster
#15 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Zao mi je sto moram prekinuti zanimljivu raspravu o sisama
Ako djevojka ne zna pričati bosanski jezik jer je iz dijaspore, kako uopšte može dobiti posao koji iziskuje elokventnost i maštovitost?
Gledala sam sinoć, nisam mogla vjerovati
NAZALOST
Prvo je govorila zbrojte sve brojke i ŠIFRE ?!
12.000 eura ?!
Ovih 10 linije vodu direktno kod mene u studio pa pristupite ?!
(Moja omiljena) Profesionalci, gdje ste? Trebam vas! Nađite moje životinje, profesionalci moji!
Žao mi je malo bilo, jer je naučila napamet: Dobra večer, Vaše ime? Drago mi je. Vaš odgovor?
Jedan momak je nazvao a prvo što je rekla bilo je drago mi je
i onda se sjetila da nije pitala za ime
Suma sumarum katastrofa
Ako djevojka ne zna pričati bosanski jezik jer je iz dijaspore, kako uopšte može dobiti posao koji iziskuje elokventnost i maštovitost?
Gledala sam sinoć, nisam mogla vjerovati
12.000 eura ?!
(Moja omiljena) Profesionalci, gdje ste? Trebam vas! Nađite moje životinje, profesionalci moji!
Žao mi je malo bilo, jer je naučila napamet: Dobra večer, Vaše ime? Drago mi je. Vaš odgovor?
Jedan momak je nazvao a prvo što je rekla bilo je drago mi je
Suma sumarum katastrofa
-
gtamoding
#16 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
pa sad zivotinje...cetiri bosanca gladna plavusa iz dijasporeHaris.ba wrote:Evo sada plavka rece: Koje imate zivotinje za mene, hajmo brzo.gtamoding wrote:ma crnka ima sisu da podoji pet mjesnih zajednic
Upravo sam vam dala, pa sam vidjela da je malo... (govori o tel.linijama)
Ma ludilooooooo
jbg..bosancima je uvijek malo...nek da jos!
-
gtamoding
#17 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
ma joj sinoc sam se smijao ko niko. ona crnka je tako-tako normalnija ali ova plava..kao da je bila muza za viceve o plavusama.Cuddster wrote:Zao mi je sto moram prekinuti zanimljivu raspravu o sisama![]()
Gledala sam sinoć, nisam mogla vjerovatiNAZALOST
![]()
![]()
![]()
12.000 eura ?!
(Moja omiljena) Profesionalci, gdje ste? Trebam vas! Nađite moje životinje, profesionalci moji!![]()
![]()
![]()
Jedan momak je nazvao a prvo što je rekla bilo je drago mi jei onda se sjetila da nije pitala za ime
![]()
Suma sumarum katastrofa
a ono o profesionalcima...majko mila i jos ono sa eurima..ispavka ojrima hahahahahaha
-
Cuddster
#18 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Pa ja nisi ti cuo za profesionalce za trazenje zivotinja u onom BRDU od slova hahahagtamoding wrote:ma joj sinoc sam se smijao ko niko. ona crnka je tako-tako normalnija ali ova plava..kao da je bila muza za viceve o plavusama.Cuddster wrote:Zao mi je sto moram prekinuti zanimljivu raspravu o sisama![]()
![]()
![]()
![]()
12.000 eura ?!
(Moja omiljena) Profesionalci, gdje ste? Trebam vas! Nađite moje životinje, profesionalci moji!![]()
![]()
![]()
Jedan momak je nazvao a prvo što je rekla bilo je drago mi jei onda se sjetila da nije pitala za ime
![]()
Suma sumarum katastrofa
a ono o profesionalcima...majko mila i jos ono sa eurima..ispavka ojrima hahahahahaha
-
lolo_lolo
#19 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
pa ova voditeljica svaku noc mjenja boju kose i broj sisa 
- Rauber
#20 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Nesto kontam jest joj zaeban ovaj posao, valja joj 2 sata pricati gluposti 
-
gtamoding
#21 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Cuddster wrote:Pa ja nisi ti cuo za profesionalce za trazenje zivotinja u onom BRDU od slova hahahagtamoding wrote:ma joj sinoc sam se smijao ko niko. ona crnka je tako-tako normalnija ali ova plava..kao da je bila muza za viceve o plavusama.Cuddster wrote:Zao mi je sto moram prekinuti zanimljivu raspravu o sisama![]()
![]()
![]()
![]()
12.000 eura ?!
![]()
![]()
![]()
Suma sumarum katastrofa
pa i u neku ruku...i treba hahaha...nasao sam bio mislim 4 zivotinje...koliko se sjecam od njih je bio i kiwi
a ovo za mjenjanje brojeva sisa...pa sta mislis sto sluze aparati za mjerenje pritiska hahahahahaha...uguraj memo dok nije poceo show...
- karanana
#22 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
jeli iko gledo do kraja sinoc? sta bi? sa one trake je ispalo preko 6.000 maraka. jeli iko znao od slova hecimarna sastaviti rijec mehanicar. ja gledo sat vremena samo ne bili vidio onu crnku koja je pricala onako iritirajuce a oni non stop fokus na onim laznjacima koji padaju sa trake. i konacno oko 2 pokazase crnku i solidna treba, srbijanka neka cini mi se, dobar sis, faca isto ok, a i noge nisu lose, bila je u nekom sorcu. i dobi li iko 6 milja?
- Rauber
#23 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Zna li ko koju zivotinju trazi ova veceras 
Moli nas evo 30 minuta , tri slova
Dojka
Moli nas evo 30 minuta , tri slova
Dojka
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#24 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
kaze krava iz "bosanske federacije"
majku im lopovsku
- Rauber
#25 Re: "Uzmi lovu" na kretenskom obn-u
Ma lupa ova opasno, ne vjerujem da je namjernoAdmir_1984 wrote:kaze krava iz "bosanske federacije"![]()
majku im lopovsku