PS. AKO MOZE NEKO SVOJIM RIJECIMA JER INTERNET STRANICE CESTO SKRECU SA TEME I NEDAJU SAVJET GDJE SE STA MOZE KUPITI.
Uzgoj Sampinjona
Moderator: anex
-
doktor_medo
#1 Uzgoj Sampinjona
Imam jedno pitanje? Posjedujem podrum u kojem mislim uskoro uzgajati pilice tovilice posto je podrum poveci, razmisljao sam da uz to zapocnem uzgoj sampinjona
ALI Imam problem sto ama bas nista neznam o tome ali sam voljan da naucim.Imali neko ko bi mi mogao objasniti sta mi je prvi korak gdje da se obratim sta da kupim korak po korak da zapocnem sa ovim UNAPRIJED HVALA
PS. AKO MOZE NEKO SVOJIM RIJECIMA JER INTERNET STRANICE CESTO SKRECU SA TEME I NEDAJU SAVJET GDJE SE STA MOZE KUPITI.

-
doktor_medo
#2 Re: Uzgoj Sampinjona
doktor_medo wrote:Imam jedno pitanje? Posjedujem podrum u kojem mislim uskoro uzgajati pilice tovilice posto je podrum poveci, razmisljao sam da uz to zapocnem uzgoj sampinjona![]()
![]()
ALI Imam problem sto ama bas nista neznam o tome ali sam voljan da naucim.Imali neko ko bi mi mogao objasniti sta mi je prvi korak gdje da se obratim sta da kupim korak po korak da zapocnem sa ovim UNAPRIJED HVALA
PS. AKO MOZE NEKO SVOJIM RIJECIMA JER INTERNET STRANICE CESTO SKRECU SA TEME I NEDAJU SAVJET GDJE SE STA MOZE KUPITI.![]()
![]()
MOZDA DA PROBAM NA KINESKOM NIJE MOGUCE DA NIKO NIS NEZNA O UZGOJU SAMPINJONA HEHEH
- black
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#4 Re: Uzgoj Sampinjona
Last edited by Toto on 30/08/2010 05:37, edited 1 time in total.
- Toto
#5 Re: Uzgoj Sampinjona
U koja se doba sa sampinjonima??
- iceandfire
#6 Re: Uzgoj Sampinjona
Imaš par caka kod uzgoja šampinjona koje ti niko neće reći,, jednostavne su ali se to krije,, npr na koliko je stepeni potrebno potrebno spustiti temperaturu prije plodonošenja,, i poslije koliko dana kad se ubaci inokulum,,,
ali naravno neću ti ni ja reći ..
)
ali naravno neću ti ni ja reći ..
- heckler
#7 Re: Uzgoj Sampinjona
iceandfire wrote:Imaš par caka kod uzgoja šampinjona koje ti niko neće reći,, jednostavne su ali se to krije,, npr na koliko je stepeni potrebno potrebno spustiti temperaturu prije plodonošenja,, i poslije koliko dana kad se ubaci inokulum,,,
ali naravno neću ti ni ja reći ..)
Jasta, gluho bilo povalice ti covjek trziste svojim podrumom.
@doktor_medo - Sretno u pokusajima. Podrzavam svakog u nastojanjima da iz niceg stvori nesto.
- Toto
#8 Re: Uzgoj Sampinjona
ali naravno da bi reko ako ti se masno platiiceandfire wrote:Imaš par caka kod uzgoja šampinjona koje ti niko neće reći,, jednostavne su ali se to krije,, npr na koliko je stepeni potrebno potrebno spustiti temperaturu prije plodonošenja,, i poslije koliko dana kad se ubaci inokulum,,,
- heckler
#9 Re: Uzgoj Sampinjona
Toto wrote:ali naravno da bi reko ako ti se masno platiiceandfire wrote:Imaš par caka kod uzgoja šampinjona koje ti niko neće reći,, jednostavne su ali se to krije,, npr na koliko je stepeni potrebno potrebno spustiti temperaturu prije plodonošenja,, i poslije koliko dana kad se ubaci inokulum,,,
jok, i tad bi bilo fule koliko hoces.
- Toto
#10 Re: Uzgoj Sampinjona
Ma ne bi on to smio uraditi, niti udarit neku masnu cifru, jer zna da se -uz malko truda- gotovo sve moze naci besplatno na internetu ...a bogme i u knjizarama
- black
#11 Re: Uzgoj Sampinjona
i javio se samo da se pohvalishiceandfire wrote:Imaš par caka kod uzgoja šampinjona koje ti niko neće reći,, jednostavne su ali se to krije,, npr na koliko je stepeni potrebno potrebno spustiti temperaturu prije plodonošenja,, i poslije koliko dana kad se ubaci inokulum,,,
-
Desert Wind
#12 Re: Uzgoj Sampinjona
Eklatantan primjer zbog cega je cijela drzava i narod u qrcu...black wrote:i javio se samo da se pohvalishiceandfire wrote:Imaš par caka kod uzgoja šampinjona koje ti niko neće reći,, jednostavne su ali se to krije,, npr na koliko je stepeni potrebno potrebno spustiti temperaturu prije plodonošenja,, i poslije koliko dana kad se ubaci inokulum,,,