Uzese susjedi Davis Cup, ... !

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

PipiDugaDevetka wrote:Šta ima veze ako Kongoanac igra fudbal za Belgiju, Bosanac igra tenis za Hrvatsku, Hrvat pliva za Katar, Amerikanac igra basket za Bosnu,...etc.
Sve čestitke susjedima!
... Hrvat Markica Dodik boća za BiH :D... :bih: svjetski prvak u preciznom izbijanju...:D... :bih: .
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

I ona Slovenka skija za BiH. Kako se zove, zaboravio sam?

Pošto je tema Davis cup, još jednom čestitke hrvatskom timu.
Prenj

Post by Prenj »

Pridruzujem se srdacniim cestitkama!
edu

Post by edu »

sinoc sam skak'o k'o da mi tata igra.. :-) :-) ..svaka cast i ljubi i ancicu..svaka cast pilicu..i cijeloj ekipi..bili su odlicni..(jes' hrbaty papak pravi.. :D :D :D )...

po nekoj umobolnoj logici ja sam pored hrvatske trebao navijati za slovacku.. :? :-) :-) ..suĆut svim bosnjackim i srpskim "patriotama".. :-) :-) ..ali davis cup..na njihovu zalost a na moju srecu ode u hrvatsku..(kad vec mi ne mozemo neka ga kod susjeda..)..

i da..najlakse je kupiti kosarkasku..fudbalsku..tenisku..loptu.. :-) :-) :-)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

edu wrote:sinoc sam skak'o k'o da mi tata igra.. :-) :-) ..svaka cast i ljubi i ancicu..svaka cast pilicu..i cijeloj ekipi..bili su odlicni..(jes' hrbaty papak pravi.. :D :D :D )...

po nekoj umobolnoj logici ja sam pored hrvatske trebao navijati za slovacku.. :? :-) :-) ..suĆut svim bosnjackim i srpskim "patriotama".. :-) :-) ..ali davis cup..na njihovu zalost a na moju srecu ode u hrvatsku..(kad vec mi ne mozemo neka ga kod susjeda..)..

i da..najlakse je kupiti kosarkasku..fudbalsku..tenisku..loptu.. :-) :-) :-)
Cestitke komsijama, a i susjedima... :D

Nego nesto kontam... Mozda je bolje nasoj djeci kupovati lopte za ragbi, kriket, bejzbol, golf - u ovim tradicionalno evropskim sportovima nema hajra od njih...

Ko zna, mozda je neki mali Rom sa Gorice buduci Tiger Woods ili Mickey Mantle... :D
Vingo

Post by Vingo »

Ja za Hrvatsku navijam samo kad igra protiv Slovachke.
Bravo majstori!
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

zmijaIzmaj wrote:ja navijala za ljubičića zbog zene mu aide :D :D :D
uh... i ja bi... zbog nje... :D :D :D
edu

Post by edu »

da su igrali protiv ceske..ja bih zbog cehinja navijao protiv hrvata.. :D :D :D
davis.ba

Post by davis.ba »

Maja_XXX wrote:Kad cemo mi nesto takvo osvojiti???Stvarno zavidim Hrvatskoj,dobri su u skoro svakom sportu,a mi...?Cast nekim izuzetcima ali bosanskohercegovacki sport je na nuli.I samo mi nemojte pricati kako u BiH niko ne ulaze u sport,jer to ne pije vodu.Svako dijete si moze priustiti fudbalsku,odbojkasku ili kosarkasku loptu ....

A to ti misliš da se uspjeh u profesionalnom sportu postiže tako što se djeca igraju lopte na ulici?? :lol:

Ovo treba da ide u konkurenciju izjave godine. :oops:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Posljednja sportska novost: - skinuto sa Chello portala

World Team Cup Hrvatskoj
Nakon Davis Cup-a, i World Team Cup za Hrvatsku, u pobjedi nad domacinom, reprezentacijom Njemacke sa 2:0. Ovu titulu hrvatskom timu donijeli su Ivo Karlovic koji je pobijedio Alexandera Waskea sa 7:6, 6:4 i Ivan Ljubicic pobjedom nad Nicolasom Kieferom sa 6:4, 6:4.
World Team Cup je turnir koji se odrzava u pripremnom periodu za Roland Garros.
Ovo je prvi put da Hrvatska osvaja ovo takmicenje. Prosle godine je ovaj Cup osvojila Njemacka.

Laatste sportnieuws

Ook World Team Cup naar Kroatië
Kroatië heeft na de Davis Cup ook de World Team Cup gewonnen door in de finale gastland Duitsland met 2-0 te verslaan. Ivo Karlovic, die inviel voor Mario Ancic, klopte Alexander Waske met 7-6(5), 6-4 en Ivan Ljubicic zette Nicolas Kiefer met 6-4, 6-4 opzij. De World Team Cup is een landentoernooi in Dusseldorf ter voorbereiding op Roland Garros.
Het is de eerste keer dat Kroatië het evenement wint. Vorig jaar was Duitsland de sterkste.
Chello portal
Post Reply