uzeh film od Komi-a
Moderator: _BataZiv_0809
-
r_faruk
#1 uzeh film od Komi-a
et, uzeh film od komia, haniball holocaust, i jedan mi jaran rece da ga ne gledam, drugi mi jaran kaze "ja bih ga pregledao", pa vi koji ste gledali, kako vam se cini, ja ga jos nisam pregledao, dvoumim se, jebi ga, ispricao mi je jaran par scena, ali ni on nije gledao, izmedju ostalog, o cemu se radi, zasto ga ne bih trebao gledati?
PS: znam da je zabranjen u bruku zemalja, pa valjda i to ima razlog.................
PS: znam da je zabranjen u bruku zemalja, pa valjda i to ima razlog.................
-
radijator
Pa sad zavisi ako si slabijeg stomaka, nemoj gledat, svakako nemoj poslije rucka ili vecere. Salim se, ali moram ti reci da je film vrlo vrlo explicitan, sa nekoliko stvarno bolesnih scena i radnji i izivljavanja nad zivotinjama. Ali eto ,nemoj da ispadne da si djaba istresao 2 marke 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8 Re: uzeh film od Komi-a
eh vakor_faruk wrote:et, uzeh film od komia, haniball holocaust, i jedan mi jaran rece da ga ne gledam, drugi mi jaran kaze "ja bih ga pregledao", pa vi koji ste gledali, kako vam se cini, ja ga jos nisam pregledao, dvoumim se, jebi ga, ispricao mi je jaran par scena, ali ni on nije gledao, izmedju ostalog, o cemu se radi, zasto ga ne bih trebao gledati?
dva tri internet "prijatelja" s kojima sam se mijenjao su odbijala da mi posalju taj film...to je naravno pojačalo moju znatiželju
napokon sam našao jednog prodavača koji davnloduje filmove za pare ali ih ne gleda
sjećam se da je bilo ljeto... vruće
sjećm se da sam bukvalno 2 dana bio izbačen iz stroja...
inače ako vas ne tangiraju ovakvi filmovi
ps. Za Serđa Leonea ovo je najbolji film svih vremena
- manijak1
Kojeminače ako vas ne tangiraju ovakvi filmovi idite liječniku
- Truba
kojem god želite ali znajte da vas počinjem izbjegavati ako vam taj film nije teško pao...manijak1 wrote:Kojeminače ako vas ne tangiraju ovakvi filmovi idite liječniku
![]()
![]()
![]()
daleko ti kuća bila
- Truba
100% sigurno, kada je Serđo pogledao film poslao je pismo Deodatu (redatelju filma) u kojem ga pozdravlja i hvali film da je "remek djelo realizma" pogotovo drugi dio filma i kaže mu da će imati problema sa cijelim svijetom... što se dokazalo brojnim tužbama i sudskim procesima... naime kolaju priče da je Deodato morao u sudnicu dovoditi ljude koji su ubijeni na filmu da bi dokazao da nije riječ o snuf filmur_faruk wrote:malo me zabcudi da je Sergiu Leone-u to najbolji film, a jel' to sigurno? jel to sigurno?
inače ako te zanima imam ja još blagodati
žešći mi je Nekromantik a Canibal ferox je lošiji što se režije tiče a i zaostaje u žestini...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Komi, hajde da se mijenjamo. Dam ti Football factory (jako brutalan i nasilan film) u zamjenu za ovaj Hanibal Holocaust
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne mogu, to su uglavnom forumasice koje se ne zele exponirati 
Je l' vrijedi onda ovaj trade?
- Truba
što bi stari latini rekli:horns&drums wrote:Ne mogu, to su uglavnom forumasice koje se ne zele exponirati
forumašica unus cannibal nulus
čujemo se sljedeći tjedan jel ok?
-
r_faruk
pregledao sam dvije trecine, ostalo mi jos pola sata, pa ovo do sada me i nije bas potreslo a kasnije, vidjet cemo, nego jel kanibaliziran i jedan covjek tokom snimanja filma?
PS: na pocetku kaze "zbog autenticnosti, neki dijelovi su ostavljeni u cijelosti" pa zato i pitam ovo iznad..................
PS: na pocetku kaze "zbog autenticnosti, neki dijelovi su ostavljeni u cijelosti" pa zato i pitam ovo iznad..................