Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zmaj Ciro
#51 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Ako je dobro placeno i ako pare ne zavrse u privatnim dzepovima, zasto da ne.
I nemojmo bas toliko podcjenjivati premier ligu...mozda uskoro zablista novi Dzeko, Stilic...Kakva je takva je - NASA JE.
I nemojmo bas toliko podcjenjivati premier ligu...mozda uskoro zablista novi Dzeko, Stilic...Kakva je takva je - NASA JE.
- cyprus
#52 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Ja utakmicu prespavo - bukvalno, izgleda po komentarima da je i bolje što je bilo tako
A remi protiv Uzbekistana (reprezentacija u top 6-7 u Aziji) sa ovakvim sastavom nije neuspjeh. Nek se vala isprobalo i šta mogu ovi iz PL. Sad da govorim dal je ko valjo ne mogu, jer rekoh da sam prespavo, ali očito nije ni toliko loše (makar u odbrani) čim nismo primili gol.
A remi protiv Uzbekistana (reprezentacija u top 6-7 u Aziji) sa ovakvim sastavom nije neuspjeh. Nek se vala isprobalo i šta mogu ovi iz PL. Sad da govorim dal je ko valjo ne mogu, jer rekoh da sam prespavo, ali očito nije ni toliko loše (makar u odbrani) čim nismo primili gol.
- zecko_kupuz
#53 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Bio sam na faksu za vrijeme tekme, ali vidim nisam ništa propustio. Ipak, jedan detaljčić mi nije jasan. Zar je dozvoljeno stavljati logo Svjetskog prvenstva na dres kada se igraju nezvanične (tj. prijateljske) utakmice? Ili je ovo standardna procedura (čitaj glupost) koju sprovodi Legea?!

- Epitop
#54 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Admir_1984 wrote:aaa utakmice i smora![]()
ovo treba poslati za najgoru utakmicu decenije
![]()
Ziva patnja je bilo gledati ono
Dijete koje ne sluša i ne dobija dobre ocjene u školi se kažnjava sa gledanjem današnje utakmice.
- Gandalf
#55 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Mislim da će selektori svih Grčkih i Italijanskih selekcija tražiti DVD ove utakmice
Danas prikazano je za njih bilo jednostavno SPEKTAKULARNO 
-
paral0c0
#56 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
zecko_kupuz wrote:Bio sam na faksu za vrijeme tekme, ali vidim nisam ništa propustio. Ipak, jedan detaljčić mi nije jasan. Zar je dozvoljeno stavljati logo Svjetskog prvenstva na dres kada se igraju nezvanične (tj. prijateljske) utakmice? Ili je ovo standardna procedura (čitaj glupost) koju sprovodi Legea?!
Legea
-
Elvo
#57 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
nedo Bog da smo krenuli sa nasom prvom postavom na njih,bilo bi jedno 12:1 za nas,da nam je Bosnu preseliti u Aziju,bili bi redovni ucesnik na SP !!! Ovako svaka cast momcima,ipak prvi put igraju ovako zajedno i to nisu lose odradili !!!
-
Mobile_Disco
#58 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Kako trener svih trenera nije izvukao maximum iz ovih igraca i donio pobjedu? 
- bijelo_dugme
#59 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Kvota na x bila veca.Mobile_Disco wrote:Kako trener svih trenera nije izvukao maximum iz ovih igraca i donio pobjedu?
- and
#60 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
ma ovi su ko betonMobile_Disco wrote:Kako trener svih trenera nije izvukao maximum iz ovih igraca i donio pobjedu?
- rado_vidjen
#61 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Mislim da azijcim treba ukinut koje mjesto na svjetsko. Realno.
Ili neke baraze organizovat pa da se evropljani krizaju s azijcima, sjevernoamerikancma, ili afrikancima.
Iz azije bi se i estonija plasirala.
Ili neke baraze organizovat pa da se evropljani krizaju s azijcima, sjevernoamerikancma, ili afrikancima.
Iz azije bi se i estonija plasirala.
- Mikado
#62 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Supic, Spahic pokazali kvalitetu. Ostali pozvani da im se malo digne cijena (poslije jucerasnje tekme realno je mogla samo jos past) jer ce pokusat da se prodaju van granica nase zemlje, al realno limit im su 2.lige u ostalim zemljama.
- Bosanski_kralj
#63 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Prvi put sam zaspao prateći neku od utakmica naše reprezentacije...
ovo je bio smor živi
ovo je bio smor živi
- zecko_kupuz
#64 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Barem su momci pokazali hladnokrvnost, nisi se morao uzbuđivatiBosanski_kralj wrote:Prvi put sam zaspao prateći neku od utakmica naše reprezentacije...
ovo je bio smor živi
- DobroJutroKolumbo
#65 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
zecko_kupuz wrote:Barem su momci pokazali hladnokrvnost, nisi se morao uzbuđivatiBosanski_kralj wrote:Prvi put sam zaspao prateći neku od utakmica naše reprezentacije...
ovo je bio smor živi. Čista rutina.
-
El_comadante
#66 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
ima u ovoj utakmici nešto i pozitivno. npr. eto igrali su igraći iz PL i nisu primili gol a Uzbekistanska liga jer (bar na papiru) mnogo jača od naše. s obzirom da je Ćiro igrao 5-3-2 taktiku cijelu utakmicu i za očeivati je, bar sa nase strane, zatvoreniju varijantu, a s obizrom da smo deficitarni u zadnjoj liniji Ćiro je mogao vidjeti da li iko iz odbrane može igrati za reprezentaciju s obzirom da realno govoreći nama sredina i napad trenutno netrebaju novi igraći jer ovi što ih imamo mogu igrati 10 godina. znaći gledali smo kakvu imamo odbranu.
-
elSaik
#67 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Al', UZBEKISTAN...El_comadante wrote:ima u ovoj utakmici nešto i pozitivno. npr. eto igrali su igraći iz PL i nisu primili gol a Uzbekistanska liga jer (bar na papiru) mnogo jača od naše. s obzirom da je Ćiro igrao 5-3-2 taktiku cijelu utakmicu i za očeivati je, bar sa nase strane, zatvoreniju varijantu, a s obizrom da smo deficitarni u zadnjoj liniji Ćiro je mogao vidjeti da li iko iz odbrane može igrati za reprezentaciju s obzirom da realno govoreći nama sredina i napad trenutno netrebaju novi igraći jer ovi što ih imamo mogu igrati 10 godina. znaći gledali smo kakvu imamo odbranu.
-
El_comadante
#68 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
uzmi u obzir ko je igrao za nas a Uzbekistan nije toliko slab, nebi bili djaba 70 neki na fifi-noj listi plus imali su ekipu u polufinalu njihove lige prvaka a naši klubovi nemogu ni blizu doći.elSaik wrote:Al', UZBEKISTAN...El_comadante wrote:ima u ovoj utakmici nešto i pozitivno. npr. eto igrali su igraći iz PL i nisu primili gol a Uzbekistanska liga jer (bar na papiru) mnogo jača od naše. s obzirom da je Ćiro igrao 5-3-2 taktiku cijelu utakmicu i za očeivati je, bar sa nase strane, zatvoreniju varijantu, a s obizrom da smo deficitarni u zadnjoj liniji Ćiro je mogao vidjeti da li iko iz odbrane može igrati za reprezentaciju s obzirom da realno govoreći nama sredina i napad trenutno netrebaju novi igraći jer ovi što ih imamo mogu igrati 10 godina. znaći gledali smo kakvu imamo odbranu.
- bijelo_dugme
#69 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
I mi bi bili jedno dvadesti da igramo u Aziji i isli bi na svako prvenstvo.El_comadante wrote:uzmi u obzir ko je igrao za nas a Uzbekistan nije toliko slab, nebi bili djaba 70 neki na fifi-noj listi plus imali su ekipu u polufinalu njihove lige prvaka a naši klubovi nemogu ni blizu doći.elSaik wrote:Al', UZBEKISTAN...El_comadante wrote:ima u ovoj utakmici nešto i pozitivno. npr. eto igrali su igraći iz PL i nisu primili gol a Uzbekistanska liga jer (bar na papiru) mnogo jača od naše. s obzirom da je Ćiro igrao 5-3-2 taktiku cijelu utakmicu i za očeivati je, bar sa nase strane, zatvoreniju varijantu, a s obizrom da smo deficitarni u zadnjoj liniji Ćiro je mogao vidjeti da li iko iz odbrane može igrati za reprezentaciju s obzirom da realno govoreći nama sredina i napad trenutno netrebaju novi igraći jer ovi što ih imamo mogu igrati 10 godina. znaći gledali smo kakvu imamo odbranu.
-
El_comadante
#70 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
šta se buniš vidiš da smo napredovali na FIFI-noj rang listi.bijelo_dugme wrote:I mi bi bili jedno dvadesti da igramo u Aziji i isli bi na svako prvenstvo.El_comadante wrote:uzmi u obzir ko je igrao za nas a Uzbekistan nije toliko slab, nebi bili djaba 70 neki na fifi-noj listi plus imali su ekipu u polufinalu njihove lige prvaka a naši klubovi nemogu ni blizu doći.El_comadante wrote:ima u ovoj utakmici nešto i pozitivno. npr. eto igrali su igraći iz PL i nisu primili gol a Uzbekistanska liga jer (bar na papiru) mnogo jača od naše. s obzirom da je Ćiro igrao 5-3-2 taktiku cijelu utakmicu i za očeivati je, bar sa nase strane, zatvoreniju varijantu, a s obizrom da smo deficitarni u zadnjoj liniji Ćiro je mogao vidjeti da li iko iz odbrane može igrati za reprezentaciju s obzirom da realno govoreći nama sredina i napad trenutno netrebaju novi igraći jer ovi što ih imamo mogu igrati 10 godina. znaći gledali smo kakvu imamo odbranu.
- chavo
#71 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
jednostavno iz onih govana ne mozes nista vise ni izvuci ha yaMobile_Disco wrote:Kako trener svih trenera nije izvukao maximum iz ovih igraca i donio pobjedu?
-
elSaik
#72 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Ma dajte ljudi, koji vam je, čuj Uzbekistan nije slab...El_comadante wrote:uzmi u obzir ko je igrao za nas a Uzbekistan nije toliko slab, nebi bili djaba 70 neki na fifi-noj listi plus imali su ekipu u polufinalu njihove lige prvaka a naši klubovi nemogu ni blizu doći.elSaik wrote:Al', UZBEKISTAN...El_comadante wrote:ima u ovoj utakmici nešto i pozitivno. npr. eto igrali su igraći iz PL i nisu primili gol a Uzbekistanska liga jer (bar na papiru) mnogo jača od naše. s obzirom da je Ćiro igrao 5-3-2 taktiku cijelu utakmicu i za očeivati je, bar sa nase strane, zatvoreniju varijantu, a s obizrom da smo deficitarni u zadnjoj liniji Ćiro je mogao vidjeti da li iko iz odbrane može igrati za reprezentaciju s obzirom da realno govoreći nama sredina i napad trenutno netrebaju novi igraći jer ovi što ih imamo mogu igrati 10 godina. znaći gledali smo kakvu imamo odbranu.
Jel' to po onom "svi igraju fudbal"?!
- cyprus
#73 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Pa dobro, po principu "svi koji su ispod nas su slabi" onda jeste slabelSaik wrote:Ma dajte ljudi, koji vam je, čuj Uzbekistan nije slab...El_comadante wrote:uzmi u obzir ko je igrao za nas a Uzbekistan nije toliko slab, nebi bili djaba 70 neki na fifi-noj listi plus imali su ekipu u polufinalu njihove lige prvaka a naši klubovi nemogu ni blizu doći.elSaik wrote:Al', UZBEKISTAN...
Jel' to po onom "svi igraju fudbal"?!
Mada, bilo je perioda kad je bilo upitno ko je slabiji
Last edited by cyprus on 07/06/2009 22:44, edited 2 times in total.
-
Bušman
#74 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
Mi bi sa ovakvim savezom ni u Okeaniji ne bi bili prvi...
- JThomas
#75 Re: Uzbekistan-Bosna i Hercegovina
da je najjači tim odigrao 0-0, i ja bi se zabrinuo, al ovako...pa jedan elmir kuduzović je igrao, saiče ne moram tebi pričati kakav je to kapacitet...