Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

experiment

#1 Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by experiment »

Sinoć sam svojim očima vidio STRAVIČAN prizor na Marijinom dvoru, kod tramvajske stanice prema Ilidži. Stajao sam na tramvajskoj stanici oko dvadeset do 12... Semafor crven, auta stoje, traka za tramvaj prazna...

Brzinom od, po mojoj procjeni, preko 130km/h iz pravca grada juriiii, čini mi se, Peugeot 206 bordo boje... ulijeće u traku za tramvaj i UDARA djevojku koja je prelazila ulicu. Udara je toliko da ja u životu nisam vidio ništa stravičnije, čak ni u ratu. Djevojka "leti" 5 metara u zrak i pada na cestu. Meni je sve izgledalo kao video animacija, stravično!

Nisam prišao, nisam mogao, ali sam nekoliko trenutaka kasnije iz priče ljudi shvatio da su dva mladića izašli iz auta (to sam vidio), podigli djevojku (koja je nekim čudo, prema priči ostalih ljudi, sama ustala), stavili je u auto i odveli valjda u bolnicu. Na licu mjesta se nastavio saobraćaj (užas!) a tu je ostao džip marke Jeep koji je valjda bio zajedno sa spomenutim Peugeotom, te su valjda dočekali policiju (nadam se, mada sumnjam!).

Ja sam se jedva dovukao do kuće. :(
fixer

#2 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by fixer »

u pm
kako mozemo saznati sta je s djevojkom
experiment

#3 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by experiment »

to je bilo tako kako sam ja napisao... ja opet ponavljam nikad nisam tako nešta vidio... i baš je kao iz filma, strava... bilo je tu dosta ljudi na stanici kojii su vidjeli isto što i ja i ostali šokirani pa se nadam da neko od njih gleda sa-x... :zoka:
Nazif_Gljiva

#4 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by Nazif_Gljiva »

I ja sam sinoc bio tu, i nazvao hitnu, tako da su najvjerovatnije otisli na pofalice, umjesto u vojnu bolnicu koja je bila blize. Nisu je vidjeli od auta koja su stajala na semaforu, cekajuci zeleno. Uhvatili su zuto i zagasali jos brze da budu ubjedljivo prvi na sljedecem semaforu. Medjutim, tu je bila i ta nesretna djevojka, koja je trcala da predje ulicu, prije nego auti krenu... Tuga...
suncica24

#5 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by suncica24 »

Niste joj trebali dozvoliti da se dize. Mozda je napukla kicma i... belaj.
Ja sam bila kad je tako u Alipasinoj auto udario djevojku i, ni po koju cijenu, NISMO JOJ DALI DA SE USTANE!

tako da znate za, ne daj Boze, ubuduce!

PS: Bilo bi lijepo nazvati Kosevo i provjeriti sta je s djevojkom :roll:
paratrooper

#6 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by paratrooper »

treba biti obazriv i kada se kreces trotoarom po sarajevu.
fixer

#7 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by fixer »

ima li novosti?
Skyfox

#8 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by Skyfox »

Grozno. :shock:

Kod nas bi svi vozaci trebali godisnje polagati ispit iz kulture voznje ili nesto slicno.
A ovo je obicni zlocin isto kao da su izvadili pistolj i upucali je u glavu, pa da je i slucajno opet je isto...

Nadam se da je OK kao i sve ostale Sarajlije koje ce se ove godine nac pod necijim tockovima. Jucer je u mojoj ulici stradala starica. Prosao sam kad su je reanimirali na sred ceste...
experiment

#9 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by experiment »

Niste joj trebali dozvoliti da se dize. Mozda je napukla kicma i... belaj.
Ja sam bila kad je tako u Alipasinoj auto udario djevojku i, ni po koju cijenu, NISMO JOJ DALI DA SE USTANE!

tako da znate za, ne daj Boze, ubuduce!
tu nije niko mogao da "joj ne dozvoli"... izasla dva lika iz auta (koje je udarilo) i oni su sve "radili"... ostali su sokirani .... :| :| :|
uhljug_s_koseva

#10 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by uhljug_s_koseva »

Jel dolazila policija uopste?Jel ima ikakvih informacija u koju su je bolnicu vodili ili ista?
Pietje_Bel

#11 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by Pietje_Bel »

:( :( :(

U pm pa ovo nema nigdje nego u Sa. Papci nemaju gdje da se izivljavaju, nemaju gdje da voze brzo pa onda kroz grad. Ovo je 100 put da neko pogine ili ostane invalid. Izgubio sam i sam jednog clana familje na isti nacin. Neki balavac naletio u sred grada i pokupio covjeka sa trouara. :(
MuaDib

#12 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by MuaDib »

Kada se ovako nešto desi obavezno zapisati tablice i prijaviti policiji, ukoliko se ne obavi uviđaj.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#13 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by pape »

Najveci promasaj demokratskih promjena na Balkanu je oduzimanje ovlasti policiji da upotrijebi pendrek i silu naspram siledzija.
Na Balkanu siledzija razumije samo silu.
Tuzan sam zbog svake nevine zrtve u saobracaju, a kad je istoj uzrok sporogoreci fitilj u glavi majmuna koji ushmrce benzinsko isparavanje i udari po papucici za gas.
Vise zalim za pregazenom pticom, nego za majmunom koji se pri stotinjak km/h kroz grad zabije u banderu i crkne.
Nije ovo okrutnost, ... ovo je zal za pticama.
[Matrix]

#14 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by [Matrix] »

MUP Kantona Sarajevo (Kanton 9)
Broj telefona informacija
Tel.: +387 (0)33/664-211
Broj faxa.: +387 (0)33/664-211
Adresa MUP-a : La Benevolencije br. 16, 71 000 Sarajevo
Website : http://www.mupks.ba
Email MUP-a/glasnogovornika : [email protected]
neki

#15 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by neki »

uhljug_s_koseva wrote:Jel dolazila policija uopste?Jel ima ikakvih informacija u koju su je bolnicu vodili ili ista?
Ja sam prolazio tuda par minuta prije 12, i bila su dva policijska automobila na sred ceste, i nesto rasuto po cesti ispred. Nisam primjetio nikog ko bi mogao biti akter ovih dogadjaja
fixer

#16 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by fixer »

u pi...ma...u.....
o majko sto me protrese :x :x :x :x :x :x
xfacktor

#17 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by xfacktor »

Nije bilo nista na vjestima. Treba vise informacija i oadkle je informacija da je poginula
Skyfox

#18 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by Skyfox »

xfacktor wrote:Nije bilo nista na vjestima. Treba vise informacija i oadkle je informacija da je poginula
koliko sam ja primjetio ovakve vijesti rijetko stignu do medija, nisu dovoljno zute, a samim time ni interesantne...
Nadam se da ipak nije istina :-?
aidaa_princess90

#19 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by aidaa_princess90 »

Joj jel iko gledao na nekim internet portalima da li ima vijest o smrti djevojke.....
sto posto sigurna vijest

i nemojte se ovdje prepucavat (bez uvrede) ali ovo je ozbiljnooooooo
k3Ra

#20 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by k3Ra »

slucajno sam se zadesio u hitnoj sinoc kad su je momci doveli, policija ih je pratila a momci su se vratili na mjesto na m dvoru vidio sam ih kasnije kad sam se vracao kuci, izgubljen momak koji je vozio vidi se da mu je bas zao, cura je bila pri svijesti kad su je doveli, i vidio sam poslije da su je previli i stavili u kola hitne vjerovatno do bolnice.. jel ima neko info kako je sad?
aidaa_princess90

#21 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by aidaa_princess90 »

Moj prijedlog forumasima je ako neko nadje neku informaciju nek javi ,ali informaciju koja je sto posto sigurna,da se ne bi ovdje dalje prepucavali i gluposti pricali,...
tipfl

#22 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by tipfl »

Pa zna li iko ko je djevojka i ima li zvanicnih informacija o njenom stanju?
Risto Kuglarić

#23 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by Risto Kuglarić »

k3Ra wrote:slucajno sam se zadesio u hitnoj sinoc kad su je momci doveli, policija ih je pratila a momci su se vratili na mjesto na m dvoru vidio sam ih kasnije kad sam se vracao kuci, izgubljen momak koji je vozio vidi se da mu je bas zao, cura je bila pri svijesti kad su je doveli, i vidio sam poslije da su je previli i stavili u kola hitne vjerovatno do bolnice.. jel ima neko info kako je sad?
a duša, baš mi ga žao. garant će ubuduće poštovat ograničenja i vertikalnu i horizontalnu signalizaciju.
Mikado

#24 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by Mikado »

Podsjetnik na dogadjaj od prije 7 dana.

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080622014
kEN0

#25 Re: Užas na Marin Dvoru!!!!!!!!!! UŽAS

Post by kEN0 »

jle ima neko info kako je djevojka?
Post Reply